![]() |
מסה! איזו שאלה!
ד"א, נראה שיש לך אגן מאוד רחב. תצטרך לעבוד הרבה על הגב כדי להעלים אותו. |
פי יא ווראדיקה, וחשבתי שאני שחיף :ohmy:
|
ציטוט:
אבקת עיצוב על בסיס שמן ארנבים תעזור לו הרבה בנוסף אני ממליץ לקחת תמצית של צמחי מיץ הסוריקטות אשר גדלים רק על פסגת הר האוורסט(חפרתי יותר מדי ואני לא מצחיק!! :( ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולדעתי אתה עם אחוזי שומן נמוכים, אבל בכלל תלוי מה אתה רוצה . מה אתה שואל אותנו מה לעשות?!?! עם אתה רוצה להיות יותר גדול תעלה במסה עם אתה רוצה לשמור על צורת הגוף שלך כרגע אז תעשה תוכנית שמתאימה לזה. |
ציטוט:
|
תדפוק מאסה
|
ציטוט:
|
איפה אתם חיים? הבנאדם חייב חיטוב דחוף! שיראו את הריבועים במצב מנוחה! זה הכי יפה שיש.
אחי, תקשיב לי, עזוב ניפוח, תחטב תחטב! ברצינות, לך למקרר, טחן הכל. |
:sbb4: :)
|
ציטוט:
הוא שחיף.. עדיף לו לעלות במאסה..:sbb4: |
אני לא שמעתי על חיטוב עצמות..
תמשיך לגדול חביבי, בלי לראות בעיניים |
חחחח אחי תלך על מאסה אתה חייב לעבוד חזק על הגב כי יש לך מותניים מאוד רחבות(יחסית אלייך).. אתה חטוב אין לך מה לחשוב על זה תתחיל לאכול!
|
יפהההההה......
עכשיו אחרי כל הדאחקות והצחוקים תגובה אחת רצינית בלי לדעת מה אתה חושב , רק מלראות את הגוף שלך אני רואה שהידע שלך בבודיבלדינג הוא פחות מבסיסי ובכלל בתזונה.... תשמע אחינו , כך את עצמך אם אתה רציני תלך לגיל תבנה תפריט ואם אתה קצת פחות לך למאמרים תקרא תפנים תבין את המשמעות של מה שאתה עושה מתי צריך חיטוב מתי צריך מסה נקייה/מלוכלכת ! אתה צריך מסה מלוכלכת כי לא רק שאתה חטוב אתה חטוב יותר מדי אחוז השומן שלך במצב קריטי (ואני לא צוחק) אתה צריך להתחיל לאכול כמו חזיר , ולאכול נכון לא במבות אלה בשר בשר ועוד בשר . ולא להתחשבן לי על קלוריות , אתה צריך כוח עכשיו על תפריד את השומן תאכל גם תשומן כי זה גם חסר לך שומן לא חייב להיות מזיק לאחר שתעלה למסה מכובדת והגוף שלך ייתיצב תוכל לדבר על חיטוב , רוץ לקרוא מאמרים חבל על כל דקה |
ציטוט:
|
אתה צריך חיטוב, מיצוק, חירטוט ופיסול, וכפי שידידי המלומדים כבר אמרו כאן, גם שיוף יכול לעזור לך. זה יעלים את הבליטות האלה שיש לך במותניים שנובעות מריכוז גבוה מאד של שומן שמתרכז רק שם ולא בשאר הגוף ובגלל זה נראה שאתה חטוב מאד, אבל אתה בעצם לא.
אם תגיע ל3 אחוז שומן זה יעלם ואז תראה פגז! בהצלחה! |
ציטוט:
|
פותח הפוסט מופיע בחדשות :flowers:
http://img184.imageshack.us/img184/4487/111ig4.png |
בטח שמאסה ללא ספק, אין צורך בחיטוב כלל.
|
אחד השחיפים באמא שלי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ