![]() |
תותח גבר. בהצלחה בתחרות
|
מרשים ביותר!..
בהצלחה! |
נראה מצויין, אחלה חיטוב. ד"א- נכנסתי וראיתי כמה תמונות שלך מתקופת המאסה לעומת עכשיו ואחי חבל על הזמן השינוי שעברת הוא עצום.
6% שומן זה מעולה ואתה שואף ליותר חטוב אז בכלל =]. בהצלחה בתחרות, אני מקווה שיצא לי להיות שם ולראות את רמת פיתוח הגוף בארץ.:sbb4: |
ואווו אתה נריאה ממדהים בהצלחההההה גבר ותודההההההההה אל המוטיבציה שהבאת לי עכשיו והייתי שמח לדעת כמה אתה שוקל תותח
|
ציטוט:
יש 2-3 מתחרים חזקים שיצאו מהקטגוריית נוער(כמו ראבון למשל) וזה מגדיל לי את הסיכויים אז מבחינתי הציפיות עלו ממה שהם היו בהתחלה |
תזכיר שוב בן כמה אתה?
|
ציטוט:
|
Wowww!!
מהמם, בהצלחה!! +1 |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה השאלה הזאת רלוונטית? |
ציטוט:
|
שאלתי.. לא היית חייב לענות.
פשוט רציתי לדעת איך אתה מסתדר עם הצבא ופיתוח גוף, זה הכל. |
חחח נראה לי שזה בלתי אפשרי להיות גם בצבא וגם בפיתוח גוף...תשאל את ארבל שבקושי יש לו כסף יום שישי לקנות חטיפי חלבון אצל גיל חחח
|
ציטוט:
חחח אם אתה לא בתפקיד מאמן חדר כושר בצבא אז לא צריך לעשות :):):):) |
ציטוט:
|
יא בויה !!! מיליון דולר אתה נראה וכבר אמרתי לך את זה כמה פעמים בטלפון
לאור יש יכולת מדהימה להסתיר את הפגמים שלו בגלל שיש לו מותן קטנה יותר ממותן של פליט סודני מורעב בן 12 , במבט מהצד (בסייד צ'סט וסייד טרייספס ) הוא אחד הבאדיבילדרים המרשימים בארץ ,וללא ספק המרשים ביותר בקטגוריה שלו (כמובן שאני מדבר על אסטטיקה ,במסה יש לא מעט אנשים הרבה יותר גדולים ממנו ) מבחינתי אני מסתכל על האוף סיזן אחרי התחרות ,ואני מקווה שתעיף את עצמך לכפר סבא שנעשה לך אימון גב Old Shcool שיפתח לך את התחת וירחיב לך את הלאטיסמוס לגודל מדינה קטנה. |
אתה תותח אח שלי!
סוף סוף העלתה את התמונות שיאללה אני מחכה כבר לראות אותך על הבמה תכף בכלל תתחיל לקראת התחרות משתנים אתה תהיה יבש כמו חול :sbb4: מחזיק לך אצבעות אח שלי ותבוא יום שישי שוב לחנות אני אהיה שם לפגישה אחרונה של חיטוב :) |
חבל חבל חבל רק על הלאטס אם הם היו גדולים היה לך גוף אדיר פשוט אבל זה הורס את כל המראה המסיבי,לאנורא ברור שיש לך אחלה גוף גדול רגליים אחלה האמסטרינג חזה מצויין אחלהה ביי טריי כתפיים עצומות בטן נחמדה למרות שלדעתי צריך יותר מסה ונפח לבטן קיצר מסה הבאה זה דגש על גב ולתת עוד גודל לבטן ,אולי גם טרפזים.
אבל מעולה יש סיכויים למקומות טובים מאד בהצלחה בתחרות! אאה וחיטוב קטלני ביותר!נראה הרבה יותר טוב חטוב לגמרי |
אתה נראה פצצה אחי , באמת סוף הדרך אבל לדעתי יורידו לך על חוסר הפרופורציה בין יד שימין הענקית לשמאל, ורואים את זה בעיקר בפוזות הדאבל (פרונט , באק)
סייד צ'סט, סייד טריי וכו' אפשר להציג עם צד אחד ובזה אתה נראה פצצה |
נערך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ