![]() |
מעולה!! בהצלחה בתחרות :)
חזה כמו שלי:wub1: |
אחלה חיטוב בהצלחה בתחרות. לכולם.
|
נראה מדהים.!!!!1
|
כבוד אחי!
|
ציטוט:
לגבי הרגליים... עד התחרות לא אפרסם תמונות רגליים כי זה לא יהיה מציאותי ואסביר: עקב האירובי הרב שאני עושה (כמובן בעזרת הרגליים) מאגרי הגליקוגן ברגליים מדוללים מאוד ואפילו אפסיים בעקבות הדיאטה שהיא דלת פחמימות(הרי ידוע שכל שריר משתמש במאגרי הגליקוגן של עצמו) לכן הרגליים ביחס לשאר הגוף נראות קטנות. מה שקורה הוא שאחרי העמסת פחמימות הם יקבלו נפח ויישתוו לשאר שרירי הגוף. |
ציטוט:
|
נראה מעולה אחי!! אחלה יד אחרוית וחזה!!
|
פשוט תותח!
|
נראה מדהים!
יש מצב לתמונת פרונט רפוי? אגב, אני רואה את הפעילות שלך בפורום וזה, ואני ממש מעריך אותך. אתה לא כמו רבים אחרים, בעל הערכה עצמית מופרזת, אתה די פעיל בפורום יחסית ולא אכפת לך שזה פורום של ילדים ונערים ברובו, ממש מעריך אותך על זה. |
ציטוט:
|
נראה פשוט מעולה, חזה ובייספס ממש נדירים.
חטוב מאוד, כמה אתה שוקל עכשיו? |
ציטוט:
קודם כל תודה על תגובתך...משתדל לעזור מתוך הידע שיש לי. הלוואי שהיה אינטרנט כשהייתי בן 14... תמונת פרונט רפוי? אדאג להכניס בהמשך. |
אין לי מה להגיד שלילי
נראה מעולה ביקורת יש לי ,אבל היא לא מועילה 19 יום לפני תחרות ,אם האדמור ירצה את עצתי המקצועית (ואני מקווה שהוא ירצה ) אשמח לעזור לו לאחר התחרות ולקראת האוף סיזן שבא עלינו לטובה (מתי כבר 110 קילו מתי ! ) |
יבש... יבש =]
הולך להיות ראש בראש מטורף. בייספס, חזה, כתפיים.. נראים מעולה. |
ציטוט:
תודה על המחמאה :jockey: אך יש לי עוד מים בגוף, אני קרוב להיות יבש אך עדיין לא :wiggle: |
יבש, אבל עוד לא Stone Dry. בכל מקרה, תותח!!
|
מסיבי תחת,תראה רגליים@:
|
|
אין מילים .....
כבוד... |
אדמור, לפני אימון יש פחמימות?
יש ירידה דרסטית בכוח במשקלי עבודה?:sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ