![]() |
השאלה שלי היא האם קרה משהו בשנתיים האלה שמנע ממך להתקדם במאסה, או שמא התקדמת וזה רק זווית\תאורה\צילום מטעה?
|
הבחור היה בצבא.תקופה מסויימת*
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מעניין שכל פעם שיש תחרות ואתה לא עולה תמיד יש לך תירוץ עלוב "הייתי חולה 4 ימים לפני" אווו... אם אתה לא בטוח בעצמך פשוט אל תעלה לבמה עולים רק 100% זה לפחות מה שאני מאמין! ועוד מקום שלישי במר דרום מתוך 5 מתמומדדים אח... אתה כ"כ עלוב! אתה רק יודע לדבר ולהגיד "אני, אני ואני" העיקר ידעת לומר לי שתתחרה גם בIFBB מה קרה?! שמעתי גם הפעם היית "חולה" ואני לא ממציא דברים! (ניראה לי גם לפני התחרות של נאבא אתה לא תרגיש כל כך טוב...סתם ככה הרגשה פנימית) אתה חושב שאתה יודע הכל וכולם צריכים לסגוד לך, עלק "השופט מאילת". ואיך אתה מעיז לומר שלא נגעת בחומרים....לא יפה לשקר... באמת שלא. והדבר הכי חשוב שיש לי לומר: מי אתה לעזעזל שתוכל לערער על גיל גרנות?! מי?! יא חתיכת עלוב נפש אתה בן 33 שרק שבוע שעבר סיים קורס מדריכי חדר כושר הא ואתה גם מציל וואוו!! כפיים (בן אדם מסכן) בניגוד לגיל שהוא כולה קטן ממך ב9 שנים, הקים אימפרייה שרק תגדל בעזרת ה' ושלא נדבר על הידע וההשכלה בניגוד אליך. בשתי מילים: אתה אדם עלוב, קנאי, ושלא נדבר על יהיר וגאוותן. יש לך הרבה על מה לעבוד באישיות שלך- בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי אין לך מושג בכלל כמה אני מעריך אותך!
|
ציטוט:
וגם אתה כותב באנגלית וגם אם שגיאות חחחחחחחח Gil לא GHIL קיצור סלאמטק קבלתה באן! |
:sbb4: תאחלס,הוא בא לכן שם תמונות,אז אוקי הוא ניראה טוב אין מה להגיד אבל על פי התגובות שלו,אפשר לראות שהוא בנאדם מגעיל.אני את שלי אמרתי וראובן תענה בבקשה על השאלה אחי.
|
ציטוט:
|
כן ועלק לא לוקח חומרים חרטטן אני שונא אנשים כאלה שמפחדים להגיד שהם על חומרים!
אני עוד חודש ושבוע נכנס לסייקל אחו :):):):):):) וכולם על הזין שלי. |
ציטוט:
השאלה שלי הייתה לגבי המאסה, האם באמת הגיוס לצבא זה מה שמנע ממך לעלות כמה קילוגרמים טובים של מאסה? |
ציטוט:
|
אחלה תודה על התשובה :)
לתשומת לב המנהלים, אני חושב שלראובן מגיע תמונה באווטר, לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מתאים... יצאתי על רפואי |
ציטוט:
שמתחת לאיפה שרשום ראובון סולומון תהיה תמונה שלך מהתחרות,ד"א אחי נתתה פייט רציני בתחרות ורציתי להגיד לך כל הכבוד על ההשקעה ואני מאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך :sbb4: |
ציטוט:
ובתגובה לאשכול: כל הכבוד על המקום הראשון, אחד האנשים שאני יותר מעריך בספורט שלנו. |
ציטוט:
יש לי עוד כמה שנים להגיע לרמה שבאמת יעריכו אותי, וזה יקרה!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ