![]() |
באמא שך אל תזיין תשכל
|
חלאס.. סיימו את זה, אל תגיבו פשוט...
|
ציטוט:
כל שבוע אתה פותח נושא אם פורנו אין לך מה לעשות בחיים ? :mellow: לא משנה. |
ציטוט:
עם! ולא אם! אני מבקש! תודה |
ציטוט:
אל תגיב לו רקובה, צא גבר.. |
ציטוט:
ציטוט:
שים לב שאני לא קיללתי אותו בכל הפוסט. פשוט מאוד,כפי שאמרתי מיקודם. רואים שהוא ילד חסר ביטחון,אחרת הוא לא היה יושב ליד המחשב כל היום. יש עוד דברים לעשות בחיים,מעבר לאוננות מול המחשב. |
אם אתה כל כך מתעקש אני יכול לכתוב לך את זה פה..
פשוט הצחיק אותי השלילי חחח :boxing: |
ציטוט:
אבל אתה ילד קטן ורואים שעוד לא התבגרת. למה אתה מקלל את כל הפורום תלמד לדבר יפה. כנראה שבמציאות אתה לא מספיק גבר אז במחשב אתה מרשה לעצמך לדבר כך :boxing: |
הגיע לי שלילי להההה:blush:
חחח |
חחח רקובה יא שרוט
יאללה נו פשוט אל תגיבו אחד לשני איזה מצחיקים אתם, ככה לריב מול המחשב... |
ציטוט:
מה אתה עושה פה? קח קוטג' ושב במארב באוטו למטה |
ציטוט:
|
הודיאו הוסר אחי..
|
ציטוט:
זה מתאים לך כולך דיבורים,ברגע שתנסה להיתקרב לגנב מכוניות אתה יכול לקבל דקירה,או מוט לום לראש ואז נראה מה כל האימונים שלך שווים. גנבים לא מסתובבים עם קופסאות קוטג' כמוך :boxing: |
וואלה? לא ידעתי באמת ..:wiggle:
תודה על החידוש! בגלל זה הבנזונה ברח כאילו אין מחר, ועוד הוא פרץ עם מוט לום. בכל מקרה ירדתי עם עוד משהו בכיס בנוסף לקוטג'.. זה שאתה ילד קקה מעאפן שפוחד מגנבי מכוניות זה משהו אחד ודי עלוב. אבל להבדיל ממך, הגזע הסלאבי לא רואה בעיניים כשנכנסים לטריטוריה שלו!! |
בלי קשר לדיון שלכם
רקובה , ממ לא בא לעליב אבל אלקסנדר מוקדון היה מקבל בתחת ... למה שמת אותו מתחת לניק שלך? |
ציטוט:
מה ציפת שגנב יחכה לך שתבוא לרכב ? תאמין לי שאם אתה היתה מפתיע אותו מאחורה היתה מקבל לום לראש. ואני לא פוחד מגנבי מכוניות,פשוט אין לי רכב אז כך שלא ניסו ליגנוב לי.. |
גם פרדי מרקיורי היה מקבל בתחת..
וסתם מוטי שם לי את זה ביום שאני והוא ניסינו לעשות מהפכה נגד הצ"י האלה (בצחוק כמובן), אז השם מוקדון הרתיע אותם..:jockey: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ