![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אתה חושב ככה תמיד ההפך ? קבל את זה כמחמאה לא כהפך |
ציטוט:
לא אומר שכולם ככה, אבל הרוב מתקבלים בקומבינות. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא חשוב.
|
מה זה משנה מה הם לומדים,הרי בסופו של דבר הם יהיו פועלי בניין..
איך אומרים "כי מבניין באת,ואל בניין תשוב". |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ביג באג מאיפה אתה בכלל? |
ציטוט:
עלק מבניין באת ואל בניין תשוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא שלי רוקחת ובן דודו שלי לומד ווטרינריה ברומניה כי שם יותר זול חח |
ציטוט:
בן דוד שלך לומד שם כי יותר קל להתקבל לשם [בעצם די שכונה להתקבל לשם] וזונג תאמין לי אתה יותר גרוע מערבי, אתה אחד משלנו ותומך באויב - איך זה יכול להיות?? |
ציטוט:
ואני בטוח שאתה בעצמך יודע את זה, ויודע שאין סיכוי שהמפלגות האלה ישתלטו על הממשלה. |
כן טעות שלי .....
יש להם גם יותר הצעות עבודה שם ויותר תנאים .. הוא אמר לי שישר אחרי שאתה מסיים תלימודים נותנים לך מקום עבודה ואתה מסודר שמעת אותי אומר שאני תומך בהם ? יש לך טעות גדולה אני מאמין בטרנספר ואני לא מתבייש לומר את זה אם כהנא היה חיי ההיתי מצביע לו אחי |
ציטוט:
אה אופס, זה כבר קרה. זונג אז לא הבנתי אותך בשיט. חשבתי שאתה שמאלני מניאק אבל הבנתי שאתה בחור מבין עיניין. קבל מוניטין כפיצוי על העלבון הקשה. [פשוט לא קראתי את ההודעה הראשית] |
ציטוט:
ואתה לא צודק בשיט. אף ערבי שילמד רפואה\ עורך דין יסיים בבניין. לך לרמב"ם \ פוריה ותראה כמה רופאים ערבים יש שם, אפילו בכירים. |
ציטוט:
|
אבל העובדה שאני מאמין בטרנספר
לא אומר שאני גזען ... יש לעם היהודי זכות למדינה משלו , ברוך השם :) וברוך השם יש לערבים מספיק מדינות להיות בהם ויבשת שלמה בלאט בקיצור כל הטענה של השמאלנים שלהיות ציוני זה גזעני שטות מוחלטת והם מאכילים אנשים חרא שחור יש לעם הזה זכות לקבל מדינה משלו , והעם הזה מוכן לשלם לאנשים כמו בי באג כסף כדי שימצא לו חיים אחרים כי פה לא היו לו כאלה ,זה לא אומר שאני גזען זה אומר שאני יהודי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ