![]() |
ציטוט:
:):):):) תמיד אומרים עלי שאני חי בשאנטי כולהיום שווראלים וזה שאנטי כיאלו בסבבה שלך באיזי שלך בכיף שלך יש מבין חח? |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דני איזה דפוק יצאת באלוהים חחח Xddd הרגת אותי
|
בקיצור אם לא להתייחס לחולי נפש שיש פה ולמכשירי השאנטי למיניהם זאת באמת שאלה טובה מה עוזר בדיוק האירובי בעצימות נמוכה שכזאת ועוד בחיטוב כמה קצר שהוא לא יהיה..
|
נזכרתי בדיוק במחקר שהיה ב YNET לגבי הניצול שומן בצורה הגבוהה ביותר בפעילות אירובית, כשמפסיקים באמע וחוזרים לעוד פרק זמן מסויים להמשיך את האירובי
מה אומרים על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3431116,00.html |
אני דווקא עושה על 8.1-8.4 מהירות הליכה. ואם זה משעמם אני רץ כדי לשרוף יותר מהר
|
7.5 זה אחלה הליכה.
אפשר לעשות 35 דקות בלי בעייה בכלל. אם זה עובד - אל תחליף את זה |
:):):):) איזה פוסט דפוק זה יצא..
אני בדרך כלל עושה רמה 8.8 |
אם אתה יורד טוב ואתה מרוצה מהתוצאות אז וואלה סבבה...
אני אישית בחיטוב הייתי מגיע אפילו ל-12 .. 5 דק' לקילומטר הייתי עושה 6 קילומטר ב-35 דק' ... ( 5 דק' ראשונות הייתי עושה חימום על 10 ) .. אבל אני גם רציתי לשפר תסיבולת אז זה לא ממש רלוונטי.. |
לפי המכשיר אני שורף 100 קלוריות ב4 דקות
|
ציטוט:
בקשר ללמה הוא אמר לך את זה , הוא אמר לך כנראה לעשות עם שיפוע? אם לא בכל מקרה בדופק מטרה שורפים שומן נטו ומעל לכך שורפים פחמימה בגלל זה הוא אמר לך , אני אישית לא עובר לי על דופק מטרה המינימלי (שזה מה שהוא אמר לך כנראה לעשות) , לכן אני עושה בעצימות יחסית גבוה כשכולי מיים מה גם בסוף הסכמה הקלורית היא החשובה וזה דיי מיתוס שנשבר כבר שצריך לעשות על 60-70% דופק מקסימלי.. |
מזה מעמיס על הגוף? שום דבר ושום בטיח...המטרה בחיטוב לרדת באחוזי שומן לא לעלות במסה אין בעיה לעשות אירובי על דופק נמוך! 7.5 אני הולך את זה במסה
בחיטוב אתה יכול בכיף לרוץ על 9-9.5 |
ציטוט:
אני עושה הליכה מהירה על 8.4-9 |
אתה בחיים לא הולך על 9 קמ"ש בחיים לא!!!!
למרות שיש תחריות הליכה שאנשים הולכים שמה בקצב מטורף 15 קמ"ש:sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
טחנו לנו את זה שעההה שלמה בוינגיט:wiggle: |
אני לא מבין למה אתה תופס מוינגיט כמוסד לימודי?
זה ביזיון למדינה שיש בכלל מכללה כזו |
חחחח אני לא רוצה אפילו להגיב:dry:
אתה אומר את זה על סמך שרוב המדריכים בארץ הם בדיחה זה באמת נכון אבל מי אמר שהם בכלל למדו?? |
ציטוט:
ועזוב מדריכים אני מדבר על המרצים שם חוץ מיאיר להב אין שם אף אחד ששווה מיצמוץ בחיים שלי אני לא אשים 5-6 אלף שקל כדי לקבל משם "תעודה" אני מעדיף ללכת לתרום את הכסף הזה לילדים רעבים |
חחחחחח תגידי לי???? אתה בכלל יודע מי המרצאים? שאתה מדבר
אתה אומר הרבה שטיות חביבי:( |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ