ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   היתחלתי לילמוד רוסית!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=17023)

Fiberglass 18-08-07 17:29

Aox

goldBEN 18-08-07 17:40

סטיגמה ממש לא נכונה...אחת המעאפנות! הרוסיות הן אחלה וזה אבל יש להן כבוד (לחלק הלא שרמוטי)...

Mikeo 18-08-07 18:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
חחחחחחח תאכלס עכשיו יהיה מגניב לדבר אם רוסיות ככה :) אבל אני רק מתחיל ניראה עוד כמה חודשים

:):):):) ת'אמת, שום דבר אישי, אבל לראות מרוקאים מתחילים עם רוסיות כוסיות זה תמיד מה זה מגעיל... ראיתי את זה יותר מפעם אחת בחיים שלי, וזה תמיד ערס חרמן גמד/מכוער/טיפש/הכל ביחד מתחיל עם מישהי כמה רמות מעליו, ואם זה עוד מוצא חן בעיניה שהוא מתחיל איתה, אתה חושב כזה "וואיי איזה בן :):):):) אני עוד שנייה מפוצץ אותו מכות"...

papoose8 18-08-07 18:08

אתה לומד ביחד גם ספרדית גם רוסית?

dror 18-08-07 18:10

נחש מה זה אומר umenya pesun stoit שאל את המורה שלך

dror 18-08-07 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
קללה עתיקת שנים שאומרת שמהמקולל הוא בעצם סוג של נטחן

עיברי לידר

Dino Psaras 18-08-07 18:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
כמה שהיא מפגרת ככה היא נכונה מצטער לבאס!!

חלאס עם השטויות ג'ונסון..

כל הבנות זונות ולא רק הרוסיות :unsure:

angrymofo 18-08-07 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
חלאס עם השטויות ג'ונסון..

כל הבנות זונות ולא רק הרוסיות :unsure:

סופסוף מישהו שיודע על מה הוא מדבר.

Der Metzgermeister 18-08-07 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmaMMiT
מי שמדבר פה רוסית שיגיד לי רגע מה זה "לוך"??

בגרמנית זה חור

Shauder 18-08-07 18:30

תתרגם =)

גפרי סביניה קאזול דולבאני

roysht 18-08-07 19:17

ציטוט:

וגם ספרדית קרוא וכתוב

יותר קל ליקרוא מאשר ליכתוב

איזה מגניב זה דמינו מרוקאי מדבר רוסית חחח

קודם תלמד עברית. :wiggle:

Meir787 18-08-07 19:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ilan-V
אה אה "אבא מאיר" עד לרוסיות אחי,רוסיות זה הטופ :)

חחחחחחחחח רוסיות זה הטופ עאלק
להגיד לך כמה שרמוטות אני רואה ברחוב ? והאלה שלא שרמוטות סנוביות. אז עשו טובה, זדיינו לי מהפנים, כי גם לרוסים יש מספיק חרא על הראש.
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
ילד......................
.........
......
.................
.....
.................
.

.....
.

............
.
שתוק !!!

סתום, סתום את הפה כבר חתיכת כלבה קטנה. לך תרצה לאחים הקטנים שלך על הומופוביה וסתום את הפה שלך, ילדון.

Kachok 18-08-07 20:00

הו הנה שוב התחלנו ע ה"רוסיות שרמוטות" "מרוקאים טיפשים" וכל שאר הסטיגמות המפגרות

נתחיל מזה שכולן שרמוטות , בלי קשר למוצא ושאנחנו די נהנים מהעניין , כמו שלא חסר רוסיות מרוקאיות שרמוטות,ככה גם רוסיות טיפשות ופרחות אז סתמו את הפה כולכם ביחד

SuzukiR 18-08-07 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
הו הנה שוב התחלנו ע ה"רוסיות שרמוטות" "מרוקאים טיפשים" וכל שאר הסטיגמות המפגרות

נתחיל מזה שכולן שרמוטות , בלי קשר למוצא ושאנחנו די נהנים מהעניין , כמו שלא חסר רוסיות מרוקאיות שרמוטות,ככה גם רוסיות טיפשות ופרחות אז סתמו את הפה כולכם ביחד

כן הרסו לי את כל הפוסט ...

SuzukiR 18-08-07 20:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
להגיד לך כמה שרמוטות אני רואה ברחוב ? והאלה שלא שרמוטות סנוביות. אז עשו טובה, זדיינו לי מהפנים, כי גם לרוסים יש מספיק חרא על הראש.

סתום, סתום את הפה כבר חתיכת כלבה קטנה. לך תרצה לאחים הקטנים שלך על הומופוביה וסתום את הפה שלך, ילדון.

עזוב פשוט אל תגיב לאדיוט הזה אחד האנשים היותר מטומתמים שיצא לי להכיר דרך אתר איטנרנת

פשוט בנאדם מטומתם

SuzukiR 18-08-07 20:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mikeo
:):):):) ת'אמת, שום דבר אישי, אבל לראות מרוקאים מתחילים עם רוסיות כוסיות זה תמיד מה זה מגעיל... ראיתי את זה יותר מפעם אחת בחיים שלי, וזה תמיד ערס חרמן גמד/מכוער/טיפש/הכל ביחד מתחיל עם מישהי כמה רמות מעליו, ואם זה עוד מוצא חן בעיניה שהוא מתחיל איתה, אתה חושב כזה "וואיי איזה בן :):):):) אני עוד שנייה מפוצץ אותו מכות"...

משום מה רק לפי מראה חיצוני אתם יכולים לדעת מי מרוקאי ומי לא מדהים פשוט כושר הבחנה מטורף יש לכם

לא חשבתם שיש עוד מלא עדות במזרח ?

והיום ביכלל נדיר שיש מרוקאים משני הצדדים לרוב זה מעורבב אבל תמיד אומרים אני מרוקאים למרות שיש לו עוד צד פולנ או עיראקי או כל דבר אחר יאללה כבר

SuzukiR 18-08-07 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי papoose8
אתה לומד ביחד גם ספרדית גם רוסית?

ספרדית אני פחות או יותר יודע מנסה לילמוד בעיקר ליכתוב ליקרוא יחסית קל לי רוסית רק היתחלתי

Bullet 18-08-07 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787

אתה רוצה להגיד את זה לחברה של הרוסי הגדול עם הקעקוע-על-היד שבחדר כושר שלנו? :wiggle:

חח היום שמרתי עליו בלחיצת כתפיים בישיבה... יש לו מאסה אבל אין לו ממש כוח. הוא עבד עם 80 קילו ועשה איזה 4-5 חזרות ביחד איתי ועוד לא הוריד עד לעצם החזה.

Mikeo 18-08-07 21:19

ציטוט:

משום מה רק לפי מראה חיצוני אתם יכולים לדעת מי מרוקאי ומי לא מדהים פשוט כושר הבחנה מטורף יש לכם

לא חשבתם שיש עוד מלא עדות במזרח ?

והיום ביכלל נדיר שיש מרוקאים משני הצדדים לרוב זה מעורבב אבל תמיד אומרים אני מרוקאים למרות שיש לו עוד צד פולנ או עיראקי או כל דבר אחר יאללה כבר

מרוקאים זאת הכללה, אם לא הבנת. זה כמו שישראלים צברים קוראים לכל העולים הלבנים הסלבים רוסים (גם אם הם אוקראינים, בלרוסים, או אפילו גרוזינים לפעמים), ככה הרוסים קוראים לכל המזרחים כהי-העור מרוקאים (גם אם הם תימנים, פרסים או עירקים) . זה דבר לשוני כזה, ובאמת בארץ אי אפשר לדעת את המוצא של כל אחד, לכל אחד יש סבים וסבתות מארצות שונות... העיקר לדעת לשפוט בן אדם לפי האופי שלו ולא לפי סטיגמות. :jockey:

SuzukiR 18-08-07 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mikeo
מרוקאים זאת הכללה, אם לא הבנת. זה כמו שישראלים צברים קוראים לכל העולים הלבנים הסלבים רוסים (גם אם הם אוקראינים, בלרוסים, או אפילו גרוזינים לפעמים), ככה הרוסים קוראים לכל המזרחים כהי-העור מרוקאים (גם אם הם תימנים, פרסים או עירקים) . זה דבר לשוני כזה, ובאמת בארץ אי אפשר לדעת את המוצא של כל אחד, לכל אחד יש סבים וסבתות מארצות שונות... העיקר לדעת לשפוט בן אדם לפי האופי שלו ולא לפי סטיגמות. :jockey:

לא נכון אני קורא לאוקריאנים אוקריאנים ורוסייםרוסיים ול ליטאיים ליטאיים

יכול להיות שממבט ראשון אני אומר זה בטח רוסי אבל עד שאני לא מדבר איתו ושוא על המוצא שלו אני לא אומר הינה כל הרוסים ככה או ככה

זה סתם הכללה מפגרת של מטומתמים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ