ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תקרית הטונה המצערת (https://israelbody.com/showthread.php?t=15145)

Ilan-V 25-07-07 12:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב
פוסידון זה עם הקופסא הכחולה שאתה לא צריך פותחן לפתוח יש לו ידית משיכה חבר"ה עברו מעל שעתיים ועדיין מסריח

קודם כל אני משתתף בצערך... ודבר שני אני גם תמיד הייתי קונה את החבר'ה הזאת.. הייתי בטוח שאין איתה בעיות חח בהתחלה חשבתי שתגיד שיצא לך משם איזה ג'וק

Fatty 25-07-07 12:22

אני קונה טונה של שופרסל. גם יותר טעים מסטארקיסט, גם יותר זול וגם יש ידיות בשביל לפתוח שלא נשברות אף פעם.

toxicity 25-07-07 12:24

וואלה לכל אחד נראה לי קרה המקרים האלה
באיזה אורז מוכן במוצאים, מצאתי פעם בורג ענק בגודל של שלט
מצאתי בתוך חלב תנובה נמלים מתות
איזה תענוג :)

Antonator1 25-07-07 12:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
כוסמארט עארס, איך לא פיצצת להם את זה עם מכתב תלונה ? אני זוכר שאני מצאתי חתיכת ברזל שטוחה בתוך שוקולד של עלית ואמא שלי שלחה מכתב תלונה, ושלחו לנו חבילה ע-נ-ק-י-ת של ממתקים ושוקולדים... ובכל זאת תבענו וקיבלנו סכום יפה :jockey:

אני יכול לתבוע אותם מתי שאני רוצה. אני אומר לך, אני אהיה מליונר עד שנת 2009, יש לי כל כך הרבה אנשים לתבוע! מהתנועה המסיונרית אני צריך לגרד איזה חצי מליון שקל, חדר הכושר צריך לשלם על הצלקת 10 ס"מ ועכשיו זה.

Bodybuilder 25-07-07 12:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אני יכול לתבוע אותם מתי שאני רוצה. אני אומר לך, אני אהיה מליונר עד שנת 2009, יש לי כל כך הרבה אנשים לתבוע! מהתנועה המסיונרית אני צריך לגרד איזה חצי מליון שקל, חדר הכושר צריך לשלם על הצלקת 10 ס"מ ועכשיו זה.

חדר כושר ? צלקת ?
לא רצו לשלם לי על הניתוח כשקרעתי שריר ! וזה לא שהיתי באיזה מכון מרתף,היתי מנוי בלייף&פיטנס בעל המכון זוגלובק !

Fatty 25-07-07 12:40

חח פעם היה לנו ג/וק מת בתוך קופסת שוקולית

ופעם פשוט היה אקטימלים לא מלאים עד הסוף אז התלוננו וקיבלנו המון המון המון מוצרי חלב ומעדנים של תנובה.

roysht 25-07-07 12:43

לי הדבר הכי נורא שקרה זה כמה פעמים שהקוטג' החמיץ.
מאז יש לי טראומה ועברתי לגבינה לבנה חצי אחוז.

Ilan-V 25-07-07 12:52

אמא שלי פעם אחת קנתה שוקולד.. והיא שברה אותו כזה לשתיים ויצאה משם תולעת.. היא הגישה תלונה.. קיבלה כל כך הרבה ממתקים ומכתבי סליחה וכל מיני כאלה

Dino Psaras 25-07-07 13:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
חדר כושר ? צלקת ?
לא רצו לשלם לי על הניתוח כשקרעתי שריר ! וזה לא שהיתי באיזה מכון מרתף,היתי מנוי בלייף&פיטנס בעל המכון זוגלובק !

למה שישלמו לך? אף אחד לא אחראי על הפעולות שלך באמצע אימון, אתה צריך לשמור על עצמך. אף אחד לא אחראי גם על שריר דפוק שלך.

Antonator1 25-07-07 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
למה שישלמו לך? אף אחד לא אחראי על הפעולות שלך באמצע אימון, אתה צריך לשמור על עצמך. אף אחד לא אחראי גם על שריר דפוק שלך.

אצלי זה משהו אחר, עשיתי לג פרס עם משקל שהוא לכאורה היה אמור להחזיק והכבל נקרע.

Bodybuilder 25-07-07 13:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba

רגע אז בשביל מה יש ביתוח,בשביל פראירים כמוך ?

Dino Psaras 25-07-07 13:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
רגע אז בשביל מה יש ביתוח,בשביל פראירים כמוך ?

אז תגיד שיש לך ביטוח :boxing:

אצלנו זה מכון, אתה בא מראה אישור רפואי, משלם כמובן וסלאמת'. אף אחד לא צריך להיות אחראי על מה שאני עושה במכון.

אבל אם למשל תבוא לעשות לחיצת חזה ואז המכשיר יתפרק, זה וואחד תביעה לתת על כל מכון!

ביטוח זה טוב אצלנו אין אפשרות כזאת!

Bodybuilder 25-07-07 13:46

[quote=Recoba]אז תגיד שיש לך ביטוח :boxing:

quote]

יש לי ביטוח:jockey:

Antonator1 25-07-07 15:48

המסיונרים הבני זונות האלה עוד יחזירו לי 40000 שקל עם ריבית! הם יתחננו לתת לי חצי מליון שקל רק שאני אעזוב אותם!

Mr.Bazooka 25-07-07 16:58

ציטוט:

המסיונרים הבני זונות האלה עוד יחזירו לי 40000 שקל עם ריבית! הם יתחננו לתת לי חצי מליון שקל רק שאני אעזוב אותם!

מה הקשר אחי?

Kachok 25-07-07 20:57

ציטוט:

מה עניין שמיטה להר סיני?

Antonator1 25-07-07 21:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
מה הקשר אחי?

אם כבר התחלנו עם התביעות...

פינגווין 25-07-07 21:40

מזה מסיונר אם יורשה לי לשאול

חיים body 25-07-07 23:16

ואללה אחי משתתף בצערך
אבל מן הסתם שזה יקרה לך טונה של פוסידון באמת ...

Night_Wolf 25-07-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי חיים body
ואללה אחי משתתף בצערך
אבל מן הסתם שזה יקרה לך טונה של פוסידון באמת ...

התחלתה לטקטק פה בפורום הא?יפה אחינו :boxing:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ