ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יווווווווו אני לא מאמין!!! [ספוילר לסידרה הב&# (https://israelbody.com/showthread.php?t=14207)

BiG_BuG 12-07-07 22:18

מכל הקללות העסיסיות שקיבלת, זה מה שפגע בך ? :-\

flikeron 12-07-07 22:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BiG_BuG
מכל הקללות העסיסיות שקיבלת, זה מה שפגע בך ? :-\

חחחחחח אוי לא קיללו אותי אני הולך עכשיו לבכות... דוגרי סבבה ראיתי תפרק התלהבתי יתר על המידה, הגזמתי ,פתחתי שונא מיותר ,והלכתי.
חזרתי אחרי שעה וזה התוצאות אני מצטער באמת אם פגעתי במישהו מחקתי את התוכן... עצם זה שאתם מקללים ככה זה מראה את הגוף שמבפנים אצלכם כמו שנאמר דרך ארץ קדמה לתורה ,זה מראה על הברבריות של חלק מהאנשים פה אבל קדימה...
קיצר סורי.

IRON-MASS 12-07-07 22:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי flikeron
חחחחחח אוי לא קיללו אותי אני הולך עכשיו לבכות... דוגרי סבבה ראיתי תפרק התלהבתי יתר על המידה הגזמתי פתחתי שונא מיותר והלכתי חזרתי אחרי שעה וזה התוצאות אני מצטער באמת אם פגעתי במישהו מחקתי את התוכן... עצם זה שאתם מקללים ככה זה מראה את הגוף שמבפנים אצלכם כמו שנאמר בתורה דרך ארץ קדמה לתורה זה מראה על הברבריות של חלק מהאנשים פה אבל קדימה...
קיצר סורי.

אמרתי מקודם, אני איתך לאורך כל הדרך, אנשים עושים טעויות וצריך לדעת לסלוח.:flowers:
תהיו בטוחים שהוא לא עשה את זה בכוונה.

מתן18 12-07-07 22:25

ציטוט:

חחחחחח אוי לא קיללו אותי אני הולך עכשיו לבכות... דוגרי סבבה ראיתי תפרק התלהבתי יתר על המידה הגזמתי פתחתי שונא מיותר והלכתי חזרתי אחרי שעה וזה התוצאות אני מצטער באמת אם פגעתי במישהו מחקתי את התוכן... עצם זה שאתם מקללים ככה זה מראה את הגוף שמבפנים אצלכם כמו שנאמר בתורה דרך ארץ קדמה לתורה זה מראה על הברבריות של חלק מהאנשים פה אבל קדימה...
קיצר סורי.

כמו שאמרו חכמונו ז"ל:

"סוף מעשה,במחשבה תחילה יא טמבל!"

zidan 12-07-07 22:27

ציטוט:

חחחחחח אוי לא קיללו אותי אני הולך עכשיו לבכות... דוגרי סבבה ראיתי תפרק התלהבתי יתר על המידה, הגזמתי ,פתחתי שונא מיותר ,והלכתי.
חזרתי אחרי שעה וזה התוצאות אני מצטער באמת אם פגעתי במישהו מחקתי את התוכן... עצם זה שאתם מקללים ככה זה מראה את הגוף שמבפנים אצלכם כמו שנאמר בתורה דרך ארץ קדמה לתורה ,זה מראה על הברבריות של חלק מהאנשים פה אבל קדימה...
קיצר סורי.

א=זה לא רשום בתורה ,חז"ל אמרו את זה.
ב-מה הקשר בכלל חחח

benwin21 12-07-07 22:53

איך אתה יודע מה קורה???? כבר סיימו לעשות את הסידרה?????

מקסימום תתאמנו חזק ובסוף תשכחו מה הוא כתב

VoRteX 12-07-07 23:00

ציטוט:

חזרתי אחרי שעה וזה התוצאות אני מצטער באמת אם פגעתי במישהו מחקתי את התוכן... עצם זה שאתם מקללים ככה זה מראה את הגוף שמבפנים אצלכם כמו שנאמר דרך ארץ קדמה לתורה ,זה מראה על הברבריות של חלק מהאנשים פה אבל קדימה...
קיצר סורי.

תפסיקו לשחק אותה תמים, זה ברור שפתחת את הנושא על מנת לפגוע בחברי הפורום הצופים בסדרה.
עכשיו תשלם.

Dino Psaras 12-07-07 23:12

אני מבין את ההתלהבות שלך, זאת אחלה סידרה ויש ממה להתלהב ולהנות - אבל רבאק יא בנאדם מה יש לך גחלים במוח??

Powerlifter 13-07-07 00:14

למממהההההה דוד הכי טוב ימות למה?!?!?!?!
האמת זה היה צפוי =\

Kachok 13-07-07 01:13

ציטוט:

יאללהה מה קרה זה לא היה בכוונה אני מבקש סליחה ממי שפגעתי בו..

ומה אתה חש תראה איך אתה מתנהג כמו בגן חובה שבונים ארמון בחול ילד קטן לך לאכול קבוקים יא טמבל

תרגיע:closedeyes:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ