![]() |
ציטוט:
המשמרת הלכה על לספור כסף, שזה הרבה פחות מעצבן (במיוחד עם הלקוחות הישראליים) ומעביר את הזמן הרבה יותר מהר.. מה גם, שהם חייבים לקבל כל כסף, ומקדונלדס זה רשת עולמית, שאומנם זכיינים פרטיים, אבל הם מחוייבים לכל החוקים של הרשת וגם לתת X אחוז לרשת מהמאזן החודשי / שנתי. מה גם 2 , זה חוסך כסף באופן עקיף, כי במקום ללכת לבנק / לchange ו"לקנות" מטבעות, הם פשוט קיבלו אותם בחינם, והם יכולים לסדר את זה ונגיד להחזיר ללקוחות ככה, כל פעם במקום מטבע של חצי להביא למישו 5 מטבעות של 10 אגורות, ויש המון המון המון קניות במקדונלדס ביום, והמון המון שמשתמשים בחצאים כעודף.. |
ציטוט:
|
אתה לא מתבלבל, כי אתה מחלק אותם לקבוצות של 10-20,
אני עובד בעסק של מזון מהיר, אני יודע מזה לספור כסף :) וכן זה הרבה יותר מעניין, תאמין לי מניסיון של קרוב ל3 שנים עבודה כמעט רצופה באותו העסק.. |
איזה באסה אם היא מחשבת הכל בראש מגיע ל540 ומיהו זורק לה הערה מהצד והיא מתבלבלת
ושוכחת הכל? :( |
אפשר פשוט להפריד את העשיריות ואת החמישיות ולשקול את זה במכונה =/ פאקינג ביג דיל.
|
חזקקקקקקק
|
חבורה של הומואים חנונים ילדי כאפות וואלה שיבואו למקדונלדס ליד הבית שלי עובדים שם בחורים טובים יעשו כזאת שטות יקבלו חור בתחת ושילכו אותם אם השק גופות הזה המלא באגורות שלהם בוכים הבייתה.
|
ציטוט:
ואללה רעיון מעולה אהבתי תחשבו איזה צחוקים זה |
מי זה השפיכמנים המכוערים האלה, הם רק היו מנסים לעשות לי את זה הייתי זורק להם את זה בפרצוף ואומר להם שיעופוו לפני שיתעופף להם מגש של מקנאגטס לפרצוף...
|
ציטוט:
|
איזה פראיירית הקופאית הזאת באימא שלי...אלק צוחקת...הייתי מביט עלייהם מבט של רוצח ..והיו עושים בתחתונים הילדי שמנת האלו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הייתי סופר את הכסף (כמו שהומי אמר, זה באמת לא כ"כ נורא.) ואח"כ מוצא אותם (הרי הם השאירו המון רמזים בyoutube) ומפוצץ להם את הצורה אחד אחד |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחח איזה פסיכיםם.. עכשיו שאני חושב על זה כמה זמן לא אכלתי המבורגר פיייי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחח איזה חברוה של אדיוטים
|
כוס אמא שלהם סבבה?
יום טוב. |
חחחחחחחח נקרעתי כשראיתי את פעם ראשונה.
איך לעזאזל לא חשבתי על זה בעצמי... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ