![]() |
|
:mellow: :)
|
צריך לעקור את הג'יהד מהאיסלאם כמו שעקרו את האינקויזיציה מהנצרות , רק אתם יודעים מה הבעייה? האינקויזיציה הייתה ברובה מנוגדת לנצרות בכלל והייתה כלי פוליטי וזהו , הג'יהד הוא האיסלאם , אתה יכול לומר " אני שונא ג'יהד" ושמאלאנים יגידו שאתה איסלאמופובי
בינתיים המתונים זה רק אלה שרוצים לחסל את ישראל ורק מעודדים את ה"קיצוניים" והקיצוניים זה אלה שמתפוצצים אישית אני לא רוא את ההבדל. |
הקפצה - למען יראו ויראו
א-אמרתי ו-ואתם ל-לא מ-מקשיבים ר-רק ט-טרור ! |
וואיי ראיתי את הסרט. מדהים, מזעזע, ממש סתימת פה לכל השמאלנים!
הם ממש מסבירים את הסכנה שמציג האסלם הקיצוני על העולם כולו, וסותם את הפה לליברלים האמריקאים המפגרים שמתבכיינים "אבל למה הם שונאים אותנו כל כך? מה עשינו להם?" התשובה היא לא מה אתם כן, אלא מה אתם לא. אתם לא מוסלמים. ולכן הם ימשיכו לשנוא אתכם ולרצוח אתכם עד שהאסלם ישלוט בעולם. ממש 10 מתוך 10, הכי יפה שהם עשו השוואה עם גרמניה הנאצית, והדגישו שהמצב כרגע הוא יותר גרוע ממה שהיה בגרמניה הנאצית, והכי גרוע שהם קוראים להשמיד את בריטניה בתוך בריטניה! (ואותו הדבר עם הערבים הישראלים שיוצאים נגד ישראל). והכי גרוע, שאי אפשר לצאת במחאה נגד הדת המוסלמית, כי לא כולם דוגלים באלימות ורצח, אבל לרדיקלים יש ה-מ-ו-ן כוח במדינות מוסלמיות ומי שיוצא נגדם מחסלים אותו... סיטואציה עצובה ומפחידה. אבל הכי מצחיק, איך שבסוף הסרט, הם התחילו את הדיון עליו, וישר מתחילים "אני לא בטוח שכל מה שאמרו בסרט הוא ממש מדוייק..." אז פתאום שוב קלטתי שאני בערוץ 11, איכס, שוב האינטיליגנטים השמאלנים האלה יתחילו לזיין בשכל... וכיביתי. |
האם לא אינטיליגנטים.
זה הכל התדמית שהם משווים לעצמם. כבר נתתי לכם את נאום הליברליות והגבעה? דבר נכון ביותר על זה שאנחנו נופלים למטה בגלל התנופה של הישגי הליברלים שהיום שמרנים בכלל |
זה הגעיל אותי פשוט. איך שהם הסבירו בפירוש בסרט ש11 בספטמבר הייתה הכרזת מלחמה של המוסלמים הקיצוניים נגד העולם הנאור, ולא פחות מזה, ואז בא הפרופסור השמאלני ודופק לי "ה... תאונה המצערת של 11 בספטמבר"...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ