![]() |
שלי
1. 300 3. סופרקרוס 2. טרויה 4. מהיר ועצבני 1+2+3 5. שודדי הקריביים 6. מהיר ללא גבולות |
1.המסע(ז'אן קלוד ואן דאם)
2.הסרט של הקפוארה של ואן דאם. 3.נערי הטסטוסטרון 4.שרק3 5. משחק מכור 6.מהומה בשנחאי 7. שלוש מאות 8.עידן הקרח 2 9. יחצ"ן המסיבות 10. גרין מייל(סרט עצוב אבל שולט) והסרט של איש משפחה הוא חרא סרט. שידרו את הסרט בתור פרקים בסידרה. בסרט רואים את סטואי העתידי(כדי לא להרוס למי שרוצה לראות זה כל מה שאני אגיד) |
הסרט של פמלי גיי ממש לא משהו יחסית לסרט של סאות' פארק, אבל פמלי גיי זו הסדרה הכי גאונית ומצחיקה שי פעם היתה.
|
זה נראה כאילו כתבת pamly gay
|
כל סרט עם אדוארד נורטון - שחקן מעולה.. נדיר שיש כאלה..
(פחד ראשוני,מועדון קרב,אמריקה x, ההימור האחרון, אמן האשליות, הג'וב האיטלקי..) |
יש הרבה
300 טרויה לגעת ביהלום מת לחיות כל הסרטים חבל על הזמן גברים בשחור היה טוב jack ass בן זונהה במבי עקיצה ב 60 שניות המעניש סרט טוב מהיר ועצבני כל השלושה משו לפנים רמבו רוקי ויש עוד הרבה שאני לא חושב עליהם עכשיו =) |
שלי :)
1. 8 מייל 2. רוקי (כל הסדרה) 3. מת לחיות (כל הסדרה) 4. אסקימו לימון (כל הסדרה) 5. יחידת האמיצים 6. ספרות זולה 7. שם קוד:דג חרב 8. אייס ונטורה (שני הסרטים) 9. המאמין 10. רמבו (כל הסדרה) |
1)סנאטץ'
2)מועדון קרב 3)לב אמיץ 4)גלדיאטור 5)הסמוראי האחרון 6)מונטין פייטון והגביע הקדוש 7)הקדושים מבוסטון 8)המאמין 9)אמריקה X 10 ) השעה ה25 |
הטיטאנים - אני חושב שככה השם ..
גלדיאטור שודדי הקריביים הקדושים מבוסטון הסמוראי האחרון לב אמיץ זה לא לפי הסדר יש עוד כמה אבל אלו מה שצצו בראש ארבל יש לך טעם טוב =] |
ציטוט:
אם כן אז השם הוא לזכור את הטיטאנים |
1.טקסי 1
2.טקסי 2 3.טקסי 3 =) 4.אייס ונטורה 1 5.אייס ונטורה 2 6.ufh |
1 גלדיאטור
2 שליחות קטלנית 2 3 טרויה 4 לב אמיץ 5 300 6 מהיר ועצבני 7 שרק חחח כן סרט חזק 8 שודדי הקריבים 9 באים לאמריקה (עם אדי מרפי) 10 יום חופש של ביולר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שלי, הסנדק גלדיאטור 300, ו300 הספרטנים הישן. אמירקן X ליאון הצלצול גוטיקה One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) סרט מומלץ בחום!!!!! Girl interrupted עם Angelina Jolie פשוט חובהה לראות! MENI תוריד תסרט הזה!! |
ציטוט:
בימנו הסרטים הרוסיים ממש השתפרו וניהו ממש רמה...ממש יפים ומעניינים |
ציטוט:
חח יש יותר יפים, ומה הכנסת את כרוניקה של אקדח? חחח יש פי אלף יותר יפים מזה חחחחח ד"א מת לצחוק 1-2-3 :):):):) היו ענקיים :) אה וגם את: Shark's Tail = תפוס ת'כריש, סרט מרגש :blush: :blush: :cry_1: :cry_1: חחח |
|
הכי טוב זה Last Girl Standing סתםםםםם חחחח
הכי טוב שלי זה הפיראטים מקריבים 1,2,3 |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ