![]() |
ציטוט:
|
ניראה מרשים,בהצלחה בתחרות.
יואב,אל תרוץ להסיק מסקנות. |
בייספס אליפות :sbb4: ,התחטבת הרבה מאז התמונות האחרונות ,אבל זה לא שלב מוקדם מדי? עוד יש 25 יום עד התחרות שזה עוד יחסית הרבה,ואתה ממש חטוב.
בהצלחה בשלבים האחרונים :) |
או! עכשיו אני מבין למה אביב התכוון כשהוא אמר שתפתיע! בתמונות הקודמות (לא יודע למה, אולי התאורה הייתה חרא) נראית צל חיוור של מה שאתה עכשיו ועכשיו אימתת את השמועות. התחרות עדיין לא תהיה קלה (אני לא מצפה שמישהו יבוא וינצח את כולם בהליכה) אבל זה כבר משהו אחר לגמרי.
|
נראה פי 10 טוב מבתמונות הקודמות.
|
אתה גדול אחי
יש לך סיכוי ענק לקחת בקטגוריה של ה 75 |
נראה טוב.
אבל תזכרו (הכוונה כמובן לעומר ולאדמור) שיכולים להיכנס מתמודדים ששוקלים 5 קילו יותר ממכם לאותה הקטגוריה... ככה ששום דבר לא סגור, ויכול מאוד להיות שהתחרות המרכזית לאו דווקא תהיה בין שניכם. |
ניראה מעולה יחסית לתמונות הקודמות שדיי איכזבו, בהצלחה בתחרות בחור! תן את המקסימום.
|
נראה מעולה שיהיה בהצלחה.
|
נראה מדהים! שהיה בהצלחה בתחרות:jockey:
|
כבוד, כבוד, נראה מעולה. הבייספס שלך זה משהו מטריף! כמובן שגם נראה "קצת" יותר מידי חטוב בשלב הזה, אבל זה רק לטובך.
שיהיה בהצלחה בתחרות |
:jockey: :jockey:
הבטחה שלי: במציאות זה יותר מרשים. רק תבינו שעם כל הניסיון שלי, אני לא מדבר באוויר. אכן בתמונות הקודמות הרושם לא עבר - עכשיו אתם מבינים קצת יותר למה התכונתי. החיטוב שאופיר מגיע אליו זה דבר מדהים, והשנה הדיאטה הייתה לו מאוד קלה (יחסית) כי הוא היה בשייפ טוב גם במאסה. לא חושב ששינוי הקטגורייה ישפיע כל כך, אני עדיין רואה באופיר מועמד לגיטימי לקחת את התחרות, אם כי בקטגורייה שמאפשרת כניסה של אנשים יותר גדולים כמובן שיכולות להיות לו הפתעות. הוא אמנם הנמיך ציפיות ומבחינתו גם שלישי יחשב להצלחה יחסית, אבל אני כבר ראיתי מתחרים ששקלו הרבה פחות מהפייבוריט - וניצחו. לגבי ההערה על יד אחורית, אני דווקא חושב שלאופיר אין שום בעיה בתחום הזה. יש לו כמה בעיות במקומות אחרים, אבל אני לא אתן פה רעיונות לאף אחד. אחרי התחרות הוא ייקח אוף סיזן של שנתיים ויהפוך למפלצת אמיתית! נתראה כולנו בשבת הבאה, אני אופיר ואלכס נהייה שם! |
מעולה!! בהצלחה בתחרות :sbb4:
|
כל הכבוד חיטוב מרשים!!
בהצלחה בתחרות:sbb4: |
ציטוט:
|
נראה מצויין מאחל לך בהצלחה בתחרות גבר
|
פשוט מעורר השראה
איזה יופי ועד לאן אפשר לקחת את הגוף באופן טבעי! (אני מקווה שאני לא טועה כי מתגובות קודמות שלך הבנתי שאתה טבעי כמובן שאני לא מדבר על אפדרין וכאלו) |
ציטוט:
באמת תודה על ההערצה וההערכה שלך אלי , אבל בוא ניקח את הדברים בפרופורציות- הרי העלו את הקטגוריה שלי ב-5ק"ג וזה המון ... אם הקטגוריה הייתה נשארת עד 70ק"ג אז היה משהו בדברך . בכל מקרה אגיע להתחרות בשייפ הכי טוב שאני יודע להגיע אליו, ומה שיהיה יהיה ! תמיד התחרתי בשביל הספורט והכיף שבדבר וכך יהיה גם השנה! |
יפה גדל הבחור,כל הכבוד...!
|
החזה והידיים שלך מרשימים מאוד (זה מה שהיה אפשר לראות אבל זה פשוט חבל"ז), אהבתי !
בהצלחה בהמשך!.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ