![]() |
איזה תזמון מעולה חבל על הזמן אך שהדלקתי התחיל , מאור נראה מצויין גם ארוסתו קארין . לא ידעתי שמאור עם משקפיים. צלמו אצלם בבית שתי קופסאות של חלבון שחור של אופטימום .
קארין לחצה 62 ק"ג לחיצת חזה בשכיבה, ואחרי זה הקריין ניסה גם כן והיה לו קשה , דיברו גם על החתונה בעתיד הקרוב, שיהייה להם בהצלחה . עושה רושם שמאור יתחרה ביום שבת הקרוב אצל אשר, מה שאומר שאולי הוא לא יתחרה גם בנאבבא . היה נחמד תודה אביב . |
ציטוט:
לצערי הרב פיספסתי את זה. מישהו הקליט לאינטרנט ? |
אכן שודרה כתבה נחמדה, על קארין ומאור.
מאור נראה נפלא, מאסיבי אסתטי וחטוב - רואים שהוא עלה יפה מאוד מהפעם הקודמת. לקארין יש סיכוי מעולה לקחת מקום ראשון כבר בתחרות הראשונה. בהצלחה לשניהם, הקול שלי כבר מובטח להם! ומזל טוב על החתונה המתקרבת!:wub1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
מאור זרזד הראשון שעשיתי עליו כרטיס ביקור ישראלי סליחה טעות שלי אני יערוך . |
דיברתי עם נאור זיו השבוע..
הוא יבוא לifbb רק לצפות.. הוא יתחרה בנאבא.. |
ציטוט:
באיזו קטגוריה? |
ציטוט:
אני מאחל לו המון בהצלחה, מגיע לו לזכות. דרך אגב, מאור זרדז, לא זרזד. :flowers: אבל לא נהיה קטנוניים. להתראות ביום שבת. :) |
ציטוט:
(עם נתונים כאלה אין שום סיבה שלא תעשה את זה אני מאמין שהודעת הפרישה שלך כבר לא רלוונטית, זה היה משברון של רגע הלא כן?) |
ציטוט:
אפשר לדבר על זה בתחרות. :) למען האמת אני כבר על 96 קילו.... |
ציטוט:
ניפגש בשבת . |
ציטוט:
ניפגש בתחרות ? |
ציטוט:
|
תגובה
אלון צוקרמן הוא אלוף האלופים ב2006 למה אין לו כבר פרו קארד והוא מתחרה במקצוענים ב ifbb??????
עזבו אותכם משטויות, אצל אשר פריג זה הכל קומבינות אז אם אלון צוקרמן אלוף האלופים לא קיבל פרו קלאד אז נאור זיו יקבל??????????? מקסימום הוא ישלח אותו כמו את עמית ספיר להתחרות במר אירופה או מר עולם של ifbb לחובבנים ואז אם הם יצליחו אז הם יגיעו למקצוענים. אז כבר עדיף להתחרות אצל אלי האנה להגיע כמוהו להתחרות במר עולם ולזכות, או להיות 4 במר פיטנס יוניברס כמו אירה מעיין. הרוב בכלל לא מתכוונים להתחרות בחול אז למה ללכת להתחרות ביום שבת בקומבינות של אשר פריג. אותי שאני ירד ל70 ק"ג הוא ישים ב65 ק"ג כי חסר לו מתחרה לקטוריה אז למה שאני ילך לליצן הזה????? אתם לא יודעים כמה קומבינות יש בשיפוט ששופט מכין מתחרה ונותן לו אקסטרה ניקוד ושמתחרה, ולא משנה כמה אתה בשקילה הם מעלימים עליין על 2 ק"ג או על 1-2 שנים בגיל, בקיצור הקומבינות חוגגות. אני תאמת גם לא יתפלא אם הוא מעלים עליי גם על 4-5 ק"ג כי אני שנה שעברתי שקלתי 69 וחצי ק"ג בשקילה ביום של התחרות בבוקר והתחרתי עד 65 לא כי אני רציני כי זה מה שהוא החליט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תגובה
גלעד אני מאחל לך מכל הלב בהצלחה בתחרות
אבל אחרי ששתשלם 500 שקל ולא שקל פחות, אחרי שתראה שלא בודקים תעודות זהות ואחרי שתבלה יום שלם עם אשר פריג אתה תבין מה ההבדל בין נאבאא ל ifbb בארץ אבל מה זה כבר יהייה מאוחר ואתה 3 שנים לא תוכל להתחרות ואלי האנה ממש רציני במה שהוא כותב אין אצלו משחקים אז תחשוב פעמיים כי אני אומר לך בתור אחד שיכול להתחרות ביום שבת אצל פריג ואם הבחירה היא בין האיגודים אז אי יתחרה רק בנאבאא . למה שלא תתגלח על הזקן שלי כשמו שאומרים, יש שמה קומבינוט בשיפוט ובגיאלאים, נגיד יבוא מתחררה בצעירים ויגיד שכחתי תעודצת זהו אשר לא יחזיר אותך הבייתה מדרום או לצפון כדי לא לאבד 500 שקל, נגיד יבוא מתחרה שהוא בחצי שנה -שנה מעל לכיל של הצעירים שאם אני לא טועה זה גיל 20 והוא אומר לאשר או שאני מתחרה בצעירים או שאני הולך הביתה שוב אשר לא ירצה לאבד 500 שקל והוא נכנס לקטגורייה שלך, הלאה נעבור לשיפוט נגיד יבוא מתחרה פחות טוב ממך אבל דודי ששון הכין אותו מי אתה חושב שיקבל מקום יותר גבוה הוא או אתה ותחשוב בהיגיון???????? הכל קומבינוט זה כבר מעבר לתחרות התת רמה שאשר פריג אירגן במר ת"א בשמש בחום של ת"א, גועל נפש אחד גדול. ועומר לנדאו אם גלעד באמת חבר אמיתי שלך אז אתה לא תרצה שהוא יתחרה אצל אשר הליצן שהורס את האיגוד בארץ אני נתתי לאשר צאנס אחרי צאנס והוא רק יורד יותר נמוך אז די נגמרו הצאנסים. גלעד תחשוב פעמיים וגם אם תחליט להתחרות בשבת אני מאחל לך בהצלחה בתחרות הראשונה |
ציטוט:
בוא נגיד ככה שגיא ,כמו שאלי מאוד לא מעריך את העובדה שמדברים על האיגוד שלו והצורה שהוא מנהל אותו ,אני בטוח שגם אשר שומע את מה שאומרים עליו ,ונעלב לא פחות ,אז בואו נשתדל מלהימנע מלדבר ככה .אפשר תמיד להזכיר את השטויות שרצות בנאבבא (ע"ע העובדה שכל התחרות של שנה שעברה סודרה ככה שאבי פלדמן יקח אלוף אלופים ) ,בכל אירגון יש ליכלוך ,בכל מקום יש כביסה מלוכלכת ,אבל כביסה מלוכלכת עדיף לעשות בבית. |
תגובה ולילה טוב לכלום:)
אבי פלדמן ניראה שנה שעברה מעולה והיה מגיע לו
חסאם לא בא מספיק ייבש וחטוב לא בשיאו וזאת האמת לאלעד לא הגיע לנצח את חוסאם כי הוא התנדנד על הבמה וא הי לו כוח לעמוד על הרגליים וזה מבייש את התחרות ולא מראה מלבב לצופים ברור שחוסאם הוא השרירן הכי גדול בנאבאא שהתחרה שנה שעברה אבל הוא לא היה בשיאו ואתה מתעלם מכך, גם שופטים טועים אבל עדיין נאבאא שאלי האנה מארגן תתחרות זה ליגה אחרת. למה יש עכשיו שבוע לפניי מוקדמות כדי שמיין את המתחרים שתהייה תחרות הוגנת ומקצועית לקהל שיבוא לראות. וגם ביום התחרות מי שיבוא על 12 אחוז שומן לא יעלה על הבמה ומי שיעלה יהייה ברמה מקצועית . אתה רואה מצב שאלי האנה היה מתקשר אליי כמה ימים לפניי תחרות כמו שאשר התקשר אלי ואומר לי שגיא אתה מתחרה בשבת עד 65 ק"ג נכון ואני אומר לו מה פתאום אני כרגע על 72 אני יגיע 70 לתחרות אז הוא מבקש ממני לרדת ל65 כי חסר לו מתחרה עד 65 זה לא ניראה לך כמו בדיחה עצובה???? אל תשווה בין מקצוען בפיתוח לבין חאפר!!!!!!!!!!!!! אתה רוצה לדעת למה הקטגוריה עלצה מ70 ל75 כדי שיהייה יותר בשר לקטגורייה כי אתה בעצך רוצה לראות יותר בשר על הבמה, אז נכון העיתוי לא היה מכובד כמה שבועות לפניי מר ישראל. אבל המטרה הייתה שהשנה התחרות תהייה כמה שיותר מקצועית, נגיד מתחרה שהיה אמור להתחרות עד 70 יגיע במקום זה להתחרות בגוף החטוב אז הרווחנו אותו בגוף החטוב ואל תזלזלו בקטגוריה הזאת , בקכל קטגוריה השנה יתחרו הרבה מתחרים טובים חזקים ומקצועיים. מכיוון שלא כולם לוקחים חומרים אבל עדיין רוצים להתחרות ויש להם גוף חטוב מעוצב שרירי אבל לא ברמה של מי שלוקח סטרואידים אז פתחו לנו קטגורייה של הגוף החטוב- הטבעי-המעוצב ואיך שתקראו לזה כדי שנוכל להתחרות מבלי לקחת סטרואידים. זה רק לזכותו של אלי האנה שרוצה להשאיר כמה שיותר מתחרים ומתחרות באיגוד נאבאא, השנה יש גם פיתוח גוף לנשים ומי שלא שרירית אל יוצר חטובה ומעוצבת תתחרה בפיטנס ולא קטגורייה אחת שכל הבחורות יתחרו שמה. ומה שאתם כצופים מרוויחים זה תחרות של מספר שעות איכותית מקצועית מתורבת באולם מכובד עם תקשורת , מתחרים מקבלים כסף ולא משלמים דמי השתתפות ומתייחסים אליינו כאל ספורטאים. אני חשבתי בהתחלה שאלי האנה זרק בועה לאויר שתתנפץ אחרי מספר חודשים כשראיתי בסמינר שהוא מאוד רציני אז התחלתי להבין שכלום פה מרוויחים גם השרירנים וגם הקהל. מה לעזזל אשר פריג עושה בשביל המתחרים או בשביל הקהל או בשביל העלאת המודעות לפיתוח גוף תחרותי בארץ???? תתארו לכם שהייתי מביא את ynet לסקר את מר ת"א והם היו רואים את הביזיון שהיה שמה והם היו ממשיכים לקטול אותנו בתקשורת אז טוב שהם בסוף לא הגיעו. לאלי האנה אני בכייף ינסה לפנות למספר אמצעי תקשורת שאולי ירצו לבוא ולסקר ואני בטוח שאלי בסלביטראי בארץ יביא מספיק אמצעי תקשורת. ואם אשר פריג קורא אז שיקרא בכייף, שיתבייש שהוא הורס את האיגוד המוביל בעולם בפיתוח גוף ומוריד מכבוד המתחרים שקורעים את התחת ומתחרים באיגוד שלו, מעריך את האיגוד אבל את החאפר הזה לא סובל, די נגמר הצאנסים ברגע שבוא מדבר כאלה שטויות בטלפון ומביא מתחרים לתחרות בחוץ בחום של ת"א עד כמה נשתוק??????????? |
ציטוט:
שגיא ,באמת שמאסתי מלהיתווכחת איתך בנושא אני רק אגיד שאתה דמגוג ותו לא . לילה טוב *ארבל הולך לישון ומחכה ששגיא יחפש במילון מה זה "דמגוג* |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ