![]() |
האמת גם עם החצ'קונים אני חתיך, אבל אתה מכיר את מרפי המזדיין הזה אה? :blush:
דווקא שיש מסיבה או משהו יוצא לך איזה פרננדו טורס מעל העין :( |
איזה חתיך בטח אתה סתם פליצה :-) תשמע תבדוק קצת על ראוקטן תראה זה אחלה דבר תאמין לי אני ממש ממליץ ניקה לי את הפנים לגמרי
|
ציטוט:
בסוף התברר שהרופא הבנזונאצי הביא לי מינון גבוה מדיי מה שהוביל לכול מיני בעיות מאוד קלות בכבד שעברו . יש מצב גם מעודף החלבון שהייתי אוכל אז :) (עליה מאוד מלוכלכלת במסה ופוווווול חלבונים ביום) |
ציטוט:
הרופא שאני הולך אילו הוא דוקטר בקיצר הוא ועוד כמה עשו מחקר לרקוטאן וראה שאין לזה שום קשר בין רקוטאן לאימונים ואין שום פירוק ושום תופעות לוואי מיוחדות ואפילו אם רמת ה-CPK בדם תעלה לרמות מטורופות היא תחזור לרמה הנורמלית תוך כדי שימוש ברקוטאן ואפילו שלוקחים ברמות גובהות אז בחיאת שאף אחד לא יתווכח לי עם דוקטור שעשה מחקרים:wiggle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בעיקרון סימתי את הטיפול אבל אני לוקח יום כן יום לא בשביל שלא יחזור לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
3 חודשים ראושנים לקחתי כדור אחד של 20 גרם אחרי 3 חודשים הוא העלה אותי ל2 כדורים ופה כבר "כמעט" הפסקתי את הטיפול הוא הוריד לי לכדור אחד כל יום חודש אחר כך יום כן יום לא ככה זה לא יחזור+מישכה מצווינת שהוא הביא לי:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכי מעצבן זה היובש בשפתיים וירד לי לא מעט דם מאף עכשיו ממש נרגע |
הדבר היחידי שקרה לי זה יובש בשפתיים וגם זה ממש בקטנה.. והוא אמר שהוא כל הזמן מעלה בשביל לגמור תטיפול מהר וטוב בלי שיחזור אחרי זה..
אגב אם זה חוזר זה חוזר רק עד 40 % בדר"כ לא יותר |
כן אני זוכר שלחבר שלי היה יובש בשפתיים, אבל אם אלו יהיו הצרות שלי..
|
חרטא לפנים..
פצעי בגרות לא קשורים לשמן ולטיגוים זה לא קשור בכלל לאוכל זה יותר בעייה גנטיתת או בחלק מהמקרים בעיה מוגלתית בזקיק השערה לעיתים מלכלוך וזיעה. אין שום קשר בין אוכל מטוגן לפצעי בגרות.. לחבר'ה המחוצקנים.. אתם רוצים להיפתר מהחצ'קונים לכו לרופאת עור שתתן לכם מרשם לרואקוטן וזה יעבור ואני מדבר בתור אחד שזה העלים לו 99 אחוז מהחצ'וקנים נמשארו לי 2-3 שחורים מהפנים ואני עכשיו בהפסקה של זה עוד חודשיים אני מסיים תטיפול זה באמת עוזר... אז רק רואקוטן אם אתלם רוצים להעביר תזונה לא קשורה בכלל זה סתם חרטא. |
מת כבר שהפצעים האלה יעברוו!!!!! ראבק..בישביל מה זה טוב החרא ההזה.?!
|
:flowers:
ציטוט:
|
ציטוט:
כי לי זה לא קרה לא התגברו לי שום חצ'וקנים ב3 חודשים הראשונים. חצי שנה זה במקרה הטוב אני בטיפול של8 חודשים. |
ציטוט:
ילדה מהכיתה שלי עושה גגיא יש לך דם בשתפפיים ואני עושה WTF?!~!??! מה הקשר עכשיו. :):):):) זה באסה רצינית במיוחד בחורף. |
זה כן קשור באוכל! אוכל עם הרבה שומן עושה חצ'קונים..
כמובן שזה תלוי גם בגנטיקה.. אם יש לך גנטיקה של אחד שכל הפנים שלו חצ'קונים, אז אוכל זו לא הבעיה היחידה.. אבל אם יש לך אחד פה-אחד שם, אז זה כן קשור לאוכל.. ככה זה אצלי! אם אני עושה יום צ'יט עם ג'אנק פוד, למחרת יש לי חבר חדש.. אם אני מקפיד על תזונה טובה, הפנים שלי חלקלקות! ד"א, כשהייתי בckd, אכלתי הרבה שומן רווי והפנים שלי היו ממש חלקות! היו לי כל מיני השערות למה זה קורה.. כולן נשמעות הגיוניות, אבל אני לא יודע מה ההסבר.. |
ציטוט:
אחלי לפי מה ששמעתי הדבר הזה זה רצח אתה לא יכול להתאמץ יותר מדי אתה צריך לשתות המון זה סיוט לא? וזה הורס את הכבד.. (את כל זה שמעתי פה לפי זכרוני) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ