![]() |
ציטוט:
נראה לי אני יקבע לאנדוקרינולוג.... |
אחי בלי שום קשר לרופא תילך שלפחות תידע כבר מה יש לך ולא סתם לשאר כל הזמן בקיצור אחי לרופא תילך ואין פה שום כדאי או לא כדאי
|
טוב תודה לכולם על העידוד והעזרה!
יוסי חיפשתי בפורום על הנושא וראיתי שאתה אחד האנשים שכן מבינים בזה! לפי דעתך יש לי? |
בסה"כ אין לך מה לחכות לתור ואתה לא צריך אנדוקרינולוג בשלב שלך.
תבקש אולטראסונד חזה (נוהגים גם לעשות לאשכים חחחח) בסופו של דבר בודקים את שני הדברים אם יש בעיות , אם יש גוש בחזה אם אין - רוץ חביבי רוץ ואחרי חיטוב טוב בודקים מה השתנה הלילה הזה אם יש - מצביע על בעיה הורמונלית- הפניה לרופא הורמונים והמשך טיפול בהתאם למרות שרוב הזמן זה או לחכות לגיל ההתבגרות שיעשה את שלו או ללכת לחתוך את זה אצל רופא מנתח :p בהצלחה |
אפשר אולי לדעת ממה זה לרוב נוצר הג'ינו?
|
ציטוט:
יש גם עוד סיבות: הרבה וודקה הרבה גראס הרבה אוכל והשמנה בודקים לרוב את המטופל אם הוא עושה אחד מהדברים אם כן אומרים לו להפסיק ולרוב גם להתחיל דיאטה אצל מטופלים שמנים... בנערים אין להם ממש מה לעשות כי לרוב הם לא הגורם אלא רק ההורמונים ... ולכן יש להם רק לחכות או לעשות ניתוח שזהו דבר לא הכי מומלץ לפני סוף ההתבגרות (18-20~) כי יש סיכוי נמוך-בינוני שהתופעה תחזור |
מסתומרת שינוהים הורמונאליים.. אתה יכול לתת לי קצת פירוט
|
אז צריך להפסיק אם השתייה אם אתה במסה נכון?
|
ציטוט:
|
אייס בן כמה אתה?
ושמע אחי לי זה לא נראה בכלל ג'ינו..ויש לך באת אחלה שרירי חזה! אז יאללה לך כבר לים! |
חיטוב לדעתי יפתור את הבעיה
|
קצת סדר בבלאגן....
1.יש לך ג'ינו 2.אתה עוד בגיל ההתבגרות ויש סיכויים שהוא יעבור , בד"כ ממליצים לעשות את הניתוח בגיל 18 לאחר גיל ההתבגרות ככה שאין סיכוי כבר שזה יתרפא 3.אפשר לעשות את הניתוח כמובן לפני הגיל הזה היו אנשים שעשו את זה אבל זה רק אם זה ממש מפריע לך ואתה לא יכול לחיות עם זה כבר ,אור המנהל אתר עשה את זה בגיל 17 4.צריך לקבוע תור אצל אנדוקרינולוג , זהו רופא המתמחה בהורמונים , הוא ישלח אותך לבדיקות דם לראות שזו לא בעיה הורמונלית ואם ימצא שכן כדורים יפתרו את הבעיה ואם לא , ניתוח הינה האופציה היחידה.(תור לרופא הזה לוקח בד"כ כמה חודשים טובים , עדיף ללכת בצורה פרטית עולה 100 ש"ח ביקור) 5.הניתוח נא בין 10 ל15 אלף שקל , תלוי במנתח , בשיטת הניתוח , וחומרת המצב 6. ההחלמה הינה בד"כ כ6 שבועות לאחר הניתוח ושאר הפרטים יסביר לך מנתח פלסטי , עדיף משהו פרטי ולא מקופ"ח ואתה בערך על 12% שומן , שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
אין לך שום יכולת לדעת אם יש לו גינו או אין לו גינו! לי היה בדיוק כמו שלו והסתבר שזה שומן ואין גינו אז אין לך איך לדעת .. אין לך אולטראסאונד בעיניים לא? |
כן יש לך ג'ינו בקטנה( אני חושב אל תסתמך על המילה שלי לך לרופא).. ומרשים שאתה מרים 80 בנצ' כמה אתה שוקל?
לגביי היציאה לכנרת לדעתי תצא ואל תשים על אפחד חבל להפסיד טיול בגלל זה. ;-) |
יוסי זה נראה ממש כאילו יש לו אבל אתה צודק אי אפשר לדעת..
ויאללה מתי אתה גומר את החיטוב יא הולך לפרוצות :] |
ציטוט:
וכמעט לכל מיקרה של ג'ינו יש גם ריקמה שומנית זה תמיד בא יד ביד. והיית בגיל ההתבגרות אם זיכרוני אינו מטעה יכול להיות שזו גם הסיבה שזה עבר.. , המבנה ה"שפיצי" של הפיטמה בפרופיל מראה כמעט ב99% שזה ג'ינו |
ציטוט:
זה לא עבר ב100 אחוז אבל התופעה לאט לאט נעלמת עם התקדמות החיטוב (ס"מ של רקמת השומן יורדים לאט לאט) |
ציטוט:
|
לי לפני חיטוב היה חצי ג'ינו אבל לא ממש אבל עכשיו אני באמצע החיטוב "הג'ינו" עבר
|
ציטוט:
אבל איך אפשר לדעת שבמקרה הנוכחי זה לא ככה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ