![]() |
מזל טוב סוליקוו אח שליי כל הכבוד לך גבר גבר שכמותך
|
וואלה אחי מה אמרתי לך אתה לוקח מקום ראשון יא קרנף! :sbb4:
מזל טוב =] |
מזל טוב אחי
איזה קטגוריות משקל היו? |
ואללה 120 קילו כל הכבוד!
למה התכוונת 5 מצד אחד? יענו 5 בצד אחד ובשני לא אותו דבר וזה לא סימטרי או מה? כמה אתה לוחץ בדרך כלל? היית בלי חולצת לחץ לא? כל הכבוד :sbb4: |
מזל"ט על מקום ראשון.
פשוט סוסים@: |
ציטוט:
|
סוליקו גאה בך אח שלי!
תבינו, הבן אדם כבר בקושי מתאמן ולוחץ 120.חיה רעה! |
ציטוט:
|
פששש סחטיין סוליקו:sbb4:
|
פששששששששש מזלט אחי ...אתה בנוער עד 75 נכון?
|
וואי מגניב
יש היום תחרות הורדות ידיים בשייפ נילך נראה איך זה.... אגב הורדות ידיים זה קשור לשרירים שלך או למשקל או לטכניקה ? |
ציטוט:
כמובן ששריר וכוח זה רק בונוס אבל אני אישית מכיר אנשים בחדר כושר שלי חבל על הזמן רזים והם מורידים אנשים עם יד פי 2 משלהם בוא נגיד שכל העניין פה זה הזרוע האמה ובייספס יעזור להחזיק בעיקר אבל כמובן שאם אין לך טכניקה כל זה שווה לפאפון אפילו שחיפון כמוני יוכל להוריד אותך |
ציטוט:
ויש בזה גם הרבה טכניקה למי ששואל אני התחרתי בקטגוריה עד 65 :( ..ירדתי 5 קילו עקב המצב שלי ...אני כבר הרבה זמן לא מתאמן ובכל זאת הלכתי להתחרות |
פשש לדחוק 120 קילו על משקל 60+ זה מצויין ואני מאחל לך שתחזור להתאמן הכי מהר שאפשר.. אם אפשר רק לשאול מה קרה??
|
תודה אחי
מה שקרה זה ששמו לי מצד אחד 50 ומצד שני 45 .. ובגלל שזה לא שווה אז היתה נטיה לצד אז זה העמיס לי על הכתף ( בגלל שזה לא שווה זה עושה את זה יותר קשה )..ואז כבר לא היתי מוכן לכניסה שלישית בגלל הכאבים התכנון היה להגיע ל130 קילו כנסה ראשונה 110 שניה 120 שלישית 130 |
פשש דחקת כמעט פי שתיים ממשקל גוף יפה אחשלי!
|
זהו שתכננתי להגיע ל130 ואז זה בדיוק כפול 2 מהמשקל שלי:sbb4:
לא משנה אחי ...פעם הבאה ( אם תהיה )// |
כל הכבוד!
|
מה סוליקו אתה שוקל 65 עכשיו?
ורעבאק למה הם שמו לך מצד אחד 45 ומצד שני 50? דאלבאיובי!!! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ