Night_Wolf |
13-07-07 16:46 |
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
יותר מחצי מישראלבודי נמצאים בפורום שלהם. אני מגן עליו בתור מפתח גוף. הרבה אנשים מפה שאין להם את הנסיון ואת הידע שלו, ולרובם גם את הגוף שלו שופכים עליו זבל בלי סוף. לא התייחסתי לאופי שלו. אני לא מכיר אותו בכלל. ודי להתנהג כאילו הפורום שלך. תעזוב, תעזוב, תעזוב, תעזוב... פורום זה בשביל תגובות וכל אחד יגיד מה שבא לו כל עוד זה לא קיצוני. ואני לא אמרתי שום דבר קיצוני. יש פה אנשים שאני נהנה לדבר איתם - אז למה שאני אעזוב?
אני לא אוהב את הירידות שלהם על הפורום הזה ואני גם לא אוהב את הירידות של הפורום הזה על הפורום שלהם. סתם גידופים מטומטמים חסרי בסיס משני הצדדים בלי לדעת מי צודק ומי טועה.
|
שמע,זה לא ה"פורום שלהם" ולא ה"פורום המתחרה" זה רק הדרעק המעפן הזה!!!!!!!!
אני נכנסתי ל"פורום שלהם" ולא ראיתי משתמשים יורדים שם על ישראלבודי ראיתי רק את הפליץ הזה פותח פוסטים וכותב הודעה שלוקחת 4 עמודים רצופים ומספר כמה שה"פורום שלנו" חרא ולא טוב ויש פה תינוקות ולא צריך להכנס לפה ואז "ההנהלה שלהם" (שספרה לי בעבר מה הם חושבים על גרשגורן שמציף את האתר בהודעות הספאם שלו) פשוט מוחקים את הפוסט או נועלים אותו.
אין לי ריב שם אם אף אחד דווקא יש שם אחלה אנשים ומקצוענים פשוט הדרעק הזה מצחיק אותי בהודעות שלו אז אני צוחק עליו בחזרה,ומעצבן אותי שאחד כמוך פה שבד"כ תמיד שלילי,עצוב,כועס,רגזן חייב להרוס את האוירה אז פשוט רשמתי תגובה קצת קיצונית בפוסט הזה ורשמתי לך כבר למה אני לא רוצה שאחד כמוך יגיב לי או יצטט אותי.
|