![]() |
מהההההההההההההההההההההה???????
מה הקשר בליאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! בחיים לא התאמנתי בשביל בנים זה כזה שיטחיותתתתתתתתתתת... ומה את חושבת שלא מתחילי עם בנות מלאות??????? יש לי חברה מלאה שהמון בנים מתחילים איתה... זה לא רק עיניין של גוף אלא גם עיניין של אופי ופנים. קיצר אני אישית חושבת שמתאמנים בשביל ההנאה בשביל תוצאות, בשביל לראות מעין "פירות" מכל העבודה הקשה, ולראות שיש משהו שאתה באמת משקיע בו. כמובן ביחד עם זה באות הבנות הכוסיות ועוד... אני כשהתחלתיי להתאמן הייתי יותר רזה מעכשיו... ועליתי במשקל בגלל התפריט ובגלל המסת שריר, ואני בכלל לא מצטערת על זה. אנשים אומרים לי שגדלתי ושהתרחבתי ושכדאי לי להפסיק אם המשקולות , אבל זו כל המטרה.. לראות את התוצאות האלא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סנדרה המלכה!!סנדרה המלכה!!!
הייתי מת לחברה כזו |
ציטוט:
אני אוהב ספורט ומתעב רוק, ועדיין אין לי שום בעיות בהפרשת הטסטוסטרון. אפילו להיפך.. |
ציטוט:
תעשו ניסוי - תעמידו בן אדם כמו עומרי טורבו ליד אחד מהמתחרים בנולד לרקוד (לא שיש לי משהו נגד ריקודים) ותראו למי יש בעיות עם הטסטוסטרון ולמי לא. |
כדי להרגיע אותך אני אגיד שגם להרבה רוקרים יש בעיות בתחום הזה. יש מטאליסטים שיותר מגעיל להסתכל עליהם מאשר על ערסים.
|
ציטוט:
אני מכירה כמה בנות מלאות שמתחילות לקנא בבנות רזות כי מתחילים איתן יותר ויש כאלה שגם בוכות בגלל זה והביטחון העצמי יורד להן. אם זה קורה לבנות למה שזה לא יקרה גם לבנים..? |
ציטוט:
ובקשר לנושא זה קורה לבנות יותר מאשר לבנים כי בדוגרי לא צריך להיות חתיך בשביל להשיג כוסיות למרות שזה מאוד עוזר.... אצל בנות זה קצת שונה... וקל לזהות את מי שמתאמן בגלל בנות הוא עושה חזה קצת בייספ ואולי כתפיים חחחח יש לי כזה חבר מאמן איזה שרירים שהוא רוצה לא נגע בגב בחיים חחחח וסנדרה הלוואי שיהיו עוד בנות כמוך :sbb4: :sbb4: |
ציטוט:
גבר שיודע לדבר כמו שצריך עם בטחון ... לא ממש יסתכלו על הגוף |
למה ניראה לך הכל כיום זה חיצוניות..
|
ציטוט:
היית רואה איך אני מתלבש היית מבינה, אני מתלבש איך שנוח לי לא אכפת לי יפה לא יפה, אני תמיד לבוש בבגדים רחבים וחברה שלי לא אוהבת את זה, אבל היא למדה שזה אני וככה היא תקבל אותי ומראה חיצוני זה כלום. |
תישמע אני מתאמן כי א' זה הספורט היחידי שאני אוהב ו ב' אני לא רוצה סתם לשבת כל הזמן בבית מול המחשב ולשנוא תה מראה שלי.
|
ציטוט:
אני אישית אוהב להתאמן עם רוק, אבל באירובי הכי טוב טראנס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
המטיבציה הכי גדולה זה לראות את עצמך כל יום במראה ולהיזכר איך נראית לפני. הבנות זאת הטבה נלווית
ציטוט:
|
אז יכול להיות שבן אדם שלא אוהב את עצמו בעל ביטחון עצמי נמוך יהיה באדי בילדר כדי לאהוב את עצמו..
|
ציטוט:
אין מה לעשות, אני שונא ג'ינסים! לא יכול ללבוש את זה זה מועך לי את הזין. ללבוש ג'ינס נותן לי הרגשהכזאת מגושמת שלא מאפשרת לי לקפת את הברכיים ולא מאפשרת לי לנוע, כמו איזה חליפה של אביר מעדיף ללבוש שלושבתרבע מ100% כותנה.. ומאז ומתמיד הייתי הולך עם זה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ