![]() |
ציטוט:
בתאריך 16.7.2007 האדמו"ר יהיה בן 31 והגובה שלו הוא 1.69 . אני לא משוחד אבל התמונות לא יצאו משהו ולא עשו חסד עם האדמ"ור אם רואים אותו במציאות זה שתי דברים שונים לגמרי . הייתם צריכים לראות את המבטים והתגובות של האנשים כאשר הוא הגיע במציאות זה נראה אחרת לגמריי . יש לו איכות שריר ברמה גבוה מאוד . הוא פרופורציונאלי , שילוב של כל השרירים אשר משתלבים בהרמוניה יפה עם כל הגוף בצורה מאוזנת מאוד .והכי חשוב אבל באמת הכי חשוב הוא טיבעי לחלוטין וזה הפלוס הגדול ביותר עבורו . אין טעם שסתם נתווכח כאן ויכוחיי סרק יש לנו פחות מחודש וחצי לתחרות ואז כולנו נהייה חכמים יותר . אני מהמר על האדמו"ר ומי שקצת ותיק כאן בפורום יודע שאני לא נמנה עם אחד מחסידיו . |
ציטוט:
בפיתוח גוף זה רק מינוס... לארבל היה בחתימה משפט פשוט גאוני! "להאשים באדיבילדר שלוקח סטרואידים זה כמו להאשים דוגמנית ששמה סיליקון". אם הוא מקצוען, והוא מתיימר להיות כזה, אין מנוס. |
יודע מה ניגרי ? יש היתערבות :)
|
ציטוט:
ליואב יש מאסה מצויינת - אבל הוא חייב להתחיל לקחת את עצמו בידיים מבחינת החיטוב וגם לתת דגש לרגליים. אם הוא יעשה את זה - יש על מה לדבר. להוציא מילה טובה מהניגרי זה נדיר . אנטון תודה רבה לך על המילים הטובות שאתה כותב אני מעריך את זה מאוד הרבה מעבר למוניטין . אני כעת לא שומר על תזונה נכונה כלל ולא לוקח שום תוסף מזון כבר למעלה מי ארבעה חודשים . החיטוב קשה ללא ספק והאירובי משעמם למוות אך אני משתדל . היואב שתראו בתחרות בקהל יהיה שונה מהיואב בתמונות זה בטוח . התמונות צולמו לאחר ארוחת צוהוריים מפוצצת במלון ממש דקות לאחר הארוחה , אני לא מגולח ולא מרוח בשמן אם הדברים היו טיפה אחרת התמונות היו נראות טוב יותר . אני הראשון שיכתוב שיש לי לפחות 25 אחוזי שומן כעת אני לא מתבייש בזה ואין לי בעייה בזה בכלל . אך אני מנסה להשתפר ועובד על זה כעת . |
האמת שגם אני ציפיתי ליותר..אבל אני בטוח שהאדמו"ר אכן בעל רמה כמו שניגרי אמר... |
ציטוט:
אחי, אתה בחור גדול, אתה חי Bb ואני חולה על הגישה שלך. זה מספיק כבר למוניטין. אבל רק על היציאה החזקה הזאת, אני רושם אותך למינוי מוניטין אצלי. |
ציטוט:
פששששש מרויחים טוב בצה"ל אחי, חבל שלא חתמתי קבע...:wiggle: (בעצם לא היו מחתימים אותי) |
ציטוט:
|
ציטוט:
מקווה שתעמוד בתשלומי משכנתא אחרי שתפסיד |
יאללה נחיה ונראה,איך אפשר לשפוט לפני הזמן ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה אמרת אני הסכמתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא מהמר על עומר שעשה באמת התקדמות נהדרת, אבל. בנאדם התחרה באוגוסט, לגוף לוקח לפחות חודש להתחיל להתאושש ולפתח מאסאת שריר. הינה אנחנו בספטמבר. הלאה 10, 11, 12, 1, 2, 3 , והופ מתחילים חיטוב. ספרנו חצי שנה של מאסה. בחצי שנה אתה לא מדביק כזה פער, אין חיה כזאת. |
ציטוט:
נחיה ונראה אני שם 50 זוזים על ראשו של עומר :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
light weight baby! :sbb4: :sbb4: :sbb4: |
ציטוט:
*ארבל זומם להישתלט על עולם פיתוח הגוף הישראלי ומתחיל לאגור משאבים לקנות טרן ובולדנון בכמויות היסטריות* |
ציטוט:
|
ציטוט:
לך על האורגינל הורטרינרי ,הכי טוב והאריזה הכי מצחיקה בעולם בזמנו חבר שלי לקח את זה ורשום על הקופסא " for cats dogs and horses only" התחלתי לצחוק עליו שעות על זה שמהיום הוא כלבלב שעונה לשם רקסי .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ