ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   נמאס לי מהפרימיטיבים האלה! (https://israelbody.com/showthread.php?t=14008)

PcGunMan 10-07-07 16:18

אתה יודע מה אחי תכניס אותו לאתר של ויניגט יש שמה הרבה מאמרים על הדברים האלה כי גם הם לא סובלים את כל המיתוסים האלה..אני הראי התחלתי ללמוד שמה שבוע שעבר זה בהחלט יעזור לו!
וינגיט זה "האמא "והאבא" של החדר כושר בארץ:blush: הוא לא יוכל להתווכח איתם :wiggle:

http://www.wingate.org.il/

לינק לאתר..אחי תחפש שמה מאמרים זה יעזור לך:flowers:

Night_Wolf 10-07-07 16:31

חחחחחחחחחחחח אבא שלי תמיד אומר לי קח חומרים קח אבקות כך הכל ותאכל כמו שצריך!! אבל אם לא תגיע לרמה של אלי האנה בפיתוח גוף אתה סתם מבזבז את הזמן שלך את הבריאות שלך וחבל שאתה משקיע, אם אתה הולך אם משהו לך אם זה עד הסוף!
אמא שלי עד היום שונאת את אבקות החלבון וטוענת שזה "חרא של דבר" אבל פעם אחת היא ידעה לקנות לי דלי בהפתעה:sbb4:

PcGunMan 10-07-07 16:44

כמו שצריך:wiggle:

slim shady 10-07-07 16:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחח אבא שלי תמיד אומר לי קח חומרים קח אבקות כך הכל ותאכל כמו שצריך!! אבל אם לא תגיע לרמה של אלי האנה בפיתוח גוף אתה סתם מבזבז את הזמן שלך את הבריאות שלך וחבל שאתה משקיע, אם אתה הולך אם משהו לך אם זה עד הסוף!
אמא שלי עד היום שונאת את אבקות החלבון וטוענת שזה "חרא של דבר" אבל פעם אחת היא ידעה לקנות לי דלי בהפתעה:sbb4:

אפשר לאמץ את אבא שלך??? :blush: :unsure:

tomerA 10-07-07 16:50

מכיר גם מכיר את זה
אמא שלי בטוחה שאבקות חלבון זה כימיקלים ורעל
לא משנה כמה תסביר להם הם לא יבינו כי תקועים בדרך מחשבה שלהם
למשל חברים שלי שאלו אותי אם התייעצתי עם רופא לפני שלקחתי את האבקת חלבון (Wtf?)
אנשים מקשרים אבקת חלבון לסטוראידים

PoweRule 10-07-07 17:15

תראה לו שלא כולם נראים "נבולים" כפי שהוא טוען. הנה תמונה להוכחה:
Frank Zane:
http://img412.imageshack.us/img412/7...ne1cropnl9.jpg

Leo 10-07-07 17:58

הייתי קורא לו דיגיניראט דאלביוב וואומר לו להפסיק לזיין לך את השכל ואם כ"כ אכפת לך ממני אז תתן לי כסף כי אני צריך , והולך.

slim shady 10-07-07 18:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
היום אבא שלי קורא לי לסלון, אני כמו תמיד בבית בלי חולצה.. אז הוא אומר לי "רציתי לדבר איתך על איך שאתה נראה(מצביע על החזה שלי), דיברתי עם חבר שלי מהעבודה והוא מתאמן כבר מעל 10 שנים בלי אבקות, והוא נראה מצויין, הוא הסביר לי שזה לא באמת עושה שרירים"
אחר כך הוא בא, מבקש את הבייספס לרגע, ומראה לי שיש שם שומן(אז?! אני בעלייה במסה זה טבעי!!!) והוא אומר לי "אתה רואה? זה עושה לך שומנים!! והוא אומר לי שכשאני אפסיק זה יהיה לי נבול(והזכיר את המקרה הקלאסי של ארנולד...) בקיצור הוא אומר לי שזה לא טבעי.

עוד רבע שעה הוא רוצה שאני אדבר עם האפס הזה בטלפון..
אני בטוח שלא משנה כמה אני אקטול אותו בסוף הוא יגיד לאבא שלי שזה חרא ושכל מה שאמרתי זה שטויות...

אוף איזה מתסכל זה...

תאכלס צודק אבא שלך...!:sbb4: :):):):) סתם סתם... אין טעם להתווכח לא יצא לך מזה הרבה... במיוחד לא עם אנשים כמו חבר של אבא שלך שמתיימרים לדעת הכל אבל כאומרים להם שהם לא יודעים אז הם מתעלמים.... הסיכויי היחיד שלך זה לתת לאבא שלך או חבר שלו לדבר עם גיל או מישהו בסיגנון...

Meir787 10-07-07 18:03

תן לאבא שלך לדבר עם גיל. עבד עם אמא שלי..

Amit 10-07-07 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
תראה לו שלא כולם נראים "נבולים" כפי שהוא טוען. הנה תמונה להוכחה:
Frank Zane:
http://img412.imageshack.us/img412/7...ne1cropnl9.jpg

זה כי הוא עדיין על אבקות...

007 10-07-07 18:05

אמא שלי אומרת שמכינים אבקות מעצמות של חיות...

Amit 10-07-07 18:06

איתן תדבר איתו בטלפון תתווכח איתו ותשפיל אותו עד אפר (מומלץ להשתמש במילים מסובכות)

xZiPeR 10-07-07 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 007
אמא שלי אומרת שמכינים אבקות מעצמות של חיות...

לאבקה הזאת קוראים ג'לטין והיא לא קשורה בשיט למה שמדברים פה ..
מכינים מבניינים אבקות גם כן .. קוראים לה "אבק".

Yoshi-Moto 10-07-07 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
איתן תדבר איתו בטלפון תתווכח איתו ותשפיל אותו עד אפר (מומלץ להשתמש במילים מסובכות)

חחח זה מה שתככנתי...

טוב חבר'ה תודה לכולם, יש לךי אבא מוזר, בסוף אמר לי שאני לא עושה לךו טובה שאני מדבר עם ההוא, ושאני אדפוק לעצמי את הבריאות אם בא לי(בגלל שהתעצבנתי עליו אז הוא נעלב..) וזהו הוא ירד מהעניין.

אני אפתח בטח עוד פוסט כזה בעוד חודשיים :]

The Iron Man 10-07-07 19:33

ציטוט:

חחח זה מה שתככנתי...

טוב חבר'ה תודה לכולם, יש לךי אבא מוזר, בסוף אמר לי שאני לא עושה לךו טובה שאני מדבר עם ההוא, ושאני אדפוק לעצמי את הבריאות אם בא לי(בגלל שהתעצבנתי עליו אז הוא נעלב..) וזהו הוא ירד מהעניין.

אני אפתח בטח עוד פוסט כזה בעוד חודשיים :]

תאמין לי יש לך חיים טובים אתה :jockey:
אם היה לך אבא עקשן כמו שלי היית מתאבד חחח

Yoshi-Moto 10-07-07 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man

חחח הוא עקשן דווקא עכשיו הוא הפתיע...

בדרך כלל הוא תקוע בבועה שלו ולא יוצא ממנה לא חשוב מה...

benwin21 10-07-07 19:58

בהצלחה.

slim shady 10-07-07 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man

מצטרף... ומוסיף..
אם היה לך אבא עקשן שמתעקש שהוא יודע הכל וכל מה שאתה אומר זה בולשיט ואתה לא יודע כלום והוא יודע הכל וכשאתה מבקש הוכחות הוא מראה לך מאמרים של הרמב"ם (באמא שלי)
אז גם אתה היית מתאבד.. :unsure:

Homie 10-07-07 20:04

ציטוט:

היום אבא שלי קורא לי לסלון, אני כמו תמיד בבית בלי חולצה.. אז הוא אומר לי "רציתי לדבר איתך על איך שאתה נראה(מצביע על החזה שלי), דיברתי עם חבר שלי מהעבודה והוא מתאמן כבר מעל 10 שנים בלי אבקות, והוא נראה מצויין, הוא הסביר לי שזה לא באמת עושה שרירים"
אחר כך הוא בא, מבקש את הבייספס לרגע, ומראה לי שיש שם שומן(אז?! אני בעלייה במסה זה טבעי!!!) והוא אומר לי "אתה רואה? זה עושה לך שומנים!! והוא אומר לי שכשאני אפסיק זה יהיה לי נבול(והזכיר את המקרה הקלאסי של ארנולד...) בקיצור הוא אומר לי שזה לא טבעי.

עוד רבע שעה הוא רוצה שאני אדבר עם האפס הזה בטלפון..
אני בטוח שלא משנה כמה אני אקטול אותו בסוף הוא יגיד לאבא שלי שזה חרא ושכל מה שאמרתי זה שטויות...

אוף איזה מתסכל זה...

תן לי את המספר שלך אבא שלך ושל חבר שלו,
אני אטפל בזה.

toxicity 10-07-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie
תן לי את המספר שלך אבא שלך ושל חבר שלו,
אני אטפל בזה.

מה תעשה תחרבן להם בפה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:25.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ