![]() |
תעשי Fbw 2-3 פעמים בשבוע ותעשי אירובי בהדרגה תתחילי מ3 פעמים תעלי עד 5
תנסי לעשות 200-240 דקות בשבוע (אם השומן ממש לא יורד ואת לא רואה ירידה , אפשר גם פחות זה הכל תלוי במוטיבציה). אימוני המשקולות חשובים לא פחות ואפילו יותר מהאירובי כדי לשמור על השריר , אם השריר נשרף לא עשית בזה שום דבר |
ציטוט:
|
תעשי חיפוש בפורום זו היא תוכנית העובדת על כל הגוף משמע השם שלה גם
Full Body Workout |
דברתי על זה עם אמא שלי..והיא אמרה שכל עוד אני אמשיך לאכל אחרי השעה 6 אני לא ארזה...
אמרתי לה שזה בולשיט, והיא אמרה "אז תשארי כמו שאת עכשיו" |
יפה :flowers:
יאללה מסה עד 90 קילו עשכיו!!:sbb4: |
ציטוט:
תודה רבה על ההסבר :sbb4: רגע אז כל האנשים שהם עשו חיטוב של ''לא לאכול כלום'' ונשארו רק עם השומן בבטן וכל השאר ירד זה בגלל שהם לא עשו אירובי?! פיס אוף שיט... |
לדעתי את לא צריכה להפסיק עם משקולות כי בנות לא משנה מה לא יכולות לגדול הרבה (בלי הורמונים
וכאלה) אבל מה שכן תוסיפי אירובי לאימון ובאימון משקולות תני יותר דגש לרגליים מאשר לחלק עליון כי גם ככה לגדול הרבה את לא יכולה גם לדעתי קוביות ושרירים לבנות זה לא יפה... וגם השתפרו לך הרגליים |
ציטוט:
|
תעשי חיטוב - אין דרך אחרת וכל הפלצנות הזאת לגבי מה שצריך לעשות במדויק לא תעזור.
אגב, תגידי לחברה בתמונה הראשונה שהיא יפה... |
נהה.
|
ציטוט:
אפשר להתחטב גם רק עם תזונה אבל אירובי רק מועיל.. |
ציטוט:
http://f.nau.co.il/upload/Xternal/Is...s/10927810.JPG |
גם מטאליסטית? פששש יפה...
|
ציטוט:
|
קצת איפור...ומושלם חחחח נראות טוב רק שבנות מטליסטיות לא מתלבשות משהו......לא צמוד וכאלה...והכל בשחור אבל למה ציפורניים בשחור למה ?!!!....מבאבס
|
ציטוט:
חלא כולן שמות חולצות מטאל. ואני בכלל יורת אוהבת סגנון לבוש גוטי שזה מכוחים וסטרפלז.. אני בחיים לא אלבש משהו שלא צמוד לי..מה אני סתם מתאמנת בליא? :closedeyes: וציפורניים לרב אני עושה ציורים של אותיות סיניות בצבע שחור עם לבן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה מקיף את סנדרה? גם אני מב''ש.
|
מקיף ה אמית
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ