![]() |
ציטוט:
וחבר'ה יש איזה מדריך להוריד מהורדות ישירות כמו ראפידשייר שהוא מוריד את כל הקבצים בלי שאתם עושים כלום. יענו מתנתק ומתחבר מהאינטרנט לבד וכותב את הקוד לבד. אם מישהו ירצה אני ישים פה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=311380 |
מי ישב ליקרוא את כל זה ?!
אבל תודה,תגיד מאיפה אתה מוכר לי רצח. |
חח אם אני נרשם אני יכול לחלק הזמנות ? למה אין לי מושג בכלל איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת ואין לי מושג מה יש לי... בעיקרון ביקשתי את זה כדי שאני אוכל לחלק לעוד הזמנות D:
מישהו יכול קצת לפרט מה אני עושה עם זה ומה הולך שמה ? אולי אני אתחיל להשתמש. |
ציטוט:
ואני מחדרה |
למרות שאין לי מושג על מה מדובר, באתי עכשיו לממש את ההזמנה שלי ממך, וזה אומר לי בדף שנאי צריך להיכנס ולהכניס את הקוד, סורי - ריגסטרישון איז קלווזד.
והבעיה היא שתוך שבוע ההזמנה פגה ועברו כבר חמישה ימים :\. מה עושים <? ומיטשהו יכול להסביר לי מה זה הדבר הזה שאני מנסה להירשם אליו ? |
ציטוט:
זה אתר טורנט פרטי שבו אתה משתמש בתוכנה להורדת טורנטים - כמובן סרטים משחקים כל החדשים במהירויות טובות. |
יעני הורדות ישירות כמו ראפיד שייר ?
|
אתה לא יכול לעשות כלום, כמו שנאמר לך; ההרשמה סגורה. כלומר אתה לא יכול להירשם(אפילו עם הזמנה) :]
חכה עד שיפתחו אותה מחדש. |
אבל עד אז תפוג ההזמנה שלי לא ?
|
כן, אבל אתה משתמש בביטרונט בכלל ? אם לא אז אתה לא צריך את האתר הזה.
|
לא, אני לא משתמש אחי.... אבל אם זה טוב אז אולי אני אעבור מאימיול לזה...
אבל כנראה שלא :) חחחחחחחח עד מתי לדעתך ההרשמה תהיה סגורה ? יש לי רק את מחר להירשם. |
ציטוט:
# 2007-07-04 - INVITATIONS CLOSED Invitations are down for the time being.For all of you that have their invites,do not worry,they won't expire.We will bring them back up in no time ^^ |
2 קבצים מצורפים)
בכל מקרה, מי שרוצה הנה המשתמש שלי. נרשמתי רק כדי לראות מה האתר שווה.
אני לא זקוק לזה יותר. |
תודה וורטקס, נקווה שזה נכון. בנתיים מישהו מוכן להסביר לי קצת על העסק ?
וביג באג אחי הפרטים לא נכונים ): |
ציטוט:
|
ביום ראשון הקרוב צפו לעוד 3 הזמנות.
|
אהה,
טעות כתיב. תוסיף g שיהיה bigbugbig. אין לי כוח לערוך את התמונה :] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ