![]() |
אמא של ידידה שלי:
"אל תלך למכון זה מרחיב ורידים!" Xd |
אתם יודעים מה הכי מוזר בזה , נכון שאנחנו חושבים שזה משהו פרימיטיבי של הורים , אבל מה שמצחיק שכל החרא הזה המציאו בגלל הפסרומות של הספות בטן והפילאטיס למיניהם , ולדוגמה בתקופות מוקדמות אף אחד לא התלונן על זה כי רוב האנישם מילא סחבו דברים כבדים , אז אחד סחב משהו כבד יותר והתלהבו ממנו
לדעתי זה הולך להתגבר עוד אולי כמה שנים אפילו עשר ומשהו שנים עד שזה ידעך... |
ציטוט:
|
לא הורים, אבל איזה אחד בא אליי בים ועושה לי "תשמע, תפסיק עם האבקות, דודה שלי כימאית והיא אמרה שזה ממוסס איברים... ובכלל שמים לך בכל סקופ מנה של סטרואידים שתגדל"
טוב, זה לא משהו חדש אבל לא אמרו לי את זה אף פעם. למען השם, אנאבוליים זה חומרים כל כך יקרים, הם אשכרה חושבים שישימו את זה באבקה מסריחה של 100-200 שקל !? |
ושלא תחשבו שזה הולך להסתיים בזמן הקרוב כן, הורים תמיד יהיו הורים, אני בן 24 ועדין לפעמים הם מציקים לי על אבקות חלבון מסקנות, מספיק אני עושה אפצ'י, ישר זה בגלל האבקות האלה.
וכמובן כל הסיפורי מעשיות של -דיברנו היום עם מישהו שהיה מתאמן 15 שנה ברוסיה, הוא אמר אבקות זה לא בריא כי מכניסים לשם כל מיני חומרם, חחחחח' אני עונה להם יש מצב אתם שואלים אותו איפה מוכרים את האבקות האלו שמכניסים בפנים כל מיני חומרים, עכשיו אני רץ עם כרטיס האשראי לשם. |
חחח כניראה רק אצלי ההורים לא אוכלים סרטים ויודעים בדיוק מזה וממה זה עשוי ח
|
דודה שלי לפני יומים שראתה שאני לוקח חלבון .. הסתכלה עלי כאילו רצחתי מישהו ואמרה: מהההה גם אתה כמו כל השרירנים לוקח אבקות מנפחות .. תשמע לי חבל על הבריאות שלך בגלל האבקות לא יהיו לך ילדים וזה יעשה לך סרטן בקיבה , תשמע לי אני יודעת מה החברות האסטרואידים שמים בזה אני רוקחת בקופת חולים ואני יודעת שהם שמים שם כל מיני כימיכלים רעילים.. שרק ממלאים לך את השרירים במים ועושים אותם נפוחים כמו בלון ושאחרי שאתה מפסיק כל השרירים נובלים לך, תעשה לעצמך טובה ותזרוק את זה לפח .. wtf..:( אני לא הפסקתי לצחוק יום שלם חחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל העבודה זה להרים דברים ששוקלים לפעמים 100 קילו כל היום או למרחקים גדולים כמה שיותר מהר והשאיפה היא לנוח. ואתה זה אתה עושה עשרות שנים מגיל קטן מאוד , לא תהייה גדול? |
אמא שלי אומרת שאני אתאמן הרבה ובסוף אהפוך לקופסא Xd
היא גם אומרת "כל היום אתה מדבר על חדר כושר, ואיפה המתמטיקה נכללת פה?!" |
לאן הדרדרתם, אתם מדברים על ההורים שלכם, מוציאים אותם מפגרים? שכחתםם מי גידל אתכם
|
ציטוט:
|
מה זה "יש בזה משהו?"
אסור לספר יציאה מצחיקה של אבא שלי בגלל שהוא גידל אותי מה אתם צוחקים? זה שאני מספר סיפור שהיה אומר שאני לא מכבד? דיי לדבר שטויות עשו טובה.. |
שאתה בחדר עם בחורה ואז אמא מנסה לפתוח את הדלת ושואלת עם אתם רוצים ענבים חחחחחחחחחחחח קרה לי היום:))))
|
למזלי ההורים לא יוצאים ביציאות מפגרות ואפילו הצלחתי לעניין את אבא שלי קצת בבודיבילדינג (צפינו ביחד באולימפיה 2005 ובשידור ישיר של איירונמאן השנה).
|
"אתה לא אוכל נכון-רק פחמימות חלבונים ושומנים :p" :pppppppp
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמא שלי כמו חמודה, אם צריכה משהו היא לא דופקת בדלת..היא מתקשרת אלי לפאלפון!!! חח איזה מאמי:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ