![]() |
אני הייתי רואה תוכניות איכותיות ואני לא הייתי רואה הרבה תוכניות מצוירות מגיל 13 ככה.. זה לא ילדות כבר אם אפשר להגיד ומתחת לגיל 13 לא זכורה לי הסידרה הזאת \=.
בכל מקרה לא באתי בכיוון של לזלזל, כל אחד והטעם שלו =] |
ציטוט:
|
חחח איזה סוס זה לעשות סקוואט פתאום להביא איזה מתקפת קאיו משולשת ולהכפיל משקלים.
מושפע מהתחת אני :] |
^ אם זה קיו משולשת אז זה לשלש משקלים לא להכפיל.. =\
|
ציטוט:
אמרתי בכמה להכפיל? אמרתי להכפיל, יכול להיות ב2-3-4-5 |
כשאומרים להכפיל בלי לציין בכמה זה ב2 :)
חחח טוב חפרתם על דרגון בול ועוד לא עניתם לו על השאלה חחח |
ציטוט:
ד"א.. סאן גוקו על חומרים.. הוא לוקח שעועית קסם.. |
^ חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אחי :p
תגידו, למה ככל שהם עולים בסופר סאייה יש להם יותר שיער ? רמות הטוטסטרון עולה ? דווקא בסופר סאייה אחד השיער שלהם בלונדיני מגניב כזה - למה הרסו ? :p |
ציטוט:
|
Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שיחה על דראגון בול ivery קבל במוניטין
ואכן דרגון בול זי זה אולי הסדרה הכי טובה שיצאה אני ראיתי את זה עד כיתה ט' אם אני לא טועה סדרה פשוט מעולה חבל שהפסיקו אותה |
ציטוט:
נגמלתי ברוך ה' מידי פעם יש לי קפיצות כאלה אבל זה בקטנה חח |
העונות החדשות אבל היו מסריחות
העונות הישנות הקלאסיות טובות עם פאריז פריזר, ושגוקו נלחם במאקיטה. ויש גם מלא סרטים לדראגון בול יש לי על דיסקים עד איזה סרט 13 נראה לי |
חחח מסכן הבנאדם תענו לו על השאלה... חות מזה אתה רוצה לשפר גם מהירות גם זריזות וגם כח מתפרץ?
|
ציטוט:
הכי יפה שסאן גוקו הפך לסופר סאייה XD |
אני רוצה בעיקר לשפר זריזות ואם אפשר גם לשפר את הספרינטים שלי , אם תוכלו לעזור לי עם תרילים מסוימים זה יעזור מאוד .
|
חחחחחחחח יווו הרגתם אותי .. חשבתי אני היחיד שרואה דרגונבול זי בסתר ...
סאן גוקו המלך נתן לי השראה .. ובאמת העונה החדשה ג'יטי חרא של עונה לא ראיתי פרק אחד .. כל כך משעממת |
1) עניתי כבר את כל מה שיכולתי, מה אני אעשה...
2) יא דפוקים הסאגה הכי טובה זה עם סל, שגוהן הופך לסופר סאייה 2 ומזיין את כל הבייבי סל האלה ואז לוקח לסל את השעועיות והכל.. |
ציטוט:
ובסוף שאביו בא מהמתים ועזר לו חחחח.. הייתה לי צמרמורת XD |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ