![]() |
ציטוט:
|
ג'ונס חלאס כבר יא מושפע זה מתחיל כבר להציק
|
ציטוט:
|
וואללה עבודה נחמדה
עובד בבית קולנוע |
ציטוט:
|
ציטוט:
פעם אחרונה היה בשבת,היתפתרתי,חוזרים להיתאמן :sbb4: |
עובד בתור סדרן חנייה של אולם אירועים.
עבודה שכונה קצת משעממת אבל עובד עם חבר אגב החניון תת קרקעי וחם טליים בקיץ. התנאי לבוש לא משהו חיביים לבוא עם ג'ינס ארוך באמצע הקיץ. אבל 18 שקל לשעה+נסיעות+בקבוק שתייה מה שרוצים+אוכל שזה בד"כ קבבים\סטיקים\פרגיות בשעות הלילה.ז"א שהארוחות עב שלי תמיד בשריות :) |
ציטוט:
אני וחברים שלי מתים על סנוקר, ויש מועדון סנוקר שממש צמוד לבית הקולנוע, עברתי לי להנאתי ופתאום ראיתי מודעת דרושים, נכנסתי אליו אמר לי צריך עובדים, החתים אותי במקום וזהו :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכי באסה זה סגירה בסוף היום,איןןןןןןןןן מציפים אותך בכלים ואתה לא מספיק שום דבר,לא רק שאין זמן לאכול,אין זמן אפילו "לחשוב" על אוכל,אין זמן להשטין אפילו,אתה הולך לדקה למקרר "דוגמא" כי הטבחים מניאקים כול הזמן מבקשים תביא את זה,תביא את זה,פעם מהמקרר,פעם מקפיא ואז אתה חוזר ורואש שיש לך כבר 5 סירים 5 מחבטות והררר כלים http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon8.gifכול הזמן לחץ,איאפשר לנשום,חם,מסריח,קיצר אחת העבדות הקשות והמסריחות - לא ממציץ לא אחד |
מישו עבד בארומה פעם? מעניין אם הם כ"כ נאצים בכל הארץ?
|
עובד בתחנת דלק. ואלק תחנה לא גדולה 10 דקות הליכה מהבית אז אני מרוצה.
משלמים משכורת ישר לחשבון עם תלוש נחמד מאוד. קצת שמש פה שם מעצבן אבל זה מה יש. עצה שלי לכל האנשים בעולם לא להתקרב לתחום האוכל. זה לא עבודה זאת עבדות וניצול ורמאות ותת רמה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם כול המטבח רטוב וכדי לא להחליק ולשבור תראש צריך ללכת כמו פינגווין ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה שם מקורי למסעדה הם מגישים שם פינגווינים? :ohmy: |
אני מובטל ואני מאוד לא מרוצה מזה
|
אני אמור להתחיל לעבוד בבורגר קינג, אבל אני עוד לא יודע מה המשכורת וכמה שעות עבודה וכו'...
בעיקרון, פעם עבדתי במשהו בסגנון והייתי מרוצה (בורגר שטראוס למי שמכיר). |
עובד בניקיון 20 שקל לשעה אבל דוגרי אני עושה 30 שקל לשעה, למה הוא אומר לי אם סיימת הכל לפני אתה יכול ללכת. אבל פאנן אני משחק כדורסל כל היום ונח, אבל עדיין סעאמק לקום ב7 וחצי בבוקר בחופש זה לא אני ):
|
עבודות מזדמנות כאלו בפנאן:
- אני מנגן פה ושם בכל מני בתי קפה ואירועים ככה שעה נגינה 150-200 שקל, אוכל ושתיה. לא רע, לא רע - יום שישי הזה אני עוזר הפקה של משהו ליד הבית שלי. 100 שקל לא עובד קבוע בשום מקום. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ