![]() |
נתנו לך ת"ש 3 בגלל שאתה צריך לעזור למשפחה ועכשיו אתה תכתוב להם שאתה בריבים ולא מדבר עם המשפחה??
פשוט תכתוב שאתה רוצה להקדים בגגל שאיך שאתה מסיים אתה רוצה ללמוד וכל המקומות לימוד מתחילים ללמד בספטמבר.... |
ציטוט:
אני אכתוב את מה שאמרת + הקטע הזה שראיתי בפורום בוואללה : "המכתב שאתה היית אמור לשלוח הוא מכתב שמדבר על כך שאתה מודע למצב הביטחוני הקיים ומאחר ואתה מבקש לתרום ולסייע למערכת הצבאית כבר בימים קשים אלו אתה תשמח מאוד אם גיוסך יוקדם, כל זאת מתוך ראייה טובת המערכת." נשמע טוב ? |
ציטוט:
תתעקש תנג'ס ותקבל בסוף מה שאתה רוצה..... |
פשוט תדחוף למכתב שטר של 100 ש"ח. תאמין לי, הפקידה בלשכת גיוס מאוד תעריך את זה ותשמח לעזור לך.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב זה המכתב הסופי שאני הולך לשלוח
הנידון: בקשה להקדמת מועד הגיוס אני אברהם בן משה הכהן,ת"ז 0000,מלש"ב אשר עומד להתגייס בתאריך 5.12.2007,וברצוני להקדימו לחודש אוגוסט לכל המאוחר ספטמבר.בקשתי להקדים את הגיוס נובעת מהסיבה שברצוני ללמוד ישר אחרי הצבא,והלימודים מתחילים בחודש ספטמבר. וגם בגלל שאני מודע למצב הביטחוני הקיים ואני מבקש לתרום ולסייע למערכת הצבאית כבר בימים קשים אלו. אשמח מאוד אם גיוסי יוקדם, כל זאת מתוך ראיית טובת המערכת ורצוני לתרום למדינה בהקדם האפשרי. אנא מלאו את בקשתי. בתודה מראש. למי שיש תיקונים אז שיצטט ויערוך את המכתב. |
לא יקדימו לך את השירות בגלל שנת הלימודים שמתחילת בספטמבר,אתה לא החייל היחיד בארץ שרוצה וחייב להתחיל את שנת הלימודים בספטמבר..תמחוק את זה..תלך לכיוון של זמן פנוי שהרי הוא זמן מבוזבז ובו יכולת לשרת למדינה ולתת את ה100%
|
[quote=zidan]טוב זה המכתב הסופי שאני הולך לשלוח
הנידון: בקשה להקדמת מועד הגיוס אני אברהם בן משה הכהן,ת"ז 0000,מלש"ב אשר עומד להתגייס בתאריך 5.12.2007, ברצוני להקדימו לחודש אוגוסט לכל המאוחר ספטמבר. בקשתי להקדים את הגיוס נובעת מהסיבה שיש לי הרבה זמן פנוי, שאני לא מנצל, ומכיוון שאני מודע למצב הביטחוני הקיים, אני מבקש לתרום ולסייע למערכת הצבאית בימים קשים אלה. מקווה שתתחשבו בבקשתי, שכולה מתוך ראיית טובת המערכת ורצון לתרום למדינה ולמערכת הצבאית בהקדם האפשרי. בתודה, יששכר...ת.ז 22222222 |
תגיד שאתה לא יכול יותר לחכות לשרת את המדינה שלך בגאווה P:
|
ציטוט:
הנידון: בקשה להקדמת מועד הגיוס אני אברהם בן משה הכהן,ת"ז 0000,מלש"ב אשר עומד להתגייס בתאריך 5.12.2007, ברצוני להקדימו לחודש אוגוסט לכל המאוחר ספטמבר. בקשתי זו נובעת מעודף הזמן הפנוי הקיים אצלי שאינני מנצל. כמו כן אני מודע למצב הביטחוני הקשה שקיים, ולכן אני מעוניין לתרום למדינה ולמערכת הצבאית בפרט דווקא בזמנים קשים אלו. כולי תקווה וצפייה שבקשה זו תעלה לסדר היום שכן היא באה מתוך רצון עז לתרום למדינה ולצה"ל בהקדם האפשרי. בתודה, יששכר...ת.ז 22222222 |
ציטוט:
חוץ מזה, מכתב מושלם ותודה על הניסוח =\ :) |
ציטוט:
להגנתי ה-נ' וה-י' קרובים אחד לשני :blush: חפיף.. בכל אופן עדיף בכלל לכתוב "אני" ולא הנני.. זה לא מתאים כ"כ. |
ציטוט:
לא ממש מסכים איתך.. אתה שולח את המכתב למוסד רשמי, כמו צה"ל, ואין סיבה שלא ירשום הנני, אבל זה לא כל כך קריטי... אני מציע על "הנני" במקום "אני"... אבל איך שבא לך |
טוב תודה לכולם שלחתי להם את הפקס,אני יצור איתם מחר קשר לראות אם הם קיבלו..
וויש מי לאק.. פאניק מתי אתה מתגייס? |
ציטוט:
Good Luck...:blush: |
ציטוט:
זידאן אני מתגייס במרץ או נוב', יש מאחורי זה סיפור חפירה.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ