![]() |
אביב אני אומר לך תהיה רציני תתחיל לאכול
|
צודק זה פוטושופ
|
אח קטן וחטוב שלנו...תכנס למטבח אחי תיתחרע על פחמימות לך לחדר כושר תעלה משקלים ואני ממליץ לך על GAINER ושיהיה לך בהצלחה בעליה במסה גבר ותעדכן בתמונות
בהצלחה כריש :jockey: |
אחי למה עם פוטושופ...
פעם שניה כבר שאתה עושה את זה? אף אחד פה לא יורד על כאלה עם גוף לא גדול במיוחד או לא חטובים במיוחד... תהיה כנה. |
תגידו אם אני מגדיל בפוטושופ זה נשאר לתמיד?
|
לפותח השרשור אחי אתה סוס אמרו לי שאתה מר ישראל הבא ל45 קילו
|
ציטוט:
אבל תזהר זה כמו אבקת חלבון...זה מקטין תביצים |
ציטוט:
עם חיטוב וייבוש הוא יהיה בערך 35-40... עריכה:בדוגרי איך אפשר לישקול ככה קצת? ולמה עשיתה בפוטו שופ???עכשיו זהו הלך לך כל האמון בפורום..כולם עכשיו יודעים שאת זיין שכל |
Avivgoz, יא חתיכת אפס, :):):):).
איזה פוטושופ בטרפז :):):):) (אם כבר עשית פוטושופ, אז תעשה גם בשני שיראה סימטרי, טמבל), אם היית ליידי הייתי דופק לך מכות, באמא שלי. אגב, לאן נעלמו הבייספס המדהימים שלך? |
ציטוט:
הוא דופק תפוטושופ בקטנות כזה פה בטרפז פה בטרייספס הוא חושב שלא רואים |
אנשים לא קל כמו שאתם חושבים לערוך דבר כזה בפוטושופ.. אל אולי זה ככה יצא בתמונה..
(בתור אחד שמתעסק בפוטושופ מעל 3 שנים) |
ציטוט:
:laugh: :laugh: |
ניראה לי כבר עדיף בפוטושופ. אם אתה רוצה, אני יעשה לך פוטושופ יותר טוב מאשר אתה עשיתה, אבל אז אני גוזל ממך את האימון ידיים שלך, ואני לא רוצה שזה יקרה.
תמונה ראשונה שלך פוטושופ, ואחרי זה ב45 קילו..? תחשוב במקומנו מה היינו חושבים עליך. |
ציטוט:
הם היו גדולים מידיי אז הוא חיטב אותם למוות |
מסה אתה עוד רזה...מסה ותאכל בסה"כ נראה די טוב כתף סבבה השאר תעבוד...זה מוזר אתה רזה ויש לך קצת כרס:o
|
אתה אפילו לא חטוב, אתה על איזה 13-14% .
|
לא מסה...לא חיטוב..בואנה הבחור בושה לשחיפים
|
רגע .. זה המסכן הזה שעשה בפוטושופ ת'תמונה של הבייספס...פחח
|
הוא התבלבל פה זה פורום פיתוח גוף לא עבודות בפוטושופ
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ