![]() |
ציטוט:
|
לדעתי אין שום דבר רע בזה שיהיה פורום פתוח לכולם על סטרואידים. להפך - ככל שהנושא יהיה יותר גלוי אז יכול מאוד להיות שהרבה אנשים שחשבו להתחיל-יפסיקו, והרבה אנשים שיכולים לסכן את החיים שלהם כי אין להם מספיק ידע, יוכלו לדבר עם אנשים עם נסיון וזה יעזור לפתח את ספורט פיתוח הגוף בארץ שאחרי הכל חלק לא קטן ממנו זה חומרים. לפי דעתי זה יהיה מעולה לפתוח פורום כזה ואפילו לכתוב בגדול "אין קשר בין פורום זה לדברים הנמכרים בחנות או בפגישות עם התזונאים של האתר" או משהו דומה. כל העניין הזה די דומה ל"מחששות" בבתי ספר. תמיד יש מחששות ותמיד המורים יודעים בדיוק איפה המחששות ועדיין ילדים מעשנים שם כשחלק גדול מהם סתם מעשנים כי הם חושבים שהם מגניבים כי הם עושים דברים אסורים, וברגע שתהיה פינת עישון מוגדרת בכל ביתספר, זה יהיה הרבה פחות "להיט" לפי דעתי. חח אני אפילו אלך רחוק יותר ואומר שלדעתי צריך גם לאשר שימוש בסמים קלים בכל מדינה. חח אבל עכשיו סתם נסחפתי. בקשר לסטרואידים אני בטוח שהטיעונים שהיו לי פה די משכנעים.
נ.ב אני לא מזריק, לא מעשן סיגריות ולא סמים. אני רק ראש פתוח |
ציטוט:
צודקקקקק ב1000000% |
למה שהנהלת האתר תקח אחריות ?
למה שאני יהיה אחראי לזה שילדון לקח מזרק תקע לעצמו בתחת בלי לדעת יותר מדי, בלי לחשוב יותר מדי, הוא קיבל אצלי "מידע בלבד" , אבל עדיין באופן מסויים, הוא קיבל את הידע למה שגמר לו על החיים כאן, למה שנעשה את זה?. Mazoz3 המד של הפעילות מיותר כאן, מאוד מיותר. אנחנו מונעים הודעות פרטיות מהסיבה שאתה מבקש לאפשר אותן? רעיון טוב מאוד יהיה פורום למתחילים, השאלה מה ימנע מכל המשתמשים ה"לא מתחילים" לעשות מהם צחוק כמו שהם כבר עושים עכשיו? ומי באמת יעזור להם שם? |
ציטוט:
|
[quote=אור]למה שהנהלת האתר תקח אחריות ?
למה שאני יהיה אחראי לזה שילדון לקח מזרק תקע לעצמו בתחת בלי לדעת יותר מדי, בלי לחשוב יותר מדי, הוא קיבל אצלי "מידע בלבד" , אבל עדיין באופן מסויים, הוא קיבל את הידע למה שגמר לו על החיים כאן, למה שנעשה את זה?. quote] אפשר פשוט לרשום כמו בכל פורום הודעה מתחמקת שמעבירה את האחריות מבעלי הפורום למשתמש זה לא בעיה (זאת באמת הסיבה שאין כזה פורום כי לדעתי הוא היה מעלה את הרמה של הפורום מאוד) |
ציטוט:
|
טוב דבר ראשון הרעיון של מזוז קטלני אם הקטע של הגלריה האישית..:sbb4:
דבר שני שיהיה מותר לדבר יותר בפתוח על שימוש בסטרואידים או שורפי שומן למיניהם בפורום ולא ישר להשמיץ ולשלול ולהגיד "זה אסור פירות אסורים תותים אסורים אבטיח אסור" דבר שלישי לדאוג למערכת הגנה חזקה יותר מספאמרים, שכל ספאמר שמקבל השעייה שיקבל ושלא יוכל לחזור לפה לעולם! כגון:שף החתיכת מסריח הזה,אנשים שמפרסמים אתרים מתחרים,אנשים שמפרסמים אתרים סתמיים או פותחים פוסט ללא ענין כמו האהבל הזה שפתח פוסט על הארי פוטר. |
בכל מה שקשור לעיצוב וcss וxhtml, אולי קצת קידום אתרים בקטנה.
אני יכול לעזור אור, אשמח לקבל את המסן שלך... |
אל תעשו יותר מדי תוספות,האתר מעולה ככה,הוא מהיר וזורם,חבל סתם להעמיס כמו הרבה פורום שמוציאים את החשק להיכנס
|
נייט ווף אין דבר כזה הגנה יותר חזקה שמישהשעו אותו לא יכול לחזור
פשוט מאוד מוחקים קוקיס ומיתנתקים ומיתחברים וזה כאילו לא היתה רשום ביכלל איאפשר לעשות דבר כזה! אםם לפי דעתי אם אפשר יהיה לעשות צט ופעם ביומיים שלוש שיהיה מישהוא מומחה בשעה מסוימת שאפשר יהיה לישאול שאלות זה יהיה טוב! פורם על אסטרואידים מאוד מעניין וכמובן אני חושב שכדי כדי שנדע עד כמה מסוכן או להפך הודעות פרטיות לפחות למנהלים גלריה אישית יהיה סבבה באמת הפירסומות בצד לפחות את קולמן התמונות תעיפו בכיאת אבא שלי ניכנס לחדר רואה את זה ניקרע מיצחוק מי רואה את האשכול זה אשש |
סטרואידים* ^^
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אופסית חח
|
אור, נראה לי שעל הודעות פרטיות אפשר לעשות פיקוח ושהמנהל יאשר כל הודעה שעוברת, אם אתה מעוניין לפקח.
אפשר לעשות פורום על תוספי תזונה, כלומר תת פורום כמו ב-bb.com שבו ידונו לדוגמא: מהי אבקת החלבון הטובה ביותר, שהמשתמשים יגיבו וישתתפו, איזה חטיף חלבון הוא הטוב ביותר, ודברים כאלה, או אפילו סיקורים של תוספים של אנשים שניסו כדי שבמקום שכל פעם שילד פה קונה תוסף הוא ישאל, אז הוא יוכל לקרוא קצת לפני תגובות של אחרים. וגם אפשר לעשות כמו ב Bb.com, עוד נתונים בצד של כל משתמש לדוגמא: שם משתמש:אור משתמש ותיק תאריך הצטרפות: בלה בלה הודעות:1000 גובה: משקל: אחוז שומן: גיל: וכו'... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא אהסס לפגוע בך :dry: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ