ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אני בהתלבטות מטורפת פה חבר'ה כנסו לעזור (חדר כושר וכו') (https://israelbody.com/showthread.php?t=16385)

ThaiB0X 10-08-07 16:57

אני נהנה משני העולמות האמת :)

לזה שאמר שזה לא ממש עוזר ברחוב, אין לך מושג כמה, קודם כל מבחינת בטחון, היום כשמישהו שהוא 20,30,40,50,100 קילו מעליי מאיים עליי, אני פשוט לא חש פחד... זאת תחושה שאי אפשר לתאר במילים. אתה מרגיש כל כך בטוח בעצמך שאתה יודע שמקסימום תחטוף קצת, שזה משהו שאתה רגיל אליו.

חוצמזה שזה גם כיף לפתח את הסיבולת לב ריאה בצורה כזאת.

TzachimmortaL 10-08-07 17:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X

לזה שאמר שזה לא ממש עוזר ברחוב, אין לך מושג כמה, קודם כל מבחינת בטחון, היום כשמישהו שהוא 20,30,40,50,100 קילו מעליי מאיים עליי, אני פשוט לא חש פחד... זאת תחושה שאי אפשר לתאר במילים. אתה מרגיש כל כך בטוח בעצמך שאתה יודע שמקסימום תחטוף קצת, שזה משהו שאתה רגיל אליו.

אחי, איך אתה משלב בין האיגרוף לחד"כ? אתה יכול לעלות במסה בצורה טובה? כי רק עם חדר כושר אני לא עולה בצורה טובה (חח משהו דפוק בי)

Tddman 10-08-07 17:42

לא קשור אבל אתה מ-ptb?

TzachimmortaL 10-08-07 18:32

יאפ...
:jockey: טוב לדעת שמישהו מכיר את הזוועה גם פה

Ori-Silver 10-08-07 19:33

עזוב אותך מקונג פו,עשר שנים עד שאתה מגיע לרמה ששווה משהו,רק משקולות!!@!@;

ThaiB0X 10-08-07 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TzachimmortaL
אחי, איך אתה משלב בין האיגרוף לחד"כ? אתה יכול לעלות במסה בצורה טובה? כי רק עם חדר כושר אני לא עולה בצורה טובה (חח משהו דפוק בי)

קשה לעלות במסה. כל אימון זה איזה שריפה של 1000 קלוריות. אבל אפשרי עם תזונה הירואית :)

goldBEN 10-08-07 20:55

ציטוט:

סבבה, יש לך ביטחון במכות ואני שואל מה זה יעזור לך? מה הסיכויים שזה באמת יקרה? ~_~
אלא אם כן אתה מחפש...

papoose8 10-08-07 21:23

אחי לא ממליץ לך לוותר על הקונג פו
יש כמה בעיות שם במכון המעפן אבל זה לא עד כדי כך רציני ההפרש, יש כמה בעיות לא סיפור ענק

אל תצפסיד תקונג פו תאמין לי

ולך תצעק על ההנהלה שיחליפו למכשירים נורמלים

Bullet 10-08-07 21:28

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחח גמד אני לא אהיה (1.95)
וחשוב לי שניהם, זה העניין
אני רוצה גם מאסה וגם ללמוד איזה אומנות לחימה שתהיה סבבה ככה

1.95 ואם אתה עוד תתאמן ותהיה סוס, אף אחד לא יתקרב אליך מקילומטר אז למה ללמוד איך להלחם ולחטוף מכות בזמן שאתה לומד אם אפשר בכלל להמנע מזה? :flowers:

ThaiB0X 11-08-07 00:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
סבבה, יש לך ביטחון במכות ואני שואל מה זה יעזור לך? מה הסיכויים שזה באמת יקרה? ~_~
אלא אם כן אתה מחפש...

אני הכי לא מחפש, להיפך אני תמד ינסה להמנע, ואני גם לא מתאמן בשביל הבטחון העצמי, פשוט כי זה בדם אצלי.

סוליקו 11-08-07 01:05

עזוב לך לחדר כושר אחי
קונג פה זה סתם דפוק ..רק אם אתה סיני אז יצא לך משו בזה

תתאמן שנתיים ואז נראה איזה שחיף מהקונג פו ינסה להתקרב אליך חח

* קרה לי קטע דומה רק שאחד למד קרב מגע חח וחשב שהוא חזק ועמד מולי וחשב ללכת נגדי חחחחחחח הבעיה שהוא לא הבין תקטע הזה שדרוזים מתעצבנים מהר מדי
עדיף לי לא לספר את ההמשך ...מסכן ,מסכן

ran7 11-08-07 01:07

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחח גמד אני לא אהיה (1.95)
וחשוב לי שניהם, זה העניין
אני רוצה גם מאסה וגם ללמוד איזה אומנות לחימה שתהיה סבבה ככה

קודם תבנה תגוף שלך אחרי זה תתחיל להתאמן בקונג פו..........

ThaiB0X 11-08-07 01:12

מה אתה הולך ללמוד קונג פו על גובה כזה אני לא מבין, המבנה גוף שלך הכי לא מתאים בעולם לקונג פו... למרות שזה די אינדיבידואלי. לדעתי tae kwon do יכול להיות שילוב מעניין עם הגובה שלך בגלל הרגליים הארוכות, אגרוף תאילנדי מודרני מתאים לכל מבני הגוף.
כמובן שמה שאמרתי הוא לא אבסולוטי.

Bullet 11-08-07 01:15

ציטוט:

מה אתה הולך ללמוד קונג פו על גובה כזה אני לא מבין, המבנה גוף שלך הכי לא מתאים בעולם לקונג פו... למרות שזה די אינדיבידואלי. לדעתי tae kwon do יכול להיות שילוב מעניין עם הגובה שלך בגלל הרגליים הארוכות, אגרוף תאילנדי מודרני מתאים לכל מבני הגוף.
כמובן שמה שאמרתי הוא לא אבסולוטי.

חח הוא צריך ללמוד אגרוף.
אגרוף אחד שלו זה כמו בעיטה של מישהו נמוך יותר חחח

Amit 11-08-07 01:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
עזוב לך לחדר כושר אחי
קונג פה זה סתם דפוק ..רק אם אתה סיני אז יצא לך משו בזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):)

ThaiB0X 11-08-07 01:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
חח הוא צריך ללמוד אגרוף.
אגרוף אחד שלו זה כמו בעיטה של מישהו נמוך יותר חחח

אממ כשאני חושב על זה, גם אגרוף קלאסי יכול להיות אחלה אופציה בשבילו, אבל אין בזה משמעת ו"רוח" מעבר ל"לחימה" (לחימה בלאי אמנם, ברחוב מותר הכל), אבל זה בהחלט משהו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ