ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כך משתלטים הערבים על אדמות ירושלים... מתחת לאף שלנו! (https://israelbody.com/showthread.php?t=14369)

ShaySE 15-07-07 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
עסק שלי, אני אבחר את מי להעסיק - לא?

אני מסכים איתך שזה עסק שלך,

אבל תגיד לי רק, מה בעיה שלך להעסיק אתיופיים?!?!?!!?
הם יהודים כמוך וכמוני, אז הם שונים במראה שלהם אז?

אני לא אומר שאין לך זכות להעסיק את מי שאתה רוצה, אבל אתה שולל קבוצת אוכ' לגיטימית לגמרי אתה לא חושב?

P-a-n-1-c 15-07-07 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mushpaon
אני מסכים איתך שזה עסק שלך,

אבל תגיד לי רק, מה בעיה שלך להעסיק אתיופיים?!?!?!!?
הם יהודים כמוך וכמוני, אז הם שונים במראה שלהם אז?

אני לא אומר שאין לך זכות להעסיק את מי שאתה רוצה, אבל אתה שולל קבוצת אוכ' לגיטימית לגמרי אתה לא חושב?

בגלל שרובם ככולם חסרי השכלה ורובם באים ממשפחות שהחינוך לא בראש סדר העדיפויות שלהם.

בולט, חוקי לא חוקי, מה אכפת לי? אני אעסיק מי שבא לי ואעשה ראיונות עבודה למי שבא לי.

ShaySE 15-07-07 19:51

ציטוט:

בגלל שרובם ככולם חסרי השכלה ורובם באים ממשפחות שהחינוך לא בראש סדר העדיפויות שלהם.

בולט, חוקי לא חוקי, מה אכפת לי? אני אעסיק מי שבא לי ואעשה ראיונות עבודה למי שבא לי.

איך שאתה רוצה, אבל אתה מכליל יותר מדי... :dry:

Bullet 15-07-07 19:54

ציטוט:

יש אתיופים שהם סבבה לגמרי. מעט מאוד, אבל יש.

מה אכפת לך? סבבה, רק שיתבעו אותך על גזענות.

P-a-n-1-c 15-07-07 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
יש אתיופים שהם סבבה לגמרי. מעט מאוד, אבל יש.

מה אכפת לך? סבבה, רק שיתבעו אותך על גזענות.

אני לא אתלה בגדול שלט שאוסר על ראיונות עבודה להומואים, אבל וואלה אם יבוא אליי אחד הוא לא יתקבל כבר מראש.

Bullet 15-07-07 19:58

ציטוט:

אני לא אתלה בגדול שלט שאוסר על ראיונות עבודה להומואים, אבל וואלה אם יבוא אליי אחד הוא לא יתקבל כבר מראש.

זה כבר משהו אחר, רק למה הומואים?

P-a-n-1-c 15-07-07 19:58

ציטוט:

זה כבר משהו אחר, רק למה הומואים?

כי אני שונא אותם בדם
שונא אותם יותר מאשר שאני שונא ערבים

Bullet 15-07-07 20:09

ציטוט:

כי אני שונא אותם בדם
שונא אותם יותר מאשר שאני שונא ערבים

יותר מאשר שונא ערבים? למה??! מה הם עשו לך?

///Efi/// 15-07-07 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
אגב. שכל אחד יתקשר, אם יש לכם בעיה, אז מחסוי, ועדיף כמה שיותר בשעות הקטנות של הלילה, ויביא בהם שלל קללות בערבית. שירשום מה הגיבו לו. יהיה קטעים.

היתקשרתי

P-a-n-1-c 15-07-07 20:12

ציטוט:

יותר מאשר שונא ערבים? למה??! מה הם עשו לך?

קיימים. גועל נפש. פשע נגד האנושות הדבר הזה.

Bullet 15-07-07 20:22

ציטוט:

קיימים. גועל נפש. פשע נגד האנושות הדבר הזה.

פשע? למה, כי זה גועל נפש? מה אם אשמים בבעיה שלהם? אתה שונא גם חולי סרטן? זה גם די מגעיל, כימותרפיה לא עושה טוב למראה של בן אדם.

מה אכפת לך מאנשים שאין להם משהו נגדך. זה לא שההומואים רוצים שכל העולם יהיה הומוסקסואלי או משהו כזה...

///Efi/// 15-07-07 20:27

ציטוט:

פשע? למה, כי זה גועל נפש? מה אם אשמים בבעיה שלהם? אתה שונא גם חולי סרטן? זה גם די מגעיל, כימותרפיה לא עושה טוב למראה של בן אדם.

מה אכפת לך מאנשים שאין להם משהו נגדך. זה לא שההומואים רוצים שכל העולם יהיה הומוסקסואלי או משהו כזה...

אני מבין אותו דווקא למרות שהבעיה שלי היא לא שהם הומואים אלה שהם מיתחפשים לנשים (די כוסיות אם יורשה לי לומר) ואתה מתחיל לפנטז דברים מלוכלכים עד שפיתאום אתה מגלה שזה גבר ואת מרגיש מגעיל!! וכל פעם שאתה אם בחורה ביחידות התמונה הזאת עולה לך לראש:wacko: :shok1: :eek:

Bullet 15-07-07 20:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
אני מבין אותו דווקא למרות שהבעיה שלי היא לא שהם הומואים אלה שהם מיתחפשים לנשים (די כוסיות אם יורשה לי לומר) ואתה מתחיל לפנטז דברים מלוכלכים עד שפיתאום אתה מגלה שזה גבר ואת מרגיש מגעיל!! וכל פעם שאתה אם בחורה ביחידות התמונה הזאת עולה לך לראש:wacko: :shok1: :eek:

חחחחחחח נראה לי יש לך טראומה :laugh:

Mikeo 15-07-07 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///

טרנסווסטיטים, :):):):)... ראיתי פעם תוכנית על אחד כזה, איזה בן אדם מטורף! גבוה, כתפיים רחבות, פנים גבריות, גנטיקה מצויינת, ולמרות זאת הוא העדיף להיות אשה :ohmy:

trhetrhe 15-07-07 20:54

מה שהולך בפסגת זאב ובגילה זה כלום לעומת מה שיש אצלי בשכונה (ארמון הנציב), השכונה שלי נמצאת ליד 2 כפרים ערביים ממש סמוך, אפילו האוטובוס כמעט נכנס לכפר שלהם.....
הם כל הזמן מסתובבים בשכונה בלי פחד, אני זוכר לפני איזה חודשיים הסתובבו ערבים ליד הבית של חבר שלי, סוס רצח.....היו 3 ערבים 2 קטנים ואחד בן 17-18, הוא בא לגדול עושה לו "מה אתה עושה כאן?" הערבי עונה לו" אני הולך לדואר! (שבת הדואר סגור חחח)" חבר שלי בא הוריד לו נגחה ההוא נפל מהאופניים וירק עליו וברח, הוא פתח לו את הראש!

ת'אכלס מפחיד היום להסתובב בארמון, לפני חודש גם בערך היה ניסיון של אונס באיזה גן שעשועים פה קרוב לבית שלי ע"י ערבים!

Leo 16-07-07 00:49

מה שהכי מעצבן זה שמי שעושה הכי הרבה רעש מהבעייה הדמוגרפית (ליברמן) בעד חילופי שטחים רק באזור הגדה וכו' (לספח התנחלויות ולתת כפרים ערבים לערבים , ולספח את מזרח י-ם )
אבל כל הערים שכבר מסופחות ויש בהם ערבים הוא לא אומר כלום.

צריך מנהיג עם בייצים שיכול להכנס לתוך יפו עם מסוקים ומיניגאנים ולשטח את כל האזור הזה מסביב למגדל השעון שמה יש עסקים ערביים או פשוט לגרום ל80% מהם להגר מהר מספיק

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ