![]() |
אחרי שמפסיקים להתאמן האבקה לא הולכת ומנפחת את השריר יותר אלא עוברת בגושים אבקתיים למותניים ולבטן וככה אתה משמין ,האבקה הופכת לשומן במקום לשריר! ואם אתה אוכל טבעי ועושה רק שכיבות שמיכה השרירים יישארו שנים!
זה הרי ברור,כל הפורום יודע את זה ,זה למה הם עוברים ישר לסטרואידים זה הכי בטוח שתדע לך,יעיל מאד! |
אני לא יודע איך זה אצל אחרים, אבל אצלי אחרי שבועיים בלי אימונים אני יכול לרדת עד 10 ק"ג במשקלי עבודה :(
|
זה משו חדש >__>...
פעם שאלתי את זה ואמרו לי שאין הבדל כי האבקת חלבון זה כמו גיבנה לבנה \= אני מאוד מקווה שאתם לא עובדים עליי אה? |
ציטוט:
גבינה לבנה עשירה מאוד במולקולת הCR-10T ובחיים שלך אל תשווה אותה לאבקת חלבון. אחרי הכל, קצת הגיון, לא יכול להיות שאוכל יגיע אליך לקיבה בצורת אבקה. איך הוא מגיע לצורת אבקה? בעזרת המרה וסילפוזיה למולקולות מסוגCR-5T, תריץ חיפוש בגוגל בנושא, זה נקרא Mulc-Genes. |
נו מה זה ידוע שמי שמפסיק להתאמן כל השרירים שלו הופכים לשומן!!!!!!!
|
בונה יבני שרמוטות איזה הומואיים אף אחד לא יכול לדבר ברצינות כולם אם הבדיחות הלא צמחקיות האלה נו יאלה קוקסינלים כול מי שאין לו מה להגיד שלא יגיב וזהוא
|
ציטוט:
שריר ושומן הם שתי רקמות שונות אז תפסיק לזיין בשכל... בכל מקרה אמרו לי שמבחינת ערך תזונתי אין הבדל בין אבקת חלבון לגבינה וככה או ככה השריר ירד בנפח שלו... |
ציטוט:
|
angrymofo,
למה משנה לך הגיל שלי? 16 בכל מקרה נמאס עם כל הציניות הזאת אתם הורסים את הפורום ואתם יודעים את זה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
והוא ענה: "פעם, הייתי בודיבילדר..." :flowers: |
ציטוט:
הוא השמין? |
אם מפסיקים להתאמן הכל מתחיל להדלדלל :helpsmilie:
|
טל צחקתי אם לא הבנת :)
קח הכל בהומור |
ציטוט:
זה אמור להיות surfing it's a way of life |
ננעל עקב ספאם.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ