ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מחר יש לי צו רשאון בלישכת גיוס! (https://israelbody.com/showthread.php?t=16802)

VoRteX 15-08-07 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
למה אתה מתכוון ?
הבדיקות האלה לא מעניינות אותי בכלל ואני לא מתכוון לתת לאיזה רופא לינגוע בי.
מזוז אחי.
אני לא מוכן שמישהו יראה אותי ערום,ויגע לי בבצים לך תדע כמה מחלות יש לו בידיים מרוב שהוא נגע בבצים ולא תדע עם הוא בכלל מחליף כפפות בכל בדיקה..

למה אני מתכוון? לכך שיתחילו לעשות לך בעיות. תעבור את היום הזה ואז תלך לקב"ן.
איזה בדיקות כבר יש? כולה שואלים אותך אם יש לך בעיה כלשהי מרשימה שיש להם, בודקים לך את הגב שאין לך עקמת או משהו ואת הביצים.
בחיים שלי לא שמעתי על מישהו שקיבל מחלה מרופא שבדק לו את הביצים עם כפפות.

P-a-n-1-c 15-08-07 21:08

אם אתה הולך במטרה להשתמט אז אל תעשה את המבחנים, באמת זה רק יעזור לך [ככה לא יהיה אכפת להם "לאבד" חייל, ממילא מבחינתם תהיה נחות].
אם אתה לא רוצה להשתמט אז הדבר שהכי יפגע בך זה לא לעשות את המבחנים, אתה תאכל כ"כ בתחת על זה.

בהצלחה

gil-Nissim 15-08-07 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
למה אני מתכוון? לכך שיתחילו לעשות לך בעיות. תעבור את היום הזה ואז תלך לקב"ן.
איזה בדיקות כבר יש? כולה שואלים אותך אם יש לך בעיה כלשהי מרשימה שיש להם, בודקים לך את הגב שאין לך עקמת או משהו ואת הביצים.
בחיים שלי לא שמעתי על מישהו שקיבל מחלה מרופא שבדק לו את הביצים עם כפפות.

אחי הצבא בימנו לא נותן כלום,אני לא מוכן לשרת מדינה של גנבים.
אני בן יחיד ואם אני יהיה ג'ובניק אני יקבל גוב מעפן כמו לגהץ למפקד את הבגדים כל היום ולסדר לו אותם בארון למה מה קרה שאני יעשה את זה ?..

gil-Nissim 15-08-07 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אם אתה הולך במטרה להשתמט אז אל תעשה את המבחנים, באמת זה רק יעזור לך [ככה לא יהיה אכפת להם "לאבד" חייל, ממילא מבחינתם תהיה נחות].
אם אתה לא רוצה להשתמט אז הדבר שהכי יפגע בך זה לא לעשות את המבחנים, אתה תאכל כ"כ בתחת על זה.

בהצלחה

תודה רבה לך חברי :flowers:

AkunaMatata 15-08-07 21:09

ציטוט:

למה אתה מתכוון ?
הבדיקות האלה לא מעניינות אותי בכלל ואני לא מתכוון לתת לאיזה רופא לינגוע בי.
מזוז אחי.
אני לא מוכן שמישהו יראה אותי ערום,ויגע לי בבצים לך תדע כמה מחלות יש לו בידיים מרוב שהוא נגע בבצים ולא תדע עם הוא בכלל מחליף כפפות בכל בדיקה..

לפי דעתי תדפוק איזה סייקל ואז לא יהיה להם במה לגעת:boxing:

Mazoz3 15-08-07 21:09

אם אתה מעוניין לא להתגייס, תגיע לצו, ובבדיקות תתחיל להצהיר על מחלות, שימוש בסמים כאבים עיוורון קל שטויות כאלה.. אני לא ממליץ לך לעשות את זה.... יש גם עבודות רס"ר שאתה יכול לעשות שזה לפחות גם סוג של שירות צבאי. היה איתי אחד בבדיקות פרופיל ששיחק לה אותה מסטול בא בלבל לה במוח על כל המחלות בעולם.. התחיל להמציא לה אותיות באנגלית.. זיין אותי מצחוק חחחח.
הקיצר אם אתה באמת לא רוצה להתגייס, חבל זה יהרוס לך לא מעט דברים, לפחות תתגייס כעובד רס"ר ותהיה איתו בקשר טוב... יצא לך מזה שרות שטותי, לא מועיל, אבל מלא.
יש לי חבר מהמכון, שחבר טוב שלו עשה להם בעיות לא התגייס וזה.. הקיצר הוא הלך על העבודות רס"ר הזאתי... הבן אדם גר רבע שעה הליכה מבסיס בית-ליד. הוא קם ב 7 בבוקר, הולך לבסיס מרים תדגל מנקה מסביבו, וחוזר אחרי 20 דקות הביתה לישון. שירות מלא, 0 השקעה, זמן לעבוד ללמוד ולחיות. זה עדיף על להשתמט. אני בכל מקרה מציע לך כן להששקיע במבחנים וכן להתגייס, אתה לדעתי תצטער על זה.

P-a-n-1-c 15-08-07 21:10

גיל בכל זאת אני מציע לך כן לעשות את המבחנים. מניסיון ההשקפה שלך עוד תשתנה בעתיד [בין אם היא תוקצן יותר או תתמתן], חבל שתדפוק את עצמך על ההתחלה.

V.G 15-08-07 21:14

לי היה כולה שלושה מבחנים במחשב... היה לי פתור ממלא דברים...
חחח בדקו אצלי רק הגיון והבנת הוראות יצאתי עם דפ"ר 90 וקב"א 56 (לפי מה שאמרו לי...)
בראיון אישי הייתי רציני וזהו... אחי זה באמת שטויות רק תראה אצינות ויהיה לך את הנתונים הכי גבוהים...
אז תקבל המון זימונים נחמדים ודברים כאילה... ביום ראשון אני במיונים למודעין אלקטרוני... אני לא אוכל לספר איך היה כי יחתימו אותי שם על סודיות... חחחח בקיצור אחי תשקיע ויהיה בסדר...
אגב יש לי גם פרופיל 97... חחח הם שלחו אותי לבדיקת מאמץ מוזרה כזו... (לא בדיקת מאמץ שיגרתית) ובסוף אמרו לי שהכל בסדר והזמינו אותי לסיכום פרופיל וקיבלתי 97...

gil-Nissim 15-08-07 21:17

אני שמח שאתם מנסים לעזור ולא תוקפים,תודה.
סתכלו כאן זה 10 מיתוסים על הצבא למי שלא מתגייס מה בדיוק קורה.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...msgid=32277021
דווקא אני בעד שיתגיסו,אבל אני בן יחיד ולקרבי אמא שלי לא תחתום.
וג'ובניק זה חרא של מוטלות גם אם אני יחזור כל יום לבית.

AkunaMatata
זה בתהליכי בירור אחי,אולי אני באמת מתחיל :)

פאנק ומזוז תודה לכם אחים שלי.

VoRteX 15-08-07 21:18

ציטוט:

אחי הצבא בימנו לא נותן כלום,אני לא מוכן לשרת מדינה של גנבים.
אני בן יחיד ואם אני יהיה ג'ובניק אני יקבל גוב מעפן כמו לגהץ למפקד את הבגדים כל היום ולסדר לו אותם בארון למה מה קרה שאני יעשה את זה ?..

בקיצור מה שאתה אומר שכל החיילים שמשרתים כרגע הם פרייארים וכל מי שנהרג למען חירות המדינה הוא אידיוט?

אתה יכול להיות ג'ובניק ולתרום הרבה דברים, ואפילו לקבל מהשירות הרבה.

P-a-n-1-c 15-08-07 21:19

גיל תיגש לפחות למבחן, למה לדפוק הכל מהתחלה? מה אכפת לך, זה כולה כמה שעות מהחיים שלך שעלולים ממש לעזור לך בעתיד.
בתור ג'ובניק אתה יוכל לשרת באחלה יחידות ובאחלה תפקידים. חבל מאוד שתדפוק לעצמך.
לך תדע, אולי עוד שנה אתה "תורעל" ותרצה לשרת? הכל קורה בחיים, חבל שאתה מפוצץ על ההתחלה את האופציה הזאת.

V.G 15-08-07 21:21

יש תפקידים במודעין לא פחות חשובים מקרבי...
ואתה תורם שם ממש ממש הרבה... אתה תוכל להיות גאה בעצמך אם תהיה שם למרות שאתה כאילו ג'ובניק...
וחוץ מזה גם יש סתם תפקידים עורפיים מאוד נחמדים כמו יחידת החילוץ של פיקוד העורף...
הם עושים המון וטסים הרבה לחו"ל למרות שהם לא קרביים... אז בהצלחה

gil-Nissim 15-08-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
בקיצור מה שאתה אומר שכל החיילים שמשרתים כרגע הם פרייארים וכל מי שנהרג למען חירות המדינה הוא אידיוט?

אתה יכול להיות ג'ובניק ולתרום הרבה דברים, ואפילו לקבל מהשירות הרבה.

לא אמרתי את זה.
אם אני לא רוצה להיתגייס זה ענייני.
אני בן יחיד,אני מכיר את עצמי ואני יודע שאני לא ישרת 3 שנים אז חבל על הזמן..
אני יראה מחר מה יהיה תודה.

Night_Wolf 15-08-07 21:41

הוא לא רוצה להתגייס בגלל זה הוא שואל את כל השאלות חחחח סתם

יאלה גם כן כל אחד פה נהיה חייל שכל אחד מה בראש שלו וחלאס להכנס לאנשים לחיים אם כל הכבוד אני מכיר הרבה אנשים שקרעו את התחת בישביל המדינה וקבלו זין מהצבא!

gil-Nissim 15-08-07 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
הוא לא רוצה להתגייס בגלל זה הוא שואל את כל השאלות :):):):) סתם

יאלה גם כן כל אחד פה נהיה חייל שכל אחד מה בראש שלו וחלאס להכנס לאנשים לחיים אם כל הכבוד אני מכיר הרבה אנשים שקרעו את התחת בישביל המדינה וקבלו זין מהצבא!

אמרת נכון.
:sbb4:

HHHEELLBBOOYY 16-08-07 02:19

תשקיע במבחנים לא משנה מה!!!
אני לא השקעתי ווואלה שנכנס לי הרעל הצטערתי על זה..
עוד 3 חודש גולני...

מתן18 16-08-07 03:09

אני עשיתי הכל כמו שצריך..חח אבל דיברתי שטויות בשיחה האישית..אכלתי אותה..

Mazoz3 16-08-07 03:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
אני עשיתי הכל כמו שצריך..חח אבל דיברתי שטויות בשיחה האישית..אכלתי אותה..

הראיון לא משמעותי כל-כך. אם יצא לך פסיכוטכני טוב אתה מסודר.

מתן18 16-08-07 03:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
הראיון לא משמעותי כל-כך. אם יצא לך פסיכוטכני טוב אתה מסודר.

נקווה אחי..:closedeyes:

ZoonD 16-08-07 04:02

הרעיון דווקא כן משמעותי אולי פחות מהפסיכוטכני
אבל בכל זאת הם עושים ת'ראיון בכדי לראות איך תצליח להשתלב
בכל מיני מסגרות , ואת האופי שלך אם אתה ברברן או מופנם
בקיצור הראיון האישי זה יותר על האופי של הבנאדם וזה מרכיב חשוב גם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ