![]() |
פיי איזה לוליק יא וארדי חחח וזהו שמתי לב שהבחור שלידו היה מוכר חחח עכשיו ניזכרתי שזה גדי סחטיין לוליק הקטע עם המששאיות חחח פשוט הדהים אותי.
|
כל הכבוד ללוליק
|
ציטוט:
מצחיק הלוליק הזה עלק אני צריך להיכנס לטראנס בשביל להרים את זה תקראו לגדי, גדי בא הביא לו שתי צ'פחות על החזה, :):):):)' זה נקרא טראנס? כל הכבוד ללוליק אבל, שיחק אותה :boxing: |
איזה חיה לוליק, פשוט תענוג לראות. לא ידעתי שהוא מושך גם משאיות חחח
הדדליפט לא היה טוב כי פשוט המוט היה גבוה מידי, ככה שזו לא ממש אינדיקציה... זה שהיה איתו זה אכן גדי טרוני מהפורום, הדוע בכינויו גדי21... למרות שהיה עם חולצה (בקטע של משיכת המשאיות), היה אפשר לראות שגם הוא מאוד מאסיבי (ליד לוליק הוא נראה אפרוח, כמו רבים אחרים חח), וכן, כמו שאמר ונראה, הידיים של גדי דיי בעיתיות... |
ציטוט:
ולוליק הר אדם, פשוט חייה!!! |
חבלל שהיה כזה קצר...חשבתי כבר יהיה משו רציני
אבל היה יפה עם המשאיות..18 טון זה מטורףף |
חיה רעה
|
גדי באמת היה נראה כמו אפרוח לידו אבל אני ראיתי כמה פעמים את גדי מקרוב והוא לא אפרוח בכלל. ולוליק באמת עצום. איך התעצבנתי על אחותי כוסעמק. עומד בטלוויזיה הר אדם כמו לוליק וכשהוא הוריד את החולצה היא אמה "הוא דווקא לא כלכך שרירי. די שמן".
|
עכשיו איזה בולשיט הקטע עם הקלפים!!
אני מנייאק אם כל הקלפים שם הם לא 2 יהלום חוץ מכמה בודדים. איזה כוסית זאת שהוא קרא לה חח...בעצם לא משהו |
ציטוט:
|
אוקיי
אני אישית נורא נהנתי לראות את לוליק בטלוויזה ,תעזבו אותכם מהטכניקה של הדד ליפט ,תעזבו אותכם מכמה משאיות הוא גרר או לא גרר (בנימה זאת יש לציין שלוליק קרנף ומוכיח סופית שבאמת היו דינוזאורים על פני כדור הארץ פעם ) מה שראינו פה ,זה את האחד האנשים הכי נחמדים בספורט שלנו ,מקבל חשיפה שמגיע לו בצדק רב ,ואולי זה ישיג לבחור הזה שהוא ספורטאי בחסד עליון קצת מימון כדי שהוא יוכל להיתקדם עוד בספורט שלנו . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
השלוחית לא נושא השיחה פה (ההיתי עושה לאמא שלה טובה :closedeyes: )
לוליק הסוס הזה , אבא שלי היה בשוק מהגודל שלו גאווה למדינה , אחד החיות :sbb4: |
לא הבנתי תקושי במשיכת חבל..זה קשה אבל מה יוצא מזה..?
|
|
ראיתם?! איזה כח יש לו :):):):) :sbb4: :sbb4: :sbb4:
|
|
חחח אלק שרוף עם הניר שהוא הדפיס חחח!!!
זה ניר עם צבע טרי זה צבע.. |
מה הגובה שלו מישהו יודע?...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ