![]() |
ציטוט:
|
יש משפט - "אל תתהלל ביום מחר כי לא תדע מה ילד יום"
מה שהוא אומר בקצרה זה,תתגייס מוקדם,לך תדע אולי אפילו תחתתום קבע,ואם לא אז תסיים תצבא ותסתדר תחיים שלך.. אני לא אוהב שמנסים לתכנן תעתיד יותר מדי,"אני יחסוך ככה,ועוד כמה שנים יהיה לי ככה,ואני יקנה ככה" ,עזבו אותכם,תחיו לפי הסדר,והכל יסתדר לכם בסוף |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא וויתר ..... :closedeyes:
אבא שלי היה אומר לך להשאר לעשות כסף ואחר כך להתגייס אני אומר לך תעשה מה שהכי טוב בשבילך , ס''כ אפחד פה לא יכול להגיד לך מה לעשות |
להקדים.
זה יהיה לך כל כך מתסכל אחרי זה להגיד שיכלת להיות כבר ככה וככה זמן בצבא. בתור אחד עם נסיון אני מדבר. גם אני דחיתי קצת ואני מצטער על כל שעת דחייה ! |
להתגייס כמה שיותר מוקדם אם זה לא משנה לך מבחינת התפקיד בצבא.
|
מה תעשה עם הכסף אם לחברים שלך לא יהיה כלום.. תשרוד כמו כולם תרגיש מה זה להיות עני בצבא
|
גם אני עומד בפני אותה דילמה, אך אצלי העניינים קצת שונים:
1. אני אתגייס חודש לפנייך - ב3 לפברואר 2. אני לא עובד (אבל מחפש עבודה) האמת, אני במצבך, הייתי מקדים לחודש נובמבר-דצמבר, אם זה אפשרי. לדעתי זה קלאסה, כי יש הרבה חבר'ה שמתגייסים גם בתאיריכים הנ"ל, וגם זו פשרה טובה ולא קיצונית - לא סוף יולי ולא תאריך שגולש כבר לשנת 2008. אתה לא צריך לדאוג לכסף, כי תכלס ה-30 אלף שקל האלו הם לא אלו שאחרי צבא יסדרו אותך בהכל. גם 15-20 אלף זה סכום מכובד, ובכלל, אני לא בטוח עד כמה זמן כשלא תהיה בצבא, תוכל "לשרוף" את הכסף הזה מלבד זאת, מה שרשם Zidan מחסה את השאר שיהיה לך בהצלחה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ