![]() |
אתה יודע מה אחי תכניס אותו לאתר של ויניגט יש שמה הרבה מאמרים על הדברים האלה כי גם הם לא סובלים את כל המיתוסים האלה..אני הראי התחלתי ללמוד שמה שבוע שעבר זה בהחלט יעזור לו!
וינגיט זה "האמא "והאבא" של החדר כושר בארץ:blush: הוא לא יוכל להתווכח איתם :wiggle: http://www.wingate.org.il/ לינק לאתר..אחי תחפש שמה מאמרים זה יעזור לך:flowers: |
חחחחחחחחחחחח אבא שלי תמיד אומר לי קח חומרים קח אבקות כך הכל ותאכל כמו שצריך!! אבל אם לא תגיע לרמה של אלי האנה בפיתוח גוף אתה סתם מבזבז את הזמן שלך את הבריאות שלך וחבל שאתה משקיע, אם אתה הולך אם משהו לך אם זה עד הסוף!
אמא שלי עד היום שונאת את אבקות החלבון וטוענת שזה "חרא של דבר" אבל פעם אחת היא ידעה לקנות לי דלי בהפתעה:sbb4: |
כמו שצריך:wiggle:
|
ציטוט:
|
מכיר גם מכיר את זה
אמא שלי בטוחה שאבקות חלבון זה כימיקלים ורעל לא משנה כמה תסביר להם הם לא יבינו כי תקועים בדרך מחשבה שלהם למשל חברים שלי שאלו אותי אם התייעצתי עם רופא לפני שלקחתי את האבקת חלבון (Wtf?) אנשים מקשרים אבקת חלבון לסטוראידים |
תראה לו שלא כולם נראים "נבולים" כפי שהוא טוען. הנה תמונה להוכחה:
Frank Zane: http://img412.imageshack.us/img412/7...ne1cropnl9.jpg |
הייתי קורא לו דיגיניראט דאלביוב וואומר לו להפסיק לזיין לך את השכל ואם כ"כ אכפת לך ממני אז תתן לי כסף כי אני צריך , והולך.
|
ציטוט:
|
תן לאבא שלך לדבר עם גיל. עבד עם אמא שלי..
|
ציטוט:
|
אמא שלי אומרת שמכינים אבקות מעצמות של חיות...
|
איתן תדבר איתו בטלפון תתווכח איתו ותשפיל אותו עד אפר (מומלץ להשתמש במילים מסובכות)
|
ציטוט:
מכינים מבניינים אבקות גם כן .. קוראים לה "אבק". |
ציטוט:
טוב חבר'ה תודה לכולם, יש לךי אבא מוזר, בסוף אמר לי שאני לא עושה לךו טובה שאני מדבר עם ההוא, ושאני אדפוק לעצמי את הבריאות אם בא לי(בגלל שהתעצבנתי עליו אז הוא נעלב..) וזהו הוא ירד מהעניין. אני אפתח בטח עוד פוסט כזה בעוד חודשיים :] |
ציטוט:
אם היה לך אבא עקשן כמו שלי היית מתאבד חחח |
ציטוט:
בדרך כלל הוא תקוע בבועה שלו ולא יוצא ממנה לא חשוב מה... |
בהצלחה.
|
ציטוט:
אם היה לך אבא עקשן שמתעקש שהוא יודע הכל וכל מה שאתה אומר זה בולשיט ואתה לא יודע כלום והוא יודע הכל וכשאתה מבקש הוכחות הוא מראה לך מאמרים של הרמב"ם (באמא שלי) אז גם אתה היית מתאבד.. :unsure: |
ציטוט:
אני אטפל בזה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ