![]() |
ציטוט:
|
המשקל הוא האמצעי, לא המטרה!
תכל'ס אני לא ממש מסתכל כמה אני מרים. תמיד תמיד אעבוד על מלוא טווח התנועה ובלי צ'יטים. לא אכפת לי אם רשום על המשקולת 1 קילו או 100 קילו. כשאתם מסתובבים ברחוב אף אחד לא יודע ולא מעניין אותו כמה דחקתם, מה שמעניין זה, איך אתם נראים! ביום שאני אהיה פאוור-ליפטר, אני אתחיל לרדוף אחרי המשקל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני? המממ בנצ' פרס 90X10 או 100X4.5 דדליפט רומני היה 90X8 והפסקתי לעבוד על האמס מאז דדליפט קלאסי-כרגע בלימוד עצמי.. סעמק מקווה שלא פצעתי את הגב לטווח ארוך. סקוואט-עדיף לא להגיד בכלל... :laugh: אבל אני משתפר!!! מיליטרי פרס בישיבה- 60 קילו על... 8? (דני, כמה עשיתי שלשום?) המממ מכשיר טי באר 80X6 |
פלוס אני רוצה להוסיף.
אני עובד כמדריך חדר כושר, לפעמים אני רואה כל מיני שחיפים מרימים יותר משקלים ממני. ואז אני מראה להם איך התרגיל אמור להיות מבוצע בצורה בריאה לגב וכו'. והם לא מסוגלים להרים אפילו שליש מהמשקל כמו שצריך. אז מה הקטע? על מי הם עובדים? |
ציטוט:
יש איזה בחור אחד במכון שלי ששוקל איזה 100 ומשהו קילו על 175 בערך, יחסית חטוב, נראה פצצה. הבעיה היא שהמשקלים שהוא מרים פשוט מצחיקים: יד קדמית 8 קילו, טי בר בקושי 35 קילו, חזה בקושי 80 קילו וכו'... לדעתי זה פשוט מגוחך! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז אני אעשה סדר בדברים. אני גם בעד להרים כבד. ברור לי שבנאדם לא יתפתח אם ירים כל היום בבנץ' 50 קילו. צריכים לשאוף למשקל גבוה יותר. אבל, קודם כל חשוב הביצוע של התרגיל!!! לבוא ולהגיד שאתם עושים הרחקת כתף עם 30 קילו...והביצוע נראה כמו הצרות שלי, אז מה הקטע כאן?? מי שלא הבין שיצביע, אני אסביר שוב. |
ציטוט:
|
סתם משהו קטן: אני רואה לפעמים אנשים במכון שמעמיסים משקל ועושים תנועות הכי לא נכונות שיש... מעוותים את כל התרגיל זה כבר לא צ'יט קטן זה ברמה של חבל על הזמן שהם מבזבזים במכון... לפעמים אני כמעט אומר משהו אבל הם לא נראים לי בעניין לשמוע הם אוכלים סרט שככה צריך...
|
במשקלים כבדים צ'יטים זה לא כזו מילה גסה.
|
אני לא עושה לעצמי שיאים ואף פעם לא חשבתי על שיאים חוץ ממתח..
שעשיתי 56 :| |
אני אגיד את זה ככה
טכניקה נכונה זה קריטי ,זה נכון ,אבל בהחלט יש מקום לקצת "שפת גוף" כדי לסחוט עוד כמה חזרות ובאמת להגיע לכשל מוחלט במילותיו של טום פלאטץ' ,כשל זה לא כשאתה לא יכול לבצע חזרה בטכניקה נכונה ,כשל זה כשאתה לא יכול להזיז יותר את היד. |
ציטוט:
וכבר מהסט הראשון שלו, אני צריך לעשות בייספס. אז זה מעבר לצ'יט או שמירה. אפשר לעשות צ'יט בחזרה האחרונה. אבל יש אנשים שמבצעים תרגילים ב100% צ'יט ו50% טווח תנועה. זה לא לעניין. |
ציטוט:
זה אני מסכים |
ציטוט:
אם מישהו רושם משקלים שהרים ואתה לא היית לידו וראית את רמת הביצוע והשמירה עליו...אז הכל פיקציה. |
ציטוט:
בנימה זאת מתי אנחנו מתאמנים ביחד יקירי ? |
ציטוט:
נשאיר את השרשור כאן נקי. :jockey: |
טוב לפני שלוש וחצי שבועות סיימתי חיטובון אז ירדתי קצת ובגלל שבחרתי כרגע להתבסס על אימון לינארי דמוי Hst,עוד לא בדקתי את טווחי החזרות הנמוכים החדשים שלי במסה, אז אלה הישנים...
רגליים: יש לי ברך דפוקה ברגל ימין שפשוט קורעת אותי מכאבים במידה ואני עובד עליהן, אז אפשר להגיד שאני די מושבת בהן כבר המון זמן, לפני שנפצעתי הייתי עושה בסקווט 100 קילו ב5 חזרות ... ידיים: כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט W בשיא הקודם עשיתי חמישיה עם 26.75 כל צד(אחיזה צרה), עכשיו אני לא יודע. לחיצה צרפתית, בלי שיפוע הrm5 בשיא הקודם היה בערך 30-32.5 כל צד(ירדתי בסט השני). כרגע עם שיפוע שלילי 30 זה הrm10 שלי. גב: טיבר חופשי, תלוי מאוד בזוית של הגוף- המקסימום שעשיתי הוא 5*120 ולא לכשל אבל לא כלכך נמוך. פולי עליון-בשתי האחיזות סיימתי עד היום בקלות את כל המכונות שנתקלתי בהן. בשיא הקודם הייתי עושה 5 חזרות מתח עם עוד 65 קילו עלי (ועוד בסביבות ה90 קילו של משקל גוף, ידיים באחיזה רחבה כשאני מקפיד, שכשהזרוע בקו של הכתפיים, הזוית במרפק היא 90 מעלות) . אחיזה ברוחב כתפיים אני לא עושה, אבל אני כנראה מרים הרבה הרבה יותר. חזה : בלי שיפוע בשיא 5*147.5 .בחיטובון , מישהו עשה לי ביטצינג ,אז לא התאפקתי והרמתי מקס ,אז ירדתי איזה 5 קילו, ואני מקווה שאני יחזור. עליון ,המקסימום שניסיתי ב5 חזרות היה110 , לפני אימון עשיתי 10 של 105 קילו ועוד לא לכשל אז אני מניח שלפחות בזווית הזאת כבר התחזקתי(הrm 10 שלי ברגיל נשאר משום מה 120). כתפיים(די חלש בגלל פציעות): אחרי שאני נכנס לזה קצת, אני עושה לחיצת כתפיים עם דאמבלים של 30 קילו כל צד ב10 חזרות. ציטוט:
ציטוט:
במשקלים גבוהים אם אתה עובד בצורה פוצעת אתה גמור. צריך רק להזהר מקשת מוגזמת בגב, זה הציט היחיד שיכול לפצוע רק אחרי שנים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ