![]() |
גם לי היה סיפור עם אחד... המנייק טען שהא לא יודע מה הבעיה אצלי (אחרי שדפתי את הגב מנפילה מגבוהה) הוא אמר שהכל תקין ואפילו פיזיוטרפיה לא נתן לי... הוא אמר הבן **** שאם אני רוצה הוא ישלח ישלח לצבא מכתב שיורידו לי פרופיל (בחלום העשירי שלו) דפקתי את הגב בגיל 13 והכאבים לפעמים חוזרים... ביום יום אני לא מרגיש את זה... הוא זיבל לי בשכל שזה הפך לכאב כרוני... כשאני יודע שמשהו נדפק לי שם מהמכה... אז הוא בסוף נתן לי משכח כאבים מעפאן שלא עוזר בשיט... אגב כבר שלושה חודשים שלא כאב לי ואני מקווה שזה לא יחזור יותר אף פעם... אחרת אני חוזר לשבת לו על הראש עד שייתן לי הפנייה לפיזיוטרפיה ולא אכפת לי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רק ביוכימיה הבחור יודע. |
ציטוט:
|
אם כבר מתמרמרים, גם לי יש את אותה הבעיה. אני לא בטוח שזו *בדיוק* אותה הבעיה, אבל יש לי כאבים די נוראיים בשורש כף-היד ומסתבר שהם גם עשויים להחריף אם מתעקשים לעשות בייספס. בנאדם שהיד שפרק כף היד שלו זועק מכאבים והוא בכל זאת עושה בייספס, משמעו דבר אחד: זמן ממושך בחדר כושר כן יכול לפגום באינטיליגנציה.
לגבי הדיון התרופתי: אני לא רופא ולא מתיימר להיות רופא, אבל ישנן תרופות אנטי-דלקתיות שמיועדות לזה בלבד - למנוע דלקות ולצמצם כאלה שכבר קיימות. אנטיביוטיקות למינהן, וכמובן תרופות סטרואידיות, עושות בדיוק את זה. אני מניח שאדם באשר הוא יקבל סטרואידים אוראלית לפני שיתנו לו זריקת סטרואידים באופן מקומי, אלא אם כן יש לו בעיה כלשהי שהופכת את הנטילה האוראלית ללא יעילה. מחיפוש באינטנרט, מסתבר שיש כמה דברים שעשויים לעזור: קומפרסים של חום/קור (מה שעובד יותר טוב), תחבושת אלסטית שתייצב את המקום, איבופרופנים למינהם (*אינם* סטרואידים ולכן לא דורשים מרשם), וכמובן הכי חשוב והכי מעצבן - מנוחה. תהיו בריאים! |
"איבופרופנים למיניהם" מורידים את הכאב אבל לא את הבעיה עצמה
|
ציטוט:
הרכיבים הפעילים בו גם משככים כאבים, גם מורידים חום, וגם פועלים באופן אנטי-דלקתי. אם הבעיה היא דלקת, ואיבופרופן הוא אנטי-דלקתי, ניתן בהחלט להגיד שהוא פותר את הבעיה עצמה. זה תלוי כמובן בחומרת הבעיה וכיו"ב. |
איבופרופן (ארטופן) לא יפתור לך את הדלקת בשורש כף יד
|
ציטוט:
|
כי לא שמעתי אי פעם מישהו שהאורטופד אמר לו לקחת ארטופן במקרה של דלקת! זה אמנם נוגד דלקת אבל נותנים אותו בעיקר במקרים של כאבי ראש וכאבי שיניים וכו'
|
מישהו פה ניסה איזהשהוא סוג של תרופה סטרואידית ? יש תוצאות ?
|
ציטוט:
|
חחחח, התכוונתי לזה בהקשר לדלקות
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ