ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מכירים את זה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=15860)

Dino Psaras 03-08-07 04:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
למה להפנות מבט? תסתכל לה ישר בתוך העיניים! תנעץ מבטים על החזה! אתה חושב שהן הולכות עם מחשוף כי חם להן? הן רוצות שיסתכלו עליהן, זה מעלה להן את הביטחון. ואם מישהי תגיד לך בשיא חוצפתה, "מה אתה מסתכל?! יא חרמן! רק על סקס אתם חושבים", אז תגיד לה, "יא צבועה אחת, את לא רואה אותי הולך עם מחשוף לביצים, נכון?" ואז פשוט תכניס לה נגיחה ישר בין הגבות. :boxing:

חחחחח 5 בבוקר ואני יושב פה וצוחק כמו דביל חחחחחחחחחח :jockey:

Troya 03-08-07 07:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
ואם יש פאדיחה?לי קרה למשל אנימדבר עם מישהו דופקל ו כן אה כן כן בטח כן כן
ובסוף הוא דופק לי מה כן?שאלתי אותך מה השעה :S

לא קרה לי אף פעם פשוט צריך לדעת מתי להכניס את ה-"אהה כן בטח" בצורה אסטרטגית :boxing:

עלוש 03-08-07 08:42

מכירים את זה חח כן מכירים , תודה שהצלחת לצייר חיוך על פניי :) קבל מוניטין .

Ilan-V 03-08-07 09:32

ציטוט:

למה להפנות מבט? תסתכל לה ישר בתוך העיניים! תנעץ מבטים על החזה! אתה חושב שהן הולכות עם מחשוף כי חם להן? הן רוצות שיסתכלו עליהן, זה מעלה להן את הביטחון. ואם מישהי תגיד לך בשיא חוצפתה, "מה אתה מסתכל?! יא חרמן! רק על סקס אתם חושבים", אז תגיד לה, "יא צבועה אחת, את לא רואה אותי הולך עם מחשוף לביצים, נכון?" ואז פשוט תכניס לה נגיחה ישר בין הגבות. :boxing:

:):):):) זה חזק

Antonator1 03-08-07 12:20

מכירים את זה שאתם מתאמנים עם מכנסיים קצרים מאד ובאמצע האימון נהיים חרמנים בטירוף?

roysht 03-08-07 12:25

חחח אשכרה... :p
קבל במוניטין.

Logout 03-08-07 12:27

ציטוט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהרגת אותי...נגחה ישר בין הגבת! XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחאיי איי איי..

Meir787 03-08-07 12:30

וואי.. האחרון.. כוס אמק!!

Der Metzgermeister 03-08-07 14:13

ציטוט:

חחחחחחחחחח מלך!
לא ראיתי את זה מגיע בכלל...

בכל מקרה, גם לי יש בעיה להסתכל לאנשים בעיניים, אבל ראיתי איזה בלונדה אחת מושלמת פשוט באוטובוס, לא יכולתי שלא להסתכל עליה, אז כל הנסיעה עמדתי רק בשביל להסתכל עליה חח
בסוף לפני שהיא ירדה היא הביאה איזה מבט כזה. חבל שלא הלכתי לדבר איתה.:unsure:

SuzukiR 03-08-07 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מכירים את זה שאתם מתאמנים עם מכנסיים קצרים מאד ובאמצע האימון נהיים חרמנים בטירוף?

כן במיוחד שיש כמה כוסיות במכון

Coleman 03-08-07 17:18

תאמת שומדבר מזה לא נכון לגביי אבל נחמד בכל זאת :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ