ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בנוגע לחיטוב(לחבר'ה שלומדים פה) (https://israelbody.com/showthread.php?t=16723)

Gil-G 15-08-07 13:28

לדעתי בתקופת הלימודים הכי קל להיות בחיטוב (בהתחלה של שנת הלימודים ולא בתקופת הבגרויות)
כי יש לך סדר יום קבוע והכי קל לסדר ארוחות בסדר יום כזה.. למשל בחופש אתה מתעורר כל יום בשעה שונה הולך לישון בשעה שונה קשה להקפיד על ארוחות מסודרות... כשיש לך סדר יום קבוע זה הרבה יותר קל להיות בחיטוב\מאסה לדעתי

אורי א. 15-08-07 13:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אני מחכה ללימודים כדי לחזור לחודש וחצי חיטוב וזהו, לסיים עם זה, מבחינתי בתקופת הלימודים הכי קל להריץ חיטוב, בחופש קשה מאוד לשמור על חיטוב, יוצאים, מבלים, לא יושנים טוב והפיתויים בכל פינה.

:boxing: צודק, גם אני מחכה ללימודים רק בגלל זה, בחופש אתה בבית וסופר את השעות לארוחה הבאה, ויש ממתקים בבית ועניינים, אבל בבית ספר אין לך אפשרות לעשות צ'יטים, כי אתה בשיעור עד הארוחה הבאה...

Ilan-V 15-08-07 16:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אני מחכה ללימודים כדי לחזור לחודש וחצי חיטוב וזהו, לסיים עם זה, מבחינתי בתקופת הלימודים הכי קל להריץ חיטוב, בחופש קשה מאוד לשמור על חיטוב, יוצאים, מבלים, לא יושנים טוב והפיתויים בכל פינה.

אני חשבתי שדווקא להפך,כלומר אתה יודע לימודים וזה,ובמקום להתרכז בישעורים חושבים על אוכל לא?תקן אותי אם אני טועה

Ilan-V 15-08-07 16:03

תודה רבה לכל המגיבים=)

angrymofo 15-08-07 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oRis
שמע שאני בחיטוב זה מפרעיה לכולם זה אומר חברים מישפחה חברה ועבודה

אתה יודע למה ?

כי שאני רעב אני עצבי אני יכול לחסל מישהו ושאני בחיטוב אני תמיד רעב 24 שעות

אני רק חושב מתי תגיעה השעה שאני צריך לאכול

זה כל כך נכון אני רעב כל הזמן אין לי מנוחה אני יושב משחק עם חברים PES בפלייסטיישן אני לא יכול להתרכז במשחק מרוב שיש את ההרגשה הזאת שאתה רוצה לאכול כבר. איך שאני מסיים ארוחה אני כבר מחכה לארוחה הבאה. ואני גם עייף אז אני שותה כל הזמן קפה ואז אני נהיה היפראקטיבי שיגעתי את ההורים שלי בלאגנים. למזלי לא נשאר לי הרבה ואז אני חוזר למסה.

Kachok 15-08-07 16:19

carbs are for pussies

תפסיקו לבכות

Ilan-V 15-08-07 16:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G
לדעתי בתקופת הלימודים הכי קל להיות בחיטוב (בהתחלה של שנת הלימודים ולא בתקופת הבגרויות)
כי יש לך סדר יום קבוע והכי קל לסדר ארוחות בסדר יום כזה.. למשל בחופש אתה מתעורר כל יום בשעה שונה הולך לישון בשעה שונה קשה להקפיד על ארוחות מסודרות... כשיש לך סדר יום קבוע זה הרבה יותר קל להיות בחיטוב\מאסה לדעתי

לא לא אחי,הבעיה זה לא ההקפדה על הארוחות,הבעיה שממנה אני חושש היא שאני לא יהיה מרוכז בשיעורים ואחשוב כל הזמן על האוכל.

angrymofo 15-08-07 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ilan-V
לא לא אחי,הבעיה זה לא ההקפדה על הארוחות,הבעיה שממנה אני חושש היא שאני לא יהיה מרוכז בשיעורים ואחשוב כל הזמן על האוכל.

וואי זאתי בתמונה שלך כוסית מי זאת?

Ilan-V 15-08-07 16:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי angrymofo
וואי זאתי בתמונה שלך כוסית מי זאת?

מזמן לא אמרו לי את זה ,זאת lanny barbie,אתה מוזמן להריץ אליה חיפוש אני מאמין שתמצא הרבה תוצאות. good luck ;)

Homie 16-08-07 12:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G

יאפ!

roysht 16-08-07 12:41

לפי דעתי זה אינדבדואלי, אתה תהיה חייב לנסות ולראות איך תרגיש, כי לפי מה שאני מבין עוד לא עשית פעם אחת חיטוב, אז אתה תהיה חייב לבדוק, השאלה היא באיזה מסגרת תעדיף לבדוק ולוודא(או שלא) את החששות שלך, במסגרת הלימודים או במסגרת החופש.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ