![]() |
ציטוט:
אני מקווה שראובן יתן בראש ויקבל מקום ראשון!! |
הוא נראה מעולה,
אבל סתם להשוואה - http://www.ironman.co.il/gallery/cpg...l_DSCF6113.JPGhttp://www.ironman.co.il/gallery/cpg...l_PICT2441.jpg |
ציטוט:
אני דבק באופציית "דילול פחמימות " אני מסרב להאמין שהוא יעשה טעות ויוריד כל כך הרבה שריר. |
אימון הרגליים
אני מדבר מניסיון
אין לי בעייה לעבוד על הרגליים 8-10 חזרות שאני הולך טוב, אבל שאין פחמימות ואני צריך לעבוד 15 חזרות אני מרגיש שעוד שנייה העולם חרב עליי, שלשום הי לי אימון רגליים מפרך של שעה 6 תרגילים וכל תרגיל 15 חזרות איטיות חשבתי שאני הולך למות. הכי סיוט זה תאומים 15 חזרות זה גיהנום, שריר שלא רוצה לגדול וצריך לעבוד עליו 15 חזרות גם באוף סיזן שריר מוזר לחלוטין:( אני עושה אימון רק לרגליים וזה גם נותן לי ממוחה לחלק גוף העליון וגם נותן לי להתרכז רק ברגליים שהם חצי גוף, חצי גוף באימון זה מאוד קשה לאמן. תאומים אני מאמן יום כן יום לא - 3 פעמים בשבוע. קורה לי מדי פעם כשהאימון רגליים מאוד עצמים ההמסיטרינג- הירך האחורית פשוט נתפסת באחד האימונים פשוט לא יכלתי לזוז נפלתי לריצפה ועד שלא עשיתי 5 דקות מתחיות זה לא עבר, סבל אמיתי. קרה לי השבוע בשינה שכנראה עשיתי תנועה לא נכונה או שלא היה מגנזיום בשריר והתאומים נתפסו לי כאב רצח, רגליים זה שריר גדול אבל עם מצליחים לקרוע אותו הוא נתפס וזה בכלל לא נעים. מאמן רציני פעם אמר לי שאם אני מסוגל ללכת באימון רגליים עד הקולר רגיל סימן שהאימון רגליים לא היה בשיאו, אוי רגליים רגליים :) |
אם כל הכבוד לנסיון שלך אני לא מבין למה אתה עשית כל האימון 15 חזרות??
תגוון!! תשנה אם תעבוד 6-8 חזרות זה גם אפשרי בחיטוב אבל כמובן לשים דגש על הסיבים האדומים:jockey: |
ציטוט:
איך קיבינימט בנושא שמוקדש לראובן סולומן הפכת את עצמך לנושא שיחה?! |
ציטוט:
|
תגובה
ארבל כי שאלו שאלה על חיטוב הרגליים לעומת בניית מאסה ברגליים
אני נתתי דוגמא מניסיון ואני לא עושה דברים על דעת עצמי, יש לי מאמן שרון ניצני 14 שנה שופט בנאבאא 4 פעמים מר ישראל ב ifbb הוא אומר אני כמו תלמיד טוב מבצע, בינתיים יש תוצאות. ודרך אגב שנה שעברה דוצן חגאג גם אמר לי לחטב את הרגליים ועוד משהו שניהם טוענים אפילו בפשיטת ברגיים לעבוד ב20-25 חזרות, אז לכו תתווכחו עם אלופים:) |
רוני קולמן אמר שהסל מאס זה מה שבנה לו את המאסה.
אז לך תתווכח אם מר אולימפיה. |
חאלאס לדחוף את עצמך לכל נושא,כל הפורום מבקש ממך את זה שגיא..אוקי שרון ניצני מאמן אותך,מר ישראל 4000 פעם,שופט,מאמן,תזונאי,אלוהים,אליל-לא מעניין אותנו כל עוד הוא אומר דברים שגויים מתכלית..תן להנות מהפוסט על ראובן וזהותודה
|
ציטוט:
חחח אני פה לא נושם מצחוק :laugh: |
הבן אדם הזה שפיץ רציני !!!!
יהיה לי כבוד לעמוד לידו על הבמה בשבת למרות שהוא יעשה לי בית ספר חחח אבל פעם ראשונה שיהיה בהצלחה לתותח הזה!:sbb4: |
ציטוט:
ב. בעכשווית הוא יבש, מדולל ולא בפאמפ. בשמאלית הוא לא יבש, נראה אוף סיזן ובפאמפ |
למרבה הצער הייבוש והחיטוב בדרך כלל בא על חשבון המאסה.
גם אם תשמור על השריר, הרגע שהעפת מהגוף את כל המים והשומן - אתה נראה יותר מצומק - זה פשוט מאוד ונכון לגבי כל אחד. מסכים עם התגובה המקצועית (כמו בדרך כלל) של ארבל - ראובן כנראה בריקון פחמימות, העמסה נבונה תיתן לו פאמפ. ועוד דבר: אני חושב שהשנה הוא יבש בהרבה לעומת הפעם הקודמת - ושיפר מאוד את הרגליים. מקום ראשון מחר, כמעט בוודאות. |
אכן ראובן נראה מצויין לדעתי תפור לו כבר מקום ראשון בצדק .:sbb4:
|
ציטוט:
לא הייתי ממהר ,הנוער היא כנראה הקטגוריה הכי צמודה השנה (למעשה כמו שנה שעברה שהנוער היה מאוד מאוד מותח ) |
נראה מצוין !
|
נראה כאילו הטרפזים שלו לא יותר מדי בולטים:ohmy:
|
התמונות השוואה לא משקפות, אלו לא אותם תנאים
נראה כי הוא מרוקן מפחמימות, אחרת לא היה נראה ככה וגם כשהוא כזה, רואים שהוא מאוד מאסיבי ובעל זרועות וחזה שלא רואים כל יום, בטח שלא בנוער שיהיה לו בהצלחה |
הוא קרנף על.. תמיד אמרתי את זה ...
חיטוב וייבוש מעולים... כמו תמיד החלקים שבולטים אצלו זה הכתפיים, בייספס והחזה... הוא שיפר את הרגליים והגב בצורה מדהימה... נראה מה יהיה.. השנה תהיה תחרות צמודה לאללה בנוער.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ