![]() |
Aox
|
סטיגמה ממש לא נכונה...אחת המעאפנות! הרוסיות הן אחלה וזה אבל יש להן כבוד (לחלק הלא שרמוטי)...
|
ציטוט:
|
אתה לומד ביחד גם ספרדית גם רוסית?
|
נחש מה זה אומר umenya pesun stoit שאל את המורה שלך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כל הבנות זונות ולא רק הרוסיות :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תתרגם =)
גפרי סביניה קאזול דולבאני |
ציטוט:
|
ציטוט:
להגיד לך כמה שרמוטות אני רואה ברחוב ? והאלה שלא שרמוטות סנוביות. אז עשו טובה, זדיינו לי מהפנים, כי גם לרוסים יש מספיק חרא על הראש. ציטוט:
|
הו הנה שוב התחלנו ע ה"רוסיות שרמוטות" "מרוקאים טיפשים" וכל שאר הסטיגמות המפגרות
נתחיל מזה שכולן שרמוטות , בלי קשר למוצא ושאנחנו די נהנים מהעניין , כמו שלא חסר רוסיות מרוקאיות שרמוטות,ככה גם רוסיות טיפשות ופרחות אז סתמו את הפה כולכם ביחד |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט בנאדם מטומתם |
ציטוט:
משום מה רק לפי מראה חיצוני אתם יכולים לדעת מי מרוקאי ומי לא מדהים פשוט כושר הבחנה מטורף יש לכם לא חשבתם שיש עוד מלא עדות במזרח ? והיום ביכלל נדיר שיש מרוקאים משני הצדדים לרוב זה מעורבב אבל תמיד אומרים אני מרוקאים למרות שיש לו עוד צד פולנ או עיראקי או כל דבר אחר יאללה כבר |
ציטוט:
ספרדית אני פחות או יותר יודע מנסה לילמוד בעיקר ליכתוב ליקרוא יחסית קל לי רוסית רק היתחלתי |
ציטוט:
חח היום שמרתי עליו בלחיצת כתפיים בישיבה... יש לו מאסה אבל אין לו ממש כוח. הוא עבד עם 80 קילו ועשה איזה 4-5 חזרות ביחד איתי ועוד לא הוריד עד לעצם החזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא נכון אני קורא לאוקריאנים אוקריאנים ורוסייםרוסיים ול ליטאיים ליטאיים יכול להיות שממבט ראשון אני אומר זה בטח רוסי אבל עד שאני לא מדבר איתו ושוא על המוצא שלו אני לא אומר הינה כל הרוסים ככה או ככה זה סתם הכללה מפגרת של מטומתמים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ