![]() |
כל הכבוד אחי אתה נראה מצויין!!:jockey:
|
רואים שיפור בבייספס
חזה צריך לשפר |
סוס כמה אתה שוקל גבר?
|
איתי אתה תמיד נראה מצויין.
השאלה לאן אתה מתכוון לקחת את זה. אם תגדיר מטרה, נניח להתחרות באוגוסט הקרוב, עליך להתחיל בפרוייקט, עם מעקב על המשקל. לעלות מאסה בלי חשבון, להישקל כל שבוע, ואם לא עלית במשקל, לשנות את התפריט. להשיג לפחות 15 קילו יותר עד מאי, ואז לצאת לחיטוב מודרג, עד לייבוש מוחלט. אם המטרה היא רק לשמור, תמשיך להיראות מעולה כמו עכשיו, אבל במידה והחלטת לגדול באמת, אתה זקוק להמון אוכל, ושים זין על החיטוב. תן לאנחל בונני להיות חטוב. באדי בילדר במאסה הוא מפלצת, אבל הוא בחיים לא חטוב. אגב, גם אלי האנה דוגל בזה, בשיחה בינינו הוא אמר לי: חיטוב? באוף סיזן אסור לראות חיטוב! ותראה אותו בסרטונים בנאבא, איך הוא נראה באוף ואיך הוא נראה באון. בקיצור יאללה אח שלי: לאכול! |
איתי אחי!! קצת הרבה גדלנו הא? תמונות קטלניות גבר! קיצור תשמע מה תעשה תמשיך לעלות לפי דעתי אתה ניראה קטלני! תהיה כל החורף על מסה לקראת פסח תחטב וואלה תבוא תיתחרה אחי אל תהיה נקניק
תמונות פצצות אחת אחת! |
כרגיל מעולה אחי, שיהיה בהצלחה.
|
עלית קצת בשומן איתי, אני זוכר אותך יותר חטוב :)
זה ממש באסה שאתה לא יכול לתת את כל מה שיש לך ולהתאמן בשיא הכוח :( נראה מעולה בכל אופן. |
ציטוט:
איגור את המכנסיים אני קונה בחדר כושר |
בכלל, כל החולצות פיטבול, מכנסי צבא וכל זה? איתי, מאיפה יש לך כזאת נגישות לאוצרות האלה? אה, וגוף מצויין!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני תכף בן 14, החלום שלי בגיל 16 לצאת למסיבה ושהחולצה תשב עליי בדיוק כמו החולצה הלבנה אליך, עם הרוחב המטורףףף הזה....
שמע איתי, יש לך גנטיקה של אחד ל10,000 אם לא יותר, אתה נדיר, אם לא תיקח את הספורט הזה ברצינות זה טעות.. בכל מקרה אתה תותח ותחזור להתאמן.. |
מה זה חולצות פיטבול? :huh:
ואחלה גוף. למה לעלות מלוכלך באמת? תשאר ככה, כמה שיותר קרוב ללעלות נקי. אהבתי את החזה והכנפיים. |
ציטוט:
|
[quote=Kagemusha]מה זה חולצות פיטבול? :huh:
quote] חולצות ממותג שמיצר לפיתוח גוף תודה לכולם שוב :) |
[quote=Gamerrrrr]
ציטוט:
|
[quote=body55]
ציטוט:
אם אתה מתכוון ללחיצת חזה, אז זה משהו אחר וזה קשור לאחוזי תוכנית האימונים |
ציטוט:
צריך לעלות כמו מאניאק, ואחר כך לחטב בקפידה, ללטש את היהלום. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ