![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שחיף אחי..
חח סוס אחי אתה באמת קרנף! באיזה קטגוריה אתה מתחרה ? |
רואים שהתקדמת יפה בחיטוב.
ידיים וכתפיים מצויינות אחי,רגליים מסיביות . שיהיה בהצלחה בתחרות :) |
ידיים כתפיים מצוינות לעמות זאת חסרות פרופורציה לחלוטין לחזה ולגב שמפגרים מאחור
|
אחלה גוף אחי ..עדין חסר קצת דברים שאתה מודע להם כמו חזה וגב .אבל חוץ מזה הכל מעולה
|
אתה עצוםםם ! כמה זמן אתה מתאמן וכמה שוקל ?
רק את החזה והארבע-ראשי שלך הייתי משפר קצת. |
אחי אתה ענק! אני במיוחד אוהב תבאק דאבל בייספס שלך!!אתה נראה שם חיה!!!! ובהצלחה בתחרות :)
|
בהצלחה
|
ואללה אתה סוס אחי כתפיים מעולות ורגליים מאסיביות אבל הגב אתה חייב לעבוד עליו הוא החלק החלש אצלך ותעבוד גם על הפריסה שלו אתה לא פורש עד הסוף.
|
וואלה תודה לכולם..
אני מאמין שעד התחרות אני אשפר הרבה דברים שחסרים לי .. |
אתה ענק. בהצלחה בתחרות
|
כל הכבוד גוף מאוד יפה.. כמה זמן אתה מיתאמן?
|
עם כל הכבוד אין מצב שתשפר את זה עד התחרות זה דורש עליה אגרסיבית במסה, אבל שיהיה בהצלחה תזדקק לה מאוד כי בקטגוריה שלך יש מתחרים מנוסים וטובים מאוד
|
בואנה אתה סוס..צריך עוד עבודה על החזה ושיזוף! חחח:jockey:
|
חייב לעבוד על הפוזינג לתחרות אבל נראה מעולה שפר חזה גב לשנה הבאה אבל ענק כתפיים ידיים וכל מה שציינו חיטוב טוב..
|
עומר צודק: לא יהיה שיפור במאסה או איכות עד התחרות הזו.
במאזן קלורי שלילי כל כך, אתה יכול רק "לנקות" את השריר אבל לא לשנות את צורתו, אני מתאר לעצמי שאתה כבר מבין את זה. מה שכן, לפעמים הייבוש נותן אפקט אחר לגמרי (אגב לא תמיד לחיוב זה תלוי בגנטיקה במאסה הקיימת ובעוד פרמטרים יש הרבה אנשים שנראים יותר טוב במצב ביניים או אפילו במאסה לעומת מראה קצת "דליל" כשהגוף יבש). לעומת זאת אין ספק שאתה רק בתחילת דרכך, ואחרי העליה הבאה במאסה תיראה שיפור רציני. לגבי התחרות, אם זו תחרות ראשונה שלך אתה כמובן יכול וטוב שתשאף מה שיותר למעלה - אך גם הופעה נאה ודירוג סביר (בטופ 5) יהיה יפה מאוד. |
גוף בן :):):):) בהצלחה בתחרות
|
בהצלחה אחי בתחרות =)
נבוא לראות אותך |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ