![]() |
ציטוט:
|
בית שלך?
|
תמיד אהבתי לראות את המאסה שלך, עכשיו הגיע באמת הזמן לחיטוב, יפה שגיל השפיע עליך!:)
הרבה מתחילים מאסה ולא משנה באיזה מצב הם וזה טעות כי אחר כך החיטוב הוא כל כך ארוך ומאבדים כל כך הרבה מאסה, עד כדי כך שבסוף סתם יוצאים שחיפים. תן חיטוב עד 9% ותרביץ מאסה נקיה! |
ציטוט:
מן הסתם חיטוב יהיה עם חומרים ולמה לי להגיע ל9 מה זה יתן לי חיטוב הבא למר ישראל 2008 אני יגיע לאחוז ממש נמוך אבל עכשיו 12 זה מספיק אני מאמין 3 חודש אני שם magnezium כן חלק קדמי של הסלון למה? |
בהצלחה
איזה מסה כבדה =] חח |
ציטוט:
פעם העלתה תמונות מהמרף הזה וזה נראה כמו איזה מרתף שכונתי עם כמה מכשירים תקן אותי עם אני טועה |
ציטוט:
ותן קצת היקפים מה היקף זרוע? (קר) חוץ מזה קשה להגיב עלייך אתה נראה גדול אבל מכיוון שיש המון שומן אי אפשר לדעת איך תיראה אחרי חיטוב וכמה תאבד |
well היקפים אתה כבר תראה בתחרות אחי אין לי כח להתבאס אני רק יכול להגיד לך שלפניי 5 חודש שקלתי 94 יד קרה היתה 44 ב6 לנובמבר בן 21
|
ציטוט:
מה ההיקפים עכשיו או יותר נכון מה ההיקף יד בתמונה, ולאיזה קטגוריה אתה מתכוון ללכת? |
ציטוט:
היקף יד בתמונה אין לי מוסג אחי אמרתי לך תראה אותי עוד 3 שבועות וקטגורייה שנה הבאה אני כבר בבוגרים אני מקווה אני יהיה בעד 80 ( יש כזאת או שביטלו?) אבל הכל תלוי איך ילך לי במסה |
ידיים וגב מרשימים..
בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
כמו שאמרו לפני
יש לך פוטנציאל מעולה הבסיס שם ,עכשיו רק צריך לחשוף אותו דפוק חיטוב רציני של איזה 3-4 חודשים ,ומשם עליה מטורפת במסה. בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה מסה,אתה תיראה מעולה אחרי חיטוב.
X: |
אחי בהצלחה בחיטוב. לא מוסיף יותר
יהי רצון שתמיד תהיה בעל מוטיבציה |
תמונה מאחרי אימון גב היום
... |
אחרי חיטוב יהיה לך טייפר עצבני!
|
יש עלייך מאסה מכובדת ביותר עכשיו רק חיטוב ואתה תיהיה במצב מצויין
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ