![]() |
אגב, אם קליע של M16 יפגע בך ממרחק של 2600 מטר, הקליע יפגע בך וייפול, בלי שיחדור אותך ובלי כלום, כמו שזורקים עליך איזה חפץ רך מכמה סנטימטרים... אז אני מניח שהוא היה הרבה יותר קרוב מה2600 מטר אם זה חדר לו את הישבן.
|
גם לי פעם עף קליע לתחת אבל אני פשוט חייכתי וביקשתי עוד
|
בדוק בולט קשור לזה איכשהו
|
ציטוט:
יש שם מלא דברים הזויים חח |
ציטוט:
רק שתידע שככה מוסלמיות מאבדות את הבתולים יורים להם בכוס ממרחק גדול כדי שזה רק יקרע את הקרום אבל לא יחדור ממש לתוך הגוף |
ציטוט:
נ.ב מה היה קורה , אם הילד חס וחלילה היה ערבי... או פלסטיני.......? פאאאק |
ציטוט:
והיה גם את זאתי שניצלה מהפיגוע בדולפינאריום שהלך לה חלק נרחב מהמוח והיא בעצם הפכה להיות ילדה מנטלית ושחכה הכל... (כולל לדבר) |
בדוק זה בולט, גם בגלל שהוא שם, וגם בגלל הכינוי שלו ^^
|
ציטוט:
יכול להיות שזה נאמר בכתבה בתור סתם ביטוי שגרתי, לא טענתי אחרת, אבל יש אנשים שאשכרה מאמינים בזה. אם היה מדובר בילד פלסטיני, אז המשפחה שלו היתה טוענת שהחייל כיוון אליו בכוונה. לא הבנתי את הנקודה שלך כאן. :mellow: |
בזכות אלוהים אלעק
|
סה"כ יעקב פרק את עצביו הקטבוליים על איזה M16 והנה לכם
|
ציטוט:
|
דרך אגב ראיתי את הכתבה בערוץ 2, הילד ניכנס 800 מטר לשט אסור אם אבא שלו לדוג ואז הוא קיבל תכדור בתחת אבל מה הוא באמת אכל אותה הילד כי במקום שהכדור ניכנס ''התחת'' מקום שקשה לנתח ואם מנתחים זה במקרים דחופים כי צריך להוציא את כל רקמות השריר של התחת וזה אז הם משאירים שמה תכדור לכל החיים חחחחחח מסכן הילד ראו אותו בחדשות מדבר =\ אההה ההסתברות של הפגיעה לפי מה שנאמר שם 1 למליון
|
ציטוט:
סתם מספר עגול ואם תיאוריה מסויימת שקשורה למכניקת קוונטים נכונה , בעולם מקביל יש עכשיו ילד מת והרבה הפגנות נגד צהל... |
מפחיד לחשוב מה היה קורה אם הילד היה שוכב או אם הראש בגובהה שהירך שלו הייתה! אבל יש שילוט ולא יכולים להאשים בזה אף אחד חוץ מאת האב איזה שלט מזהיר יותר מאשר גולגולת זה שהאבא ציפצף על זה זה בעיה שלו
|
שכחתם לציין כמה עווארים החבר'ה מניצנים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ