![]() |
1250 מספיק אחי?ואפשר לחלק את זה ? כאילו 625 נגיד בבוקר ו-625 בצהריים?
או שצריך לעשות באותו האימון בכמה סטים?ולכמה סטים לחלק את זה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אוקי,ולגבי החזה,הוא גם די שומני(פחות מהבטן) מה עלי לעשות? ולארוחת ביינים וצהריים פסטה וחזה עוף זה בסדר או משמין? |
:):):):) איזה קרוע אתה מושיקו יא אללה
|
ציטוט:
מספיק כמו שהוא אמר... לחזה תעשה עמידת ידייים 3 סטים 10 חזרות זה מחזק גם את הידיים וגם את החזה. תאכל מקדונלדס בארוחת צהריים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם פוסטים כאלה מי צריך לעשות כפיפות בטן מהצחוק אני גמור:jockey: |
ציטוט:
מותר לאכול מידי פעם יש 35 גרקם חלבון בהמבורגר+ויטמינים מהירקות. אתה יודע למה אסור הרבה ?בגלל שיש בזה סויה ועדיף להמעיט עם זה. |
moshiko אנימציעה לך קצת לחטט פה באתר ולקרוא טיפה לא הרבה טיפה ואז תגיב שוב
|
אני לא מבין אותכם יא חבורה של פוזאים..!!
בשביל מה יש פורום?! כדי לעזור אחד לשני ! בא בן אדם שלא מבין כלום אז אל תטעו אותו אם כל השטויות שלכם. ועוד דבר דפוק החבורה הזאת ששונאת נובים..כל אחד היה בתחילת הדרך שלו נוב, אז מה הקטע. מה אתם רוצים שהנובים האלה יעשו כדי להבין יותר..? יקראו מאמרים? מניסיון שלי מאמרים לא הכי עוזרים למתחילים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לגבי התזונה מה טוב לארוחת צהריים וביניים? |
ציטוט:
כאילו לא ראית שאנחנו צוחקים? מי עושה 1000 כפיפות בטן?זה דבר אסור. אתה 47 קילו איזה שומן יש לך על הגוף אתה מדמיןן... לא יזיק לך לעלות בשומן כדי להיראות יותר נורמלי...אתה חייב לעלות במאסה דחוף. קיצר מקווה שלקחת את זה בהומור אל תיפגע. דבר אחרון לחזה מומלץ לעשות שכיבות שמיכה ואם את המתאמן יש מלא תרגילים באתר שאתה יכול לעשות לחזה. לא יזיק לעשות חיפוש במקום ישר לשאול. ול007 אני אף פעם לא שאלתי שאלות כאלה קראתי המון לפני שהגבתי בפורום הזה.. למדתי לבד להכין תוכניות אימון ואת היודע למה כי קראתי יש אנשים שלא קוראים וכדי להיכנס לפורום הזה צריכים לעבור קודם דרך האתר(אם אתה חדש) כי ככה ישר אנשים חדשים לא יודעים להיכנס. |
ציטוט:
ציטוט:
מה גם, שהיה דיון על הנושא הזה אתמול. הוא היה יכול להשתמש בחיפוש. |
ולשאלה שלך .
אין דבר שיפתח את הגוף שלך יותר מהר. אתה צריך להתאמן טוב ולאכול כמו שצריך רק ככה תתפתח. בקשר לאבקות, לא באמת קוראים לזה אבקות ניפוח כולם פה הסתלבטו עליך, זה נקרא אבקה לעלייה במאסה, היא מכילה פחמימות וחלבונים ביחד, ולא צריך אישור רופא כל כך בשביל זה אתה יכול לקנות ולהשתמש. עכשיו לך לקרוא את המאמר בתזונה המדריך השלם לעלייה במאסה, ולפי מה שאמרתי לך תבין פחות או יותר על מה מדובר. |
ומה לגבי הבטן?אני אומר לך אם אני מושך אותה אפשר להרגיש שומן,איך אני ממצק את הבטן?
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וחלבונים= טונה,מוצרי חלב, שניצלים(חזה עוף) עופות ובשרים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ