![]() |
גב:חתירה בישיבה בכבל (מרגיש שם את הפאמפ הכי הרבה)
חזה:לחיצה עם דאמבלים (מת על זה) רגליים:סקוואט כתפיים:לחיצת כתפיים עם דאמבלים בייספס:כפיפת מרפקים עם דאמבלים טרייספס:לחיצה צרפתית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רגליים:דדליפ/סקוואט
גב:פנדליי ראוז חזה:לחיצה עם דמבלים כתפיים:מילטרי פרס,hang clean יד ק:פטישים יד א:פשיטה בשכיבה בשיפוע שלילי עם דמבלים אמות:כפיפה מאחורי הגב עם מוט אוליימפי+אחיזות סטטיות |
ציטוט:
|
גב :שונא הכל
חזה:אוהב את כל סוגי הלחיצות חוץ מתחתון שהוא שנוא עלי ביותר רגליים:שונא את הכל אולי קצת סקוואטים זה נחמד אבל לא מעבר לזה דדליפט זה פשוט סיוט.. יד קדמית:אוהב כפיפות מרפקים עם משקולות ובעיקר עם מוט אולימפי יד אחורית:ממש אוהב פושדאוון לחיצה צרפתית ופשיטה עם משקולת מאחורי הראש כתפיים:דחיקה מאחורי העורף |
נתחיל מלמעלה:
כתפיים לחיצה עם kettlebells\מכונה או שכיבות שמיכה בעמידת ראש חצי חופשי (ז"א עם קיר רק לגיבוי ) חזה מקבילים (אגב שתבינו אין כזה דבר חזה תחתון , יש ראש סטרנל וקאביקולאר לא חזה עלעיון תחתון פנימי חיצוני לכו') בנץ' אינקליין בזווית גבוהה עם דאמבלס גב מטח......... אחיזות צרות רחבות עם הידיים מתחת ומעל המוט יד אחורית עוד לא מצאתי כ"כ לדעתי מקבילים ליד אחורית , שכיבות שמיכה יהלום , פושדאון עם יד אחת זה הדברים שאני עושה לחיצה צרפתית הורסת לי את המרפקים יד קדמית... כפיפות עם מוט בעמידה , בלי לחשוב על זה יותר מידי , שריר קטן כ"כ ולא ממש יפה שכולם מילא עובדים עליו 90% מהזמן של הידיים שזה 80% מל האימון שלהם אמותהחלק הכי יפה ביד לדעתי, אני עושה כפיפות אמה שונות עם דאמבלים מכל הזוויות שצריך בטן מה עם הבטן... אני לא ממש משקיע בזה אבל כמה כפיפות בטן מהצד לאלכסונים וכמה הרמות רגליים (כמו שצריך עם האגן לא כמו כל המסכנים שעובדים על הבטן כל הזמן חות מהיד קדמית) רגליים -- דדליפט או האק סקווט בלי ציוד מיותר וסיכון להתקע , ואני לא אוהב לג פרס |
ציטוט:
|
כפיפות בטן ומשגולות
|
גב: מסור
חזה: לחיצת חזה עם דאמבלים רגליים: סקוואט בייספס: כפיפות מרפקים מוט W טרייספס: לחיצה צרפתית כתפיים: משיכת מוט W לסנטר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ