![]() |
תשנה את הקרוס אובר לפלייס...קרוס אובר 99 אחוז מהמתאמנים לא עושים טוב.
תעיף את התלחיצה הצרפתית ותחליף לפשיטת תלת ראשי מאחורי הראש עם דאמבל. לכל החמולוגים שיקפצו עכשיו.. הוא עדיין חדש או בשפתכם נוב,שיתרגל בינתיים לתרגילים יותר פשוטים על אותו בסיס של תנועה לכתפיים- הנפות לצדדים והנפות לפנים עם דאמבלס. |
A
חזה לחיצת חזה 3x8 לחיצת חזה עליון 3x8 פלייס 3x12 יד אחורית לחיצה צרפתית 3x10 פולי עליון 3x10w כתפיים לחיצת כתפיים במכונה 3x8 כתף אחורית3x8 לצדדים 3X10 B גב פולי עליון רחב 3x8 פול הובר 3x10 חתירה בישיבה 3x8 יד קידמית 3x10מוט W בספה 3x10 כפיפות מרפקים בסיבוב רגליים לחיצת רגליים 3x10 פשיטות רגליים 3x9 כפיפות רגליים 3x9 שיניתי כמה נקודות בקשר ליד אחורית לא אוהב תתרגיל הזה שהבתה הווא עשה לי בעיה בכתף ודרך הגב הלחיצה צרפתית היא במכונה |
אני בניגוד לבזוקה חושב שצריך להשאיר את הפרנץ' פרס.
+אני בעד להעיף את הכץף אחורית ולשים הנפות לצדדים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
העפתי תקרוס אובר לא תבנצ' פרס. |
ציטוט:
|
אני עדיין תומך בזה שיעשה fbw. כמה זמן הוא מתאמן כבר?
|
9 סטים לשריר גדול ו6 לשריר קטן בשבוע?
|
זה 4 פעמים בשבוע
|
ציטוט:
2 ידיים ועם מוט W |
אני לא מבין מה הבעיה לעשות ABC, fbw
בלי שרירים חוזרים על עצמם באימון אם נמאס לאחיך כל הזמן אז בטוח ש4 אימונים בשבוע לא ישפרו את המצב אתה צריך להגביר את כמות האימונים לאט לאט שלא ימאס לו מהר מידי... דרך אגב לABC לדעתי הכי טוב חזה יד קדמית רגליים כתפיים גב יד אחורית ככה כל השרירים בגוף (למעט הרגליים...) מקבלים אימון אחד אינטנסיבי ואימון אחד קל, כמובן רק עם מתאמנים בתרגילים מורכבים ! וגם אתה לא חוזר על אותם שרירים באותו אימון (לדוגמא : חזה כתפיים יד אחורית) וככה אתה יכול לעבוד מאוד חזק על אותו השריר... |
הוא רק מתחיל עכשיו? תן לו Fbw
למה Ab על ההתחלה? והוא עוד קטן.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ