![]() |
אחי עזוב אותך מהשטויות האלה למה להסתכן כשה אפשר פשוט להמנע מזה?
|
לא כדי ותאמין לי אתה לא יודע לינהוג אני עוד חודש ניגמר המלווה ואני אומר שאני לא יודע לינהוג אפילו שעברתי טסט ראשון אין לך מושג איזה מצבים יש שבחיים לא היתה בהם תאמין לי אנשים מפגרים על הכביש!
דבר שני האוטו שלך של ההורים שלו אם יש תעונה הביטוח לא מחסה אז כניראה ההורים שלו יגישו נגדך תלונה על גנבה וגם אם לא יגישו אם אני לא טועה זות גנבה כי ההורים שלו לא יודעים וזה לא יודע איך להזביר לך! ואם תופסים אותך קודם כול ליפני הכול האוטו מוחרם ל 30 יום דבר שני שוללים לך עד גיל 21 מינימום שלישי כנס בדוק אם מישתלם אני הוצאתי פעם אחת כימאת עשיתי 2 תעונות שגם היתי חכם כמוך בעמצא שעורי נהיגה חשבתי אני גבר ואחרי זה לא הוצאתי יותר ובעזרת השם עוד חודש וחצי אני נוסע בלי |
שלילה ל 7 שנים
|
יש חוק חדש שגם בעל הרכב נדפק כי מחרימים את הרכב.
|
עזוב את הקטע שחבל על האוטו, חסר שתפגע בעובר אורח.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הסיכון כל כך גדול שאני במקומך שומר מרחק של קילומטר מהרכב הזה
|
ציטוט:
|
עלק שעור שמיני חחח. למדת כבר לעשות רוורס? זינוק בעליה?
צא מהסרט ותוריד Dirt למחשב אם בוער לך לנהוג. איזה אנשים... |
עזוב אחי אתה סתם תפגע בעצמך תשמע סיפור שקרה אצלי בביצפר לפניי כמה שנים טובות :
3 תלמידי כיתה י''א , לקחו את הרכב של ההורים של אחד מהם , ורק לאחד מהשלושה היה רישיון אבל הוא ישב מאחורה עם עוד חבר והחבר בלי הרישיון נהג , הם ירדו עם האוטו ב3 לפנות בוקר מב''ש עד לאילת , כשהם הגיעו שמה לטריבונות האלו מהבטון במחסום שמה , זה שנהג בלי הרישיון ראה ניידת מרוב הלחץ הוא לחץ גז ונכנס בכל הכוח בבטון השניים מאחורה נהרגו הוא נפצע קשה אבל יצא מזה ונכנס לכלא לכמה שנים טובות . |
אני די בטוח שלא יחרימו את האוטו כי אמנם החוק עבר אבל הוא עוד לא נכנס לביצוע בשל בעיות מנהלתיות.
בכל מקרה, אתה אישית תחטוף שלילה לפחות עד 21 בגלל המעשה הטיפשי שאתה עושה. אתה חושב שאתה יודע לנהוג. אתה לא. בשיעור מלמדים אותך לעבור טסט, זהו. לנהוג תלמד עם ניסיון. כרגע אתה יודע אולי להעביר הילוכים ולעשות זינוק בעליה אבל במצבי חירום אתה לא תתפקד. חוץ מזה, ההורים של החבר יכולים לקבל שלילה על כך שאפשרו לקטין חסר רשיון לנהוג, בשביל לצאת מהחרא שלהם הם יאמרו שלא קיבלת אישור לנהיגה, לכן גנבת את הרכב. אם המשטרה תרצה לדפוק אותך, אל תטעה, היא תרצה, היא תאשים אותך בגניבת כלי רכב שהיא עבירה פלילית. בשביל שעה שעתיים של נהיגה מתוך שעמום אתה רוצה לדפוק את החיים? |
ציטוט:
שניהם שניהם שניהם שלא לדבר על זה שהפוסט שמתחיל בכותרת "עם טופס".... בושה. |
אחי מנסיון מר של בחור שאני מכיר, בלי הרבה בילבולי מוח - אל, אל, אל תעשה שטויות כאלה לפני שיש לך רשיון, ועדיף גם לא אחרי.
|
ציטוט:
לא חייב לך כלום לא מתאים לך אל תגיב פה |
ציטוט:
|
קיצר הבנתי תמצב תאכלס הייתה חוייה חד פעמית וזהו למדנו את ההשלכות של הסיפור הזה על הצד הטוב ולא הרע למזלנו
אתם תארתם מצבים של אנשים שירדו לאילת נסעו שעה -שעתיים ככה אנחנו עשינו סיבוב מסביב לכמה בניינים בשכונה סיבוב שלקח 1-2 דקות וזהו . תודה לכולם שהגיבו ברצינות וניסו לעזור ולכול מי שניסה לעקוץ ולעשות צחוק אתם חבורה של אפסים ואני לא סופר אפחד ממכם. |
ציטוט:
קיצור אחי עזוב היה וניגמר אל תעשה את זה יותר וזהו וואלה אני זוכר גם עשיתי פעם שטויות דברים כאלה היה קטן עלי :sbb4: :blush: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ