ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סיפור מטורף של בחור מאתר מקושרים - טירוף! (https://israelbody.com/showthread.php?t=14451)

Dino Psaras 16-07-07 13:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אבל איך הוא יכול לחשוד ששתיהן הן אותו בן אדם אם הוא מכיר באופן אישי את ליהי (פגש אותה במסיבה) וההוא שנסע לטורונטו והגיע למקום עבודתה של לינור מור גילה שלימור אכן קיימת. :/

את זה הוא גילה לבסוף. לפני שאלירן גילה שלינור מור היא באמת בחורה שחייה בטורנטו, הוא חשד באותה ליהי שהייתה לה אובסיסה לאתר מקושרים, והיא במקרה גם נסעה לקנדה חח..

מה שהתברר כשגוי כמובן!

קיצר, סיפור הזוי לחלוטין - אבל הבנאדם יצא דפוק! הרי הוא יודע שלינור מור אמיתית והוא יודע איפה היא עובדת, למה לא לעשות עוד מאמץ קטן ולמצוא אותה?

VoRteX 16-07-07 13:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
זה כמו שוקס , ונראה לי מזלך ומזלנו שאנחנו לא מנויים באתר ..
עוד ניפול על איזה לינור מור

אתם יכולים להמשיך להגיד כמה שוקס, מקושרים ו-showme זה חרא, אבל אני מכיר אנשים שמוציאים משם פול זיונים.... :flowers:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
את זה הוא גילה לבסוף. לפני שאלירן גילה שלינור מור היא באמת בחורה שחייה בטורנטו, הוא חשד באותה ליהי שהייתה לה אובסיסה לאתר מקושרים, והיא במקרה גם נסעה לקנדה חח..

מה שהתברר כשגוי כמובן!

קיצר, סיפור הזוי לחלוטין - אבל הבנאדם יצא דפוק! הרי הוא יודע שלינור מור אמיתית והוא יודע איפה היא עובדת, למה לא לעשות עוד מאמץ קטן ולמצוא אותה?

אני חושב לעצמי מה הייתי עושה לה אם הייתי תופס אותה... שובר לה ת'פנים? אבל זה לא יפה להרביץ לבנות...

Dino Psaras 16-07-07 13:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
אני חושב לעצמי מה הייתי עושה לה אם הייתי תופס אותה... שובר לה ת'פנים? אבל זה לא יפה להרביץ לבנות...

יפה או לא, אחרי הפגישה היא הייתה נראית כמו מסך פלזמה.

ואיזה זיונים מהשוקס? כולן שם פאקצות מטומטות בנות 15. בבריכה אצלנו כבר יותר קל למצוא חח :sbb4:

Troya 16-07-07 13:54

הזוי.

Yoshi-Moto 16-07-07 13:56

אני שבועיים לא נגעתי במחשב, עכשיו אני יושב 10 דקות נהייה לי כאבי ראש :\
בעייתי לקרוא זה מפוצץ לי את הראש אני קורא בחלקים אני בטח אסיים רק מחר :dry:

- Idan - 16-07-07 14:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
זה כמו שוקס , ונראה לי מזלך ומזלנו שאנחנו לא מנויים באתר ..
עוד ניפול על איזה לינור מור

את האמת, היו לי סיפורים כאלה באייסיקיו לפני כמה שנים אבל בקנה מידה הרבה יותר קטן, בלי כל הקטע של האיומים ומעורבות של גברים אחרים. מאז אני לא מתכתב יותר באייסיקיו בין היתר בגלל כל המשועממים שמסתובבים שם שמתחזים לאנשים אחרים.

ZoonD 16-07-07 14:02

Fuck חחח מזה ?
אבל הבנאדם אכל יותר מדיד סרטים אפשר לחשוב מה היו עושים לו ?
עדיף לנתק את הקשר וללכת לישון , איזה סיפור הוא עשה מזה

Moshe 16-07-07 14:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
את האמת, היו לי סיפורים כאלה באייסיקיו לפני כמה שנים אבל בקנה מידה הרבה יותר קטן, בלי כל הקטע של האיומים ומעורבות של גברים אחרים. מאז אני לא מתכתב יותר באייסיקיו בין היתר בגלל כל המשועממים שמסתובבים שם שמתחזים לאנשים אחרים.

אני מאמין שלכולם היו קשרים וירטואלים דרך המחשב ובאיזשהוא שלב הם התפוצצו וכדומה , אבל נקח לדוגמה את הבן אדם שנרשם לאחרונה שם אלירן23 שניהל איתה קשר 8 חודשים , היא שלחה לו מתנה 12 קילו קופסה וזה לא מעט כאחד ששולח ומקבל חבילות מארה"ב במשקל של חצי מזה , זה וואחת הוצאה רק המשלוח אפילו .
נעזוב את זה , הוא טס לשם לטורנטו (כרטיס עולה לערך 1000$) , והיא לא הייתה שם , ניתקה את הקשר , הוא פוטר מהעבודה , נסע למזרח (אני מניח הודו) , כדי לצאת מהשוק , הוא היה גם יכול להתאבד וזה נשמע דפוק כזה "מה איך משהו שהכיר מישהי באינטרנט עושה דברים כאלה כאילו הוא היה מאוהב שנים במישהי והיא זרקה אותו"
אז לא יודע תאמת זה נראה לי כי מתאהבים בבן אדם כמו שהוא באופי שלו , בכלל לפני שלא מדברים בוידאו לא הייתי יוצא בשבילה מהבית אבל ניחה יש אנשים אחרים ומשונים ולדעתי קשר דרך האינטרנט יכול להתממש רק לאחר הרבה מפגשים , דייטים וכדומה יש לי משהו בעבודה שהתחתן עם מישהי דרך אתר הכרויות הוא יצא ל150 דייטים לפני זה , עדיף ללכת למצוא מישהי ברחוב כבר מאשר לעבור את הסבל הזה...(ובדרך לעבוד על הביטחון העצמי שלך).

IGOR 16-07-07 14:31

חחחחחחחחחחחח סתם סיפור הזוי.!יענו קראתם הכל?

Jones 16-07-07 14:37

לא היה לי כח לקרוא...תסכמו...ובאמת יש שם פול כוסיות...אבל חברה שלי מונעת ממני להירשם לכאלו דברים.חחח

סהר! 16-07-07 15:13

קראתי חלקית כל הסיפורים האלה ידועים!
המסקנה היא לא להכיר בנות דרך האינטרנט

gil-Nissim 16-07-07 15:25

פאק איזה סיפור ישבתי וקראתי הכל במכה..
זה היה מותח ברמות,אבל לא הבנתי איך זה הגיע לצבא ומאיפה כל הדמויות האלה צצו..
איזה הזוי זה,אם יעשו מזה סרט זה יהיה להיט עולמי שישבור קופות :wacko:

angrymofo 16-07-07 15:37

מה המניע שלה? זה נשמע סתם מטורף.

gil-Nissim 16-07-07 15:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי angrymofo
מה המניע שלה? זה נשמע סתם מטורף.

חח את זה אפילו זה שיפרסם את הכתבה לא יודע.

Desperado 16-07-07 16:24

כוס אמק כל זה קראתי והוא לא מצא את השרחוטה מה עשינו בזה??!?!

Goldberg 16-07-07 17:39

נשמע הזוי לגמרה, עד עכשיו אני לא מבין מאיפה הגיע כל הסיפור לצבא ועד כמה הלינור הזו חולנית שהיא אפילו שלחה לו חבילה עם בגדים וכו..
מטורף.

-venom- 16-07-07 18:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
פאק איזה סיפור ישבתי וקראתי הכל במכה..
זה היה מותח ברמות,אבל לא הבנתי איך זה הגיע לצבא ומאיפה כל הדמויות האלה צצו..
איזה הזוי זה,אם יעשו מזה סרט זה יהיה להיט עולמי שישבור קופות :wacko:

רועי הזה שהוא הכיר בסוף שעזר לו לפתור את הכל הכיר כמה מהמפקדים של א' בצבא.. ככה שהם די הקשיבו לרועי מאשר לא'..

ThaiB0X 16-07-07 18:32

וואי איזה סיפור מטורף 0_0

maradona 16-07-07 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי -venom-
רועי הזה שהוא הכיר בסוף שעזר לו לפתור את הכל הכיר כמה מהמפקדים של א' בצבא.. ככה שהם די הקשיבו לרועי מאשר לא'..

אם אני לא טועה זה ירון ג' זה שהכיר גם מפקדים מהצבא ואמר להם מה קורה מהצד השני

Mikeo 16-07-07 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Goldberg
נשמע הזוי לגמרה, עד עכשיו אני לא מבין מאיפה הגיע כל הסיפור לצבא ועד כמה הלינור הזו חולנית שהיא אפילו שלחה לו חבילה עם בגדים וכו..
מטורף.

כן, מי שהיא לא תהיה היא אשכרה חולה בראש... ליצור קשר רציני עם גברים, שיחות במשך שעות, מתנות, רומנים... היא ממש עשתה ה-מ-ו-ן כדי לפתות אותם ואז לזרוק אותם... בחורה חסרת מצפון וחסרת חיים... הלוואי ימצאו אותה שמה בטורונטו וישימו אותה בכלא, או חותר טוב בטיפול פסיכיאטרי...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ